- Operation av vänstra höften också.

Tja på er,

Anledningen till att jag inte har bloggat någonting är för att i måndags (14/3) så opererade jag min höft. Denna gång så var det den vänstra sidan. Så jag har faktiskt inte orkat skriva. Jag orkar ingenting i stort sätt, jag varvar med att ligga eller halvsitta i sängen och mer än så orkar jag faktiskt inte. Så där är anledningen, tänkte att jag skulle in och förklara i alla fall.

Nu till någonting helt annat, min moster undrade i en kommentar vad jag betalade för skinnjackan som jag köpte på Lindex, och jag betalade 599:- för den om jag inte minns helt fel. Och jag tycker att jackan var värd vartenda öre. Jag har haft möjligheten att prova på den lite redan och jag är ur nöjd!

Jag kommer kanske tillbaka lite senare, beror lite på hur jag mår och om jag orkar vara uppe. Hade tänkt designa om bloggen snarast också. Kan ju inte ha kvar "vinterbilden" nu när det börjar dra sig mot ljusare och varmare tider. Så bloggen måste få sig ett lyft också. Men som sagt, det kommer när jag mår lite bättre eller känner att jag orkar.

Tills dess,

Ciao!


RSS 2.0