Blir verkligen galen!

Sitter och kollar på olika bloggar, en massa olika bloggar bara för att försöka få lite idéer.. lite förslag på hur man kan göra med designen. Jag är fortfarande inne på att jag vill designa om bloggen men jag vet verkligen inte hur jag ska göra och det är då det är ganska så svårt. Jag vet att det egentligen bara är min fantasi som hindrar mig och nu är det verkligen där den tar stopp. Så tråkigt tycker jag då jag känner att jag vill göra om. Få en lite ny start på något sätt, känna hur motivationen kommer ikapp mig.

Slag i magen.

Galet hur allt man känner att man vill skriva bara kan rinna bort. Man sätter sig framför datorn, öppnar internet och loggar in på bloggen, sätter händerna på tangenterna och .....allt bara rinner iväg! Det blir samma effekt som om någon skulle slå en i magen och luften bara försvinner. Skumt det där, men på något sätt så kommer man endå på vad man ska skriva tillslut!

Imorgon, imorgon får jag äntligen äntligen träffa min älskling igen! Som jag har saknat min lilla plutt, det är galet mycket! Hatar att sova utan honom, det är ingen vidare alls. Sängen känns så stor och kall då. Vet inte riktigt när jag åker dit bara, han ska på rättegång och lite sånna saker innan vi kan ses också. Hoppas det kommer gå bra, men det ska nog inte vara några problem alls.

Kvällen / dagen har varit ganska så trevlig faktiskt! Den började med att Klasse kom hit och pratade lite släktforskning med mor och far ett tag samt drack lite kaffe. Sedan efter det så ringer telefonen och då är det mister Turan som vill komma och dricka lite kaffe (Spyr på kaffe just nu!) och det fick han ju såklart! Så, han kom hit och även Thomas. Och eftersom tiden bara rann iväg så bjöd vi även dom 2 på middag. Det blev spagetti med köttfärssås, inte någon värsting middag men middag dock! Thomas åkte väll hem vid kvart i 10 - 10 någon gång (?) Och Turan knatade hem till sig vid 11 tiden. Lyckad och mysig kväll med mycket skratt!

Nu till någonting helt annat... Jag har varit sugen på öl i ... 2 veckor... eller nått? Det är helt sjukt! Jag har aldrig direkt känt " Fan va gott det skulle vara med en öl "  men nu jävlar ska jag känna så, bara för att jag är sjuk och käkar pencilin! Så jävla typiskt! Så älskling, öl på fredag? ; D Haha!

Nä, ska kolla runt om man kanske hittar någon film att titta på. Känner för det men vet inte riktigt vilken jag vill se. Det känns som om man har sett dom mesta som verkar vara något att se. Men det är väll bara att ta någon och om den är dålig så kan man ju faktiskt stänga av. Nåja, kanske återkommer senare!

Over And Out!

Det är..

.. inte alls roligt att anstränga sig när man är sjuk och har halsfluss, inte någonstans. Var tyvärr tvungen att göra det idag. Jag och mamma kom på att vi hade en tvätt tid mellan 19 - 22. Själva tvättningen i sig var väl inte så jobbig direkt utan det var att jag absolut skulle bädda om i sängen hade jag bestämt mig. Men å andra sidan så får jag ju faktiskt skylla mig själv då. Fast nu när det är klart så kan jag ju inte klaga direkt, finns det något bättre än att bädda rent i sängen för att sedan duscha och gå och lägga sig?

Så, det är typ det jag har ägnat min dag åt. Dagarna går galet snabbt när man är sjuk på något sätt. Känns som om jag gick upp nyss och nu ska jag snart gå och lägga mig igen! Fast det är nog för att man inte gör så mycket då. Ligger i sängen och gluttar tv typ.

Nä, nu ska jag dricka mitt te, kolla på sista säsongen av Vänner och sedan sova. Fast inatt blir det utan älsklingen vid min sida, har så svårt att sova då. Tycker inte om att somna ensam för att sedan vakna ensam igen. Men snart ses vi igen gubben <3

Over And Out!

Jag sitter..

