Andra Avenyn! <3

Idag börjar äntligen Andra Avenyn igen! Ni kan ju fet hajja att jag kommer sitta bänkad framför tvn 20:00. <3

andra avenyn.

Orientering!

God morgon!

Idag ska jag ut och Orientera med Ellinor som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg, det ska nog gå bra! Känner mig utvilad och har nyss ätit frukost. Vad kan då gå fel? Förrutom att ingen av oss är bra på att läsa kartor eller orientera i allmänhet? Haha! I värsta fall så får vi väll följa efter några 2or som verkar veta vad dom gör!

Nu ska jag fortsätta göra iordning mig, skriver nog mer senare när jag kommer hem (om vi nu lyckas och inte hamnar helt fel - så att jag inte kommer hem) eller senare ikväll! Ha en underba dag allihopa!

Over And Out!

Dataskärm på huvudet!

Så, nu har jag kommit hem efter att varit och hämtat mitt simkort på storvretsbadet. Diana var snäll och skjutsade mig. Och ni kan aldrig gissa vad vi såg påväg hem, när vi precis hade svängt upp på tre källors väg så kom det en kille på en cyckel och på huvudet hade han en dataskärm! Haha, gissa om vi skrattade. Vi försökte ta kort på honom men det blev bara suddigt och så var det för mörkt. Men fyfan va vi skrattade alltså. Trodde knappt att det var sant!

Idag har jag annars inte gjort så mycket, bara tagit det lungt. Ska snart kolla på film tror jag. Appropå film så såg jag en skit bra igår. Tjenare kungen heter den. Den gick rakt in i hjärtat alltså. Och den andra filmen som jag skrev att jag skulle se..almost pregnant, den sög! Kolla inte på den, det var bara slöseri med tid. Usch.

Imorgon är det orientering med 2orna som gäller, jag och ellan kommer virra bort oss då båda suger på att läsa karta men det blir nog bra i slutändan iallafall. Vi hade tänkt göra VG banan. Har en känsla över att det kommer bli kul! Du och jag tjejen ;).

Nä, nu ska jag prata lite med min mysiga pojke och sen blir det film. Kanske återkommer senare.


 

Over And Out!


Filmkväll / Pluggkväll!

Bestämde mig för att jag ska kolla på film. Så, kvällens film blir "Almost Pregnant" Någon som har sett den? Hoppas det är något att se! Så, nu fortsätter film kollandet och pluggandet! Tjingeling!

Filmen

Svinalängorna.

Jag sitter och pluggar, kollar på vänner, kollar lite på tv utan ljud, pratar på msn på samma gång! Är man tjej så är man ;) Har galet mycket läxor just nu känns det som men egentligen är det inte mer än vad vi brukar ha. Till nästa vecka så ska vi ha :


Läst ut boken "svinalängorna"
Ha prov i religion på typ 30 sidor.
Samt att vi ska ligga på sidan 47 i matte boken,
jag ligger på typ sidan 16 eller 17!
Lycka till Emelie, bra planering!



Jaja, det blir nog bra i slutändan bara jag försöker lite hårdare och inte är så jävla lat.
I morgon så ska vi för övrig på nått museum inne i stan med klassen, finns roligare saker att göra men slipper iallafall sitta framför en skolbänk. Ska bli skönt med lite miljöförändring. Och sen när vi har varit där och gjort vad det nu är vi ska göra så åker jag och Emma till Tumba och simmar.
Ska bli skönt att komma igång med det igen nu efter att jag har varit sjuk, tycker det är så grymt skönt och avslappnande på något sätt. Plus att jag känner mig galet duktig efteråt! Nästan så att jag klappar mig själv på kinden.

Skolan idag var helt okej, vi hade rollspel idag och det var ganska så kul att se hur alla hade gjort. Jag, Natta och Emma var dom ändå som inte hade tagit en akut situation. Vi gjorde ett hembesök efter en operation hos en gammal tant i stället, och tanten hade humor! =D

Nä, nu ska jag fortsätta med allt som jag envisas med att göra på samma gång. Känner att detta inlägg blev lite rörigt men ville bara uppdatera lite. Om jag inte somnar med näsan i bökerna så bloggar jag nog kanske en gång till innan jag går och lägger mig.. får se! Men nu, har jag inte tid med detta!


Over and Out!


 


Blodsmak och slemmigt!

Idag har inte hänt så mycket mer än när jag var hos tandläkaren som jag för övrigt inte alls tycker om någonstans. Har legat och sovit hela dagen känns det som då jag har haft så ont så jag inte har vetat vart jag ska ta vägen. Plus att jag har levt på nyponsoppa och jordgubbskräm, fast det är gott så jag klagar inte. Men ska egentligen inte äta det då mamma har bestämmt att vi ska äta en diet där man inte äter något socker alls och inga kolhydrater. Det funkar väl, men den känns ganska så trist.

