Jobb galning

Jobbar 14 timmar tre dagar den här veckan. Jobbade heldag i måndags, idag och så ska jag jobba Heldag på fredag! Det är grymt jobbigt men i morgon är jag ledig så då kan jag vila lite och bara vara, ser verkligen fram emot det. Det behövs! Ska jobba nu

Full rulle! :)

Jag och älsklingen har nästan inte varit hemma någonting på hela dagen idag! Känns som om vi har varit överallt och ingenstans! Det är knappt så att jag kommer ihåg vad jag har gjort!

Dagen började med att vi vaknade och gick ner till Fritte och Sebben och kollade lite på blocket efter en bil. Vi hittade faktiskt en Saab 900 för 3500 som vi är lite sugna på, kanske ska åka och kolla på den i morgon. Och så tog jag en kaffe medan vi va där för jag va som en zombie i morse!

Sen efter det så kom Marko och Jossan hit för Älsklingen och Marko hade lite saker att göra och jag och Jossan var uppe hos Sami och väntade i 1h och 30min som vi sen fick veta var helt i onödan, menmen! Vi drog och käkade på donken eftersom Jossan var vrålhungrig! Haha! Efter att vi hade käkat så drog vi till Alby och träffa Markus för Marko skulle kolla på sin Nissan. Och därefter begav vi oss till Kassmyra för Marko och Jossan skulle tvätta bilen vilket tydligen behövdes för det såg inte ens ut som samma bil sen när dom var klara! Och träffade även Willow där! Det var ganska så kul, länge sen man såg den mannen :)

Det är typ det vi har gjort idag, det är inte så värst mycket men ändå drog tiden iväg.. men var är det man brukar säga? Tiden går fort när man har roligt! Haha, gud så svenskt det där lät!

Nä, nu ska jag gå och mysa ner mig brevid älsklingen som ligger i sängen. Kanske ska åka till skärholmen i morgon, måste lämna in min telefon som har gått sönder och så måste jag röntga min höft. Nu går ögonen i kors..så, sängen nästa!


Åka båt!

Igår började dagen med att jag, mamma, pappa, harry och älsklingen åkte till farmors grav och satte lite nya blommor samt grävde ner sanden från Kimito, hon ville att den skulle blandas med jorden plus att vi strödde sand över hennes kista efter att hon hade blivit nersänkt. Efter det begav vi oss till Ikea i Kungens Kurva för vi skulle käka lite då alla va vrålhungriga. Det var ganska så mysigt faktiskt.

Sen när vi kom hem så åkte jag och älskling iväg med Marko och Jossan för vi skulle ut och åka båt eftersom grabbarna grus hade bestämt sig för att dom ville åka båtring. Så vi åkte till Slagsta Marina där Marko har sin båt. Det var grymt härligt. Älsklingen hade i alla fall kul när han åkte men han blev helt slut i armarna eftersom han var tvungen att hålla i sig ganska så mycket. Tog även lite bilder från båten och när Marko och Roger åkte så jag tänkte att jag lägger in dom sedan när jag har för över dom till datorn.

Nu ska jag lägga mig i sängen med hjärtat och kolla på tv och käka popcorn! Vi hörs när vi hörs!


Tiden blir mindre!

Snark! Nu är det förvisso bara 7 och en halv timme kvar! Det är jag och snippan som jobbar hela dagen idag, och så har vi hand om en helt hopplös kärring som går intro! Hon skulle vispa grädde men det slutade me att det va grädde i hela köket istället och sen så har hon inget lokalsinne alls! Tre gånger idag har jag sagt till henne vart tvättstugan är men likt förbannat går hon in i fel dörr! Haha! Hopplösare människa får man fan leta efter! Nåja, det kommer vara värt det sen när lönen kommer! Hörs sen! <3

14 timmar.

Idag ska jag jobba 14 timmar. Började halv 9 i morse och slutar halv 10 ikväll. Det är ju lagom kul! Har bara 11 timmar kvar att se fram emot! Usch, men egentligen ska jag inte klaga..jobbar idag och i morgon sen är jag ledig i en vecka och sen jobbar jag en dag och sen ledig 2 dagar till, så det känns som om jag inte ska klaga. Annars har det inte hänt så mycket..jobbar, sover, träffar allt folk när jag kan, badar dom få dagarna som jag är ledig och är självklart me roger! Nu ska jag jobba vidare! Puss <3

RSS 2.0