- Andar, finns dom? @ Tv4 Fakta

Sitter här hemma ensam i sängen och tittar på tv. Hjärtat mitt är ute och dricker med Sebben, har lite killtid. Det är han värd :) andar, finns dom? går just nu på tv4 fakta och det är ganska underhållande så jag lider inte så värst mer än att sängen är större än vad den brukar.

Febern har fortfarande inte gett med sig, i morse vaknade jag med 39,1 i temp. Tanken har slagit mig att det kanske är dags att svälja sin stolthet och låssa lite på envisheten och ringa läkaren. Kanske är så att jag behöver en kur med pencilin. Funderar på att ringa VC på måndag och be om en läkartid.

Jaja, jag ska fortsätta titta på tv:en, smutta på mitt vatten och ringa hjärtat snart. Se så att allt är ok. Hejs.

- What goes around comes around...eller?

Känner mig helt klyvd, ena kaoset efter det andra. Känns som om man måste välja sida nu. Det pallar jag inte. Avgår från allt. Magen är inte bra, har spytt varje morgon och har ständig feber i kroppen, envisheten gör att man inte ringer till läkaren för "det kan ju bli bättre och gå över" och jag vill heller inte bli inlagd igen.

Nä, ska väcka älsklingen min om en halvtimme. Han vet inte om han är ledig idag eller inte så han ska ringa sin chef nu på morgonen. Hoppas att han är ledig så vi kan gosa hela dagen och så att han får sova ut.

Som sagt förlåt att jag inte har bloggat på några dagar, men smärtan, febern & illamåendet tar död på mig.




- AVA K41

Då sitter man här igen, framför datorn. Dock på ett litet annorlunda ställe. Närmare bestämt AVA K41 på Huddinge Sjukhus. Japp, lindholmaren har gjort det igen. Operationerna verkar bara bli fler och fler.

I fredags på kvällen så fick jag så satans ont i magen så jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Men jag försökte bita ihop och tänkte att det skulle bli bättre snart. Men icke sa nicke. Så vid 04:30 på morgonen så stog jag inte ut längre så pappa skjutsade in mig till akuten.

När vi väl kom dit så var det snabba puckar. Fick komma in i ett rum på en gång och där satte dom dropp och tog prover som visade att mina infektionsprover har förhöjda. Upp till gyn på en gång och se till så att det inte var något gynekologiskt, vilket det inte var. Allt såg bra ut där. Febern började stiga mer och mer och läkaren på akuten bestämde sig för att lägga in mig och var även ganska så säker på att det var blindtarmen som spökade.

Kom upp till avdelningen vid 08:40 och fick ännu mera dropp och ketogan intravenöst för typ 105:e gången kändes det som. In i duschen för att förbereda mig inför operation. Vid halv 10 kommer dom in och säger att jag har fått en tid så det var ju bara ner igen.

12:30 var operationen klar och jag hade kommit till uppvaket. Dock stog inte allt riktigt rätt till där då jag var väldigt svår att smärtlindra samt att jag inte riktigt andades som jag skulle.. men på med lite mer syrgas och sedan var det åtgärdat.

Skulle egentligen ha fått åka hem idag men så blev det inte då proverna i morse visade att mina infektionsprover har höjt igen. CRP har stigit från 2 till 38 och sedan från 38 till 75 så läkaren ville ha kvar mig för att ta nya prover i morgon och se om det har sjunkit lite. Hoppas verkligen det, man mår ju inte bättre av att ligga här dirket.

Har fortfarande ganska så mycket problem med smärtan men dom pumpar i mig både oxycontin, oxynorm och ketogan plus alvedon på det så man är ju ganska så seg i kolan. Om proverna inte är bättre i morgon så ska jag göra en buk röntgen om jag har förstått det rätt bara för att se så jag inte har fått någon varbildning eller inflammation i buken. Pulsen var tydligen lite hög nu när dom tog kvällskontrollerna också.. då låg den på 100 men det kan ju vara för att jag har ont.

Nä, nu ska jag försöka vila lite.. Jag och min one piece säger peace från sjukhussängen!


RSS 2.0