I morgon är det skolan som gäller, det ska bli skönt faktiskt då jag egentligen inte tycker om att vara hemma hela dagarna och göra ingenting alls. Men samtidigt så ser jag ju inte fram emot alla läxor och prov och sånt. Och matte B, hm.. jag vet inte men den kursen känns inte bra, inte alls. Läraren suger och kan inte förklara på ett bra sätt så man sitter där och pinas igenom hela lektionerna och fattar ingenting alls. Jag får se om jag fortsätter eller om jag hoppar av, svårt val då jag måste ha matte b för att kunna jobba med det jag vill jobba med. Kanske bara får bita ihop och plugga som en liten gris istället.

Sitter och kollar på Vänner och pratar med Älskling och Alle på msn just nu, så jag hade tänkt fortsätta med det. Ganska så tragiskt att jag somnade runt 10 men vaknade vid halv 12 då pappa kom in och skulla kolla en sak på min dator så nu kan jag inte somna om. Tack för den, men jag älskar dig ändå far! Uppdaterar i morgon!

Over and Out!


Jag har..

..blodsmak i hela käften. Det är lite mindre mysigt. Så, nu är tanden borta och jag är grymt trött. Återkommer senare, ville mest bara skriva att nu har jag varit duktig! Klapp på kinden till mig själv.

Jag är..

..otroligt nervös inför i morgon då jag ska dra ut ena visdomstanden, kommer inte kunna sova inatt pga det typ. Men jag vet egentligen inte varför jag är så nervös med tanke på att jag faktiskt har dragit ut 2 tänder tidigare. Men det känns bara som om det kommer vara värre denna gång. Att dom typ kommer få dra som satan för att den inte vill lossna, typ sätta upp ett knä på bröstet på mig och dra tills dom skiter på sig och så ser man hur svettet kommer tränga fram i pannan på tandläkaren eller nått. Det skulle vara min vanliga otur!

Nåja, jag får hoppas på att det kommer gå bra i morgon. Idag så kom jag hem från Älsklingen, har varit där sen fredags. Det var skönt att få träffa dig igen älskling, verkligen! Kommer sakna dig i sängen inatt men vi får ju träffas snart igen. Iallafall, så skulle Aulikki och Tommy komma över och kolla på film idag. Filmen var inte så värst bra så jag somnade i våran snurr fotölj, kom igen! Hur fan kan man göra det? Haha, det vette fan men jag har tydligen inga som helst problem med det. Det var bara att krypa ihop lite och så slänga på ett täcke på sig själv så var det klart! Men hur smart det var tåls att tänka på. Har fått grymt ont i nacken och ryggen nu men jag överlever!

Nä, nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan ta mig någonting att äta. Men skriver kanske mer senare om ni har tur ;)
Förövrigt så är det inte alls lång tid kvar nu, inte alls! Jag räknar dagarna..19 dagar kvar! 19 DAGAR!

Over and Out!


Nattuggla!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var jag trött när klockan var halv 10.. nu är klockan 10 över 2 och jag har blivit pigg? Hur fan går det till? Och det känns inte bra eftersom jag ska upp vid 8 och masa mig iväg till skolan. Antar att jag kanske har blivit övertrött så att jag har blivit pigg? Kan det vara som så?

Så, jag sitter och tänker lite på en läxa vi har.. Rehabilitering & Hablitering, vi ska skriva om filmen Gilbert Grape och då ska vi skriva om Rehabilitering, Hablitering, Coping & Funktionshinder. Dom tre första "rubrikerna" har det gått finnemang med men jag får verkligen inte till det med funktionshinder. Det känns som om man kan tolka den på flera olika sätt och jag vet inte riktigt vilket av alla sätten jag ska välja. Jag får knåpa vidare på den, det löser sig nog!

Ska man försöka sova igen tro? Kanske sätta på en tredje film och försöka? Älskar att somna till film, det är så mysigt tycker jag.. och ännu mysigare är det om älsklingen ligger brevid. Kanske åka till honom i morgon, om jag hittar nått att åka på som inte går ut klockan 7 och man får åka på helger. Har inte hunnit köpa pluskort ännu nämligen. Men ska göra det den 18:de då pappa får pengar =) . Nä, nu ska jag försöka igen.

Over and Out!

Does it matter?

Miss.

Vad spelar det för roll om du vinner hela världen, men förlorar dig själv?