.. och funderar på om man ska göra om bloggen igen, men det tar emot lite när jag tänker på hur mycket jag fick kämpa och hålla på sist. Fast å andra sidan så kanske det kommer gå mycket smidigare och enklare, om man har tur!

Men då kommer man till nästa fråga, hur vill jag ha det? Vilka färger? Ska jag ha bilder/inte bilder? osv.. så känns som om jag lägger det på hyllan ett litet tag till och fortsätter fundera tills jag har bestämt mig.

Förövrigt så var jag hos läkaren idag och fick reda på att jag har fått halsfluss..och emelie blir ju förjävla glad över det! Det är precis det jag behöver just nu... inte! Så, läkaren sa att jag skulle vara hemma hela veckan men jag får se hur det blir med den saken. Mår jag bättre till på torsdag så går jag då! 
 
Nu ska jag iallafall försöka plugga lite och förlåt för det röriga inlägget men jag ville bara skriva lite. Kanske uppdaterar senare och jag överlever matten!

Over And Out!

Anledningen..

..till att jag inte har uppdaterat blogg är för att internet har varit nere. Eller, mer att man har kastats ut till och från och så har det tagit 3 min minst att komma till en ny sida. Men nu så har det börjat fungera igen! Äntligen! Har varit grymt handikappad utan internet känns det som.

Ville bara berätta att det var därför jag inte har skrivit. Nu ska jag ut och köra, skriver nog kanske mer senare.

Jag fick..

1200 i present kort på MQ
4150 kronor till valfritt
10 körlektioner på tumba trafikskola
En låda full av bra att ha grejer
Massa blommor
En kanelbulle
Örhängen
Ett jätte fint halsband av älskling
Servis (Heter det så?)
En rosa dildo som pratar och blinkar i olika färger
Ett baket med blöjor, presentkortet på körlektionerna låg där i!
En ior mugg
Och all dricka betald på krogen av mina mostrar
Playboy sängkläder
Och sen så ska jag få något mer som jag inte vet vad det är ännu av Camilla och Patrik


 

Kan hända att det var något mer, men inte vad jag kan komma på nu, återkommer om fallet skulle vara så!

18 bast nu faaan! =D =D

Helgen har varit full, minst sagt! Ska försöka förklara min helg så gott det går, men det kan hända att jag missar något. Och du, fröken J .. besviken som fan!

Fredag: Var först till tandläkaren på morgonen och sedan direkt efter det så åkte jag, mamma, patrik, camilla och harry och handlade en massa massa mat på ica maxi eftersom jag fyllde år på lördagen och hade bestämt mig för att jag absolut skulle ha smörgåstårta! Så, när vi hade varit och handlat allt som skulle has till det så var det bara hem och börja med allt! Jag tror att vi började vid 11 på förmiddagen och slutade vid halv 6 på kvällen. Direkt efter det så var det bara att gå ner till lokalen och fixa med bord och stolar och allt vad det heter! Jag tror att jag deckade vid 11?

Lördag: Vid 10 på morgonen så kom farfar och fixade, så det var bara att gå upp och duscha och klä på sig lite snabbt sådär. Sen vid halv 2 så gick vi ner till lokalen för att fixa det sista som man inte kunde ha gjort på fredagen, typ som att koka kaffe och sådana saker. Folket började droppa in vid halv 3 kvart i 3 någon gång. Trevligt var det, men oj va påfrestande det kan vara att fira! Skriver i ett annat inlägg om vad jag fick för något sedan. Sen på kvällen så var det ju utgång som stog på listan! Vi kom iväg ganska så sent och jag blev lite opepp och trött men det slutade bra tillsist. Jag, Älskling, Sanna, Fjant och Marie var dom som gick ut, vi hamnade på blå (viper room) men mötte sedan upp syrran och några till. Hamnade i säng vid halv 5 - 5 någon gång. Alla var ganska så trötta!

Söndag: Finns inte så mycket att skriva om denna dag mer än att jag låg som en död sill hemma i soffan hela dagen med täcket över mig lutandes mot Kristofer. Mamma tyckte nog det var ganska så kul och se sin dotter så sliten! Och så bestämde jag att vi skulle käka pizza allihopa. Så, det var bara att langa fram pengarna ;)

Over and Out!

RSS 2.0