Promenix

Kom nyss in från min promenad, den blev 1 timme lång idag också. Det är ganska så skönt att vara ute och gå sådär, man får vara lite för sig själv och tänka lite. Kanske inte alltid så bra tankar men äsch på det. Annars har det inte hänt så mycket idag, det är lite trist.. men det blir ju vad man gör det till också. Nä, nu är jag lite hungrig så ännu en modifast måltid är på tur. Hoppas verkligen att detta kommer gå bra nu! Känner verkligen att jag vill lyckas med detta, då har jag ju i alla fall lyckats med någoning i mitt liv! Återkommer kanske i morron!

Ciao !

Modifast - nu jävlar !

Nu jävlar! Nu har jag kommit igång på riktigt vilket menas med att jag sitter här med första Modifast måltiden och det är faktiskt inte så jätte dumt. Men jag vet inte om jag ska byta ut alla 3 måltider eller om jag ska behålla middagen. Det tåls att klura på!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, lite senare ikväll ska jag i alla fall gå ut på min promenad och jag ser faktiskt fram emot det. Det känns inte så jobbigt men det är väll för att jag har bestämmt mig nu. Är man motiverad så kommer man nog ganska så långt på det.

Jaja, nu ska jag dricka upp det här och sen ska jag nog slänga in mig och älskling i duschen. Kanske kommer in och skriver lite senare :)

Ciao !

22 September

Kom precis hem efter att ha varit på promenad med Dennis, det var mycket trevligt måste jag säga. Vi var ute och gick i ca 60 minuter. Det var ganska så skönt väder och så vet det ju en bra början på mitt nya liv! Nu jävlar ska jag gå ner i vikt och få min kropp tillbaka. Så från och med idag så ska jag börja gå 1 timme om dagen och så ska jag prova på att äta Modifast. Min chef kör det och hon säger att det är bra så vi får se om det funkar på mig också. Så hejdå cola, godis och chips och välkommen hälsosamma liv!

Nä, nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla på Andra Avenyn på SVT Play. Undra om jag får dricka kaffe förrsten...äsch skitsamma..dieten får ändå inte gå överstyr så kaffe kommer vara kvar! Kanske skriver mer i morgon efter promenaden..kanske vill Dennis följa med då också?

Ciao !

Äkta Kärlek <3



Jag älskar dig mer än någonting annat på denna jord. Du förgyller mina dagar och gör dom värda att leva fullt ut. Jag kommer aldrig släppa dig älsklingen min. Du och jag - det är så det ska va!
<3


RSS 2.0