Tandläkarskräck? JA!

Klockan är bara halv tio är jag är trött som satan själv, skumt det är inte likt mig. Inte alls. Men det har varit en jobbig dag. Känns som om jag har varit överallt och ingenstans. Först så skulle jag till tandläkaren i Hallunda, det gick väl sådär..fick reda på att jag måste dra ut en visdomstand och jag är inte så pepp på det, inte alls. Och det måste jag göra innan den 22 September för då ska jag till tandläkaren i Huddinge och göra en bettskena. Och innan dess så måste tanden vara väck. Så, ska ta bort den redan nu på Måndag. Usch =(.

Sen efter det så var jag ute och övningskörde med Maria, gick bra som alltid. Var ganska så knepiga saker vi gjorde idag men det gick fint iallafall. Och när jag kom hem var det ju bara att kasta i sig middag för att sedan gå över till Sussie och fika. Lika trevligt som alltid. 

Och nu sitter jag här och väntar in tiden genom att halvkolla på White Chicks! Älskar den filmen, så jävla klockren. I morgon så ska jag iallafall till skolan, känns skönt. Hatar att vara hemma för att jag missar grymt mycket! Och sen när man kommer tillbaka så fattar man igenting. Förresten så kom skolfotona idag, klassbilden blev bra..mycket bättre än dom andra 2 åren och personliga bilden är jag super nöjd med, verkligen!

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Och hoppas på att klockan snart blir 10, halv 11 så man kan lägga sig. Godnatt!

Over and Out!


One more!

DIG:
1. Fullständigt namn? - Emelie Lillevi Tova Lindholm.
2. Exakt ålder? - 17 men 18 om 26 dagar! =D
3. Vart bor du? - Hallunda.
4. Bor tillsammans med? - Mamma, pappa och fiskarna!
5. Husdjur? - Fiskar.
6. Färg på ditt hus? - Rött.
7. När är du född? - 1990.
8. Klass? - OP06.
9. Vilket år fyller du 100 år? - 2090.
10. Något jobb? - Nopp.
11. När gick du upp i morse? - Halv 9.
12. När ska du sova ikväll? - När jag blir trött?
13. Duschat idag?
- Nej, men snart!
14. Kramat någon idag? - Mamma. 
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit idag? - Bacon någonting med sallad.
17. Dagens klädsel? - Mjukisar och linne.
18. Dagens smink? - Inget alls.
19. Dagens sötnos? - Kristofer.
20. Dagens roligaste? - Har inte hänt nått.
21. Har du många vänner? - Ja, men få bra.
22. Hur många har du kysst? - 10 stycken.
23. Vem kramade du senast? - Mamma.
24. Hur många har du haft pussad idag - Huh?
25. Har du sovit själv den senaste natten? - Ja, tyvärr. 
27. Har du pojk-/flickvän? - Ja!

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Maria.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -  I morse av michaela (Okej, kan du säga till mig ikväll om du kommer i morgon om du vet det då? För om du går, går jag också. =) ) 



FAVORIT:
31. Film?
- Spiderwick just nu.
32. Låt? - Ingen speciell faktiskt.
33. Mat? - Smörgåstårta, tacos m.m
34. Dryck? - Cola, kaffe, red bull.
35. Färg? - Grön.
37. Stad? - Stockholm.
38. Land? - Sverige.

39. Ämne i skolan? - Sjukvård. 

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -
Pappa.
42. Personen du kysste? - Älsklingen.
43. Gången du spydde? - Kommer inte ens ihåg.
44. Gången du grät? - Samma sak här.
45. Pizzan du åt? - Den där inbakade...
46. Gången du var i Göteborg: Oj, 5 år kanske?
47. Gången du var i Stockholm? - Bor ju i sthlm men kommer inte ihåg när jag var inne i stan.
49. Gången du var kär? - Har varit kär sen 20 mars 2008.
50. Personen som såg dig gråta? - Mamma skulle jag tro.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?
- Svart.

52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på humöret, och med vem.
54. Tvspel eller datorspel? - Både och..
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
56. Hångla eller ha sex? - Båda två!
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Om jag måste välja så blir det playahead.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother.
60. Har du brunt hår eller blont? - Brunt, men egentligen blont.
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa.
62. Choklad eller lakrits? - Chocklad!
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? - Cola.
66. Pizza eller kebab? - Kebab.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt.
68. Älska eller älskas? - Båda.
69. Leva eller dö? - Leva, om det känns som om det är värt det.

ANTAL:
70. Personer du älskar? -
Kristofer, mamma, pappa och släkten.
71. Personer du hatar? - Tappat räkningen.
72. Pojk-/flickvänner du haft? - 3.
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - Kan tolkas olika.
74. Glassar du ätit på en dag? - Fem kanske, när jag och pappa hade glassätarmarathon!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Har aldrig hänt.

77. Gånger du varit full? - Men jag räknar inte?
78. Personer du saknar just nu?
- Kristofer.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 2 gånger.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? -
Älsklingen såklart!
81. Ska du träffa imorgon? - Alla i klassen?
82. Sjöng du senast för? - Mig själv.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Kristofer älsklingen.
84. Spelade du tvspel med senast? - Vivi?
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Kristofer ofc.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Sten? Varför inte ett bowlingklot?
87. Förtjänar att dö? - Många.
88. Är söt? -  Jag, ibland och min älskling, mamma och pappa.
89. Vill du sova jämte inatt? - Älskling.

VAD:
90. Gör dig glad? -
Söta sms, gullande och oväntade pussar.
91. Gör dig ledsen? - Lögner, osäkerhet, ångest, kvävande känslor.
92. Vill du helst göra nu? - Sova.

93. Önskar du att du slapp göra? - Borsta tänderna! =P
94. Vill du ha nu? - Digitalkamera, bil, körkort, pengar..m.m
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Öhm, venne! Har inte tänkt så långt!
96. Längtar du till? - 20 september och 4 oktober.
97. Tycker du om dina betyg? - Inte alls.
98. Ångrar du i ditt liv? - Vissa delar av det.
99. Är det bästa som hänt dig? - När brorsan fick sin dotter Tindra.
100. Hur mycket är klockan? - 16:22


Funderar på..

.. om jag ska göra ett eget hemma spa idag/kväll. Känner att jag behöver pyssla om mig själv riktigt ordentligt nu när jag är sjuk. Typ ta en riktigt varm och lång dusch, lägga hårinpackning samt ansiktsmask. Eller nått annat smet som öppnar upp och rensar porerna. För att sedan fila/massera fötterna och smeta på nått fint nagellack. Sen får vi ju inte glömma naglarna och händerna också! Får se, men det känns ruskigt lockande.

Idag har jag inte gjort så mycket, försökta plugga lite men orken va inte med riktigt så jag och mamma gick över till Sussie och fikade istället och gick sedan ner och köpte cigg. Och nu sitter jag här hemma i sängen. Har egentligen inte så mycket att skriva men tänkte att jag skulle uppdatera lite iallafall. Återkommer kanske senare om jag har nått vettigt att skriva och om jag har lust och ork.

Over and Out!

Förkyld

Jag känner mig som en död sill. Har varit förkyld sen igår, men satan va jag inte mår bra och det tar på kroppen. Igår hade jag ingen hosta men idag kom den som ett brev på posten. Är jag förvånad? Nej!
Har bara legat i sängen och inte gjort ett skit..knappt så jag har orkat gå på toa. Men det är bara att bita ihop.

Så därför lägger jag in en såndär grymt onödig lista, bara för att jag inte orkar skriva. Men nu får ni något att läsa iallafall :D


[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ x ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ x ] Jag blir lätt brun.
[ x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg (ibland).
[ x ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ x ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ x ] Jag har haft tandställning.
[ x ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ x ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ x ] Jag har mer än två piercingar.
[ x ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.


FAMILJ
[ x ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ x ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ x ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ x ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[ x ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ x ] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ x ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ x ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ x ] Jag har gråtit av skratt.
[ x ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ x ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ x ] Jag har brutit ett ben. (Krossade foten)
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ x ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ x ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ x ] Jag har haft vattkoppor.
[ / ] Jag har haft/har astma. (Förkylnings atsma)


RESANDE
[ x ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ x ] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ x ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ x ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ x ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ x ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[ x ] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ x ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ x ] Jag har krockat i en bil.
[ x ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ x ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ x ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ x ] Jag har aprillat någon.
[ x ] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[ x ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ x ] Jag saknar någon just nu.
[ x ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ x ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ x ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ x ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ x ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[ ] Jag är homosexuell.


ÄRLIGHET
[ x ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ x ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ x ] Jag har smugit ut utan lov.
[ x ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ x ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ x ] Jag har fuskat i ett spel.
[ x ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER

[ x ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ x ] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[ x ] Jag är rädd för att dö.
[ x ] Jag hatar begravningar.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ x ] Jag svär ofta.
[ x ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ x ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ / ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ x ] Jag är kär i kärleken.
[ x ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som \\\"Borta\\\"
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ / ] Jag biter på mina naglar. (Om jag är nervös)
[ x ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[ x ] Mina svar är ärliga.


RSS 2.0