:(

Jag känner att jag skulle behöva komma bort, långt bort. Kunna hitta mig själv lite. Är så jävla less på allt just nu. Efter en dålig sak så kommer alltid nästa..hinner inte resa mig från det första fallet innan jag blir nertryckt igen.




Morfar, jag saknar dig, kom tillbaka. Snälla?

Svart hål.

Har ni någon gång haft den där tomma känslan i bröstkorgen? Att det känns som om hela bröstkorgen är alldeles tom, precis som ett svart hål och som att bröstkorgen trycks in mot lungorna. Det är den värsta känslan som finns, man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Men man vill slå något så hårt så att knogarna krossas och lite till. Man vet inte riktigt vad man ska göra med sin kropp eller hur man ska ageera, man vill bara springa tusen mil men man vet att man ändå kommer ha en massa agressiv energi kvar i kroppen. Vad gör man då egentligen? Hur får man bort detta obehag när man inte vill gråta för man vet att känslan får näring genom det och blir bara större och större. Svart hål.

Nick Carter!



Är det samma kille som för 2 år sen? Ehh, NEJ!
Är han snyggare än någonsin? BIG TIME!
Så jävla glad att han har börjat ta hand om sig!

Nothing Else Matters.

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trust in who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Musik är min terapi <3

Dom flesta som känner mig vet att min stora passion i livet är musik. Om inte musik skulle finnas så skulle jag inte kunna leva, visst det hade säkert varit som så att jag hade älskat något annat så innerligt som jag älskar musik då. Ibland undrar jag om jag verkligen gjorde rätt gymnasieval, om jag hade valt att gå på Wendela Hebbe - hade jag varit lyckligare idag då? Jag vet ju att jag kom in, dom som bedömde om jag skulle få gå där tyckte alltså att jag var bra eftersom jag fick full pot på provet.

3 Doors Down - Landing In London
Det är en låt som jag aldrig kommer tröttna på, texten, musiken, sångrösterna och allt som har med den låten och göra har verkligen satt ett stort märke i mitt hjärta. Det är en sån låt jag önskar att jag hade skrivit, eller kanske till och med fått sjunga. Jag verkligen älskar den låten. Mer än så kan jag inte säga om den.

Sen finns det ju en massa, massa andra underbara låtar. Alla låtar medför sina speciella minnen och känslor. Om någon skulle fråga mig vad som gör mig lycklig och vad jag mår bra av så vet jag mitt svar utan tvekan.

Musik är min terapi, har alltid varit och kommer alltid vara.

Ibland längtar man tillbaka.

Satt nyss och kollade på en massa gamla bilder, det finns verkligen tider som jag längtar tillbaka till. Tider som man tyckte var skit då, men som egentligen var helt underbara. Allt man hittade på då! Man hade ett liv på något sätt.. men nu är det bara en massa läxor och skit som gäller. Lite trist att man inte kan uppskatta det man hadde då på samma sätt som man uppskattar det nu. Men som man brukar säga, det är lätt att vara efter klok!


Galileo Galilei

Fan, jag sitter fortfarande och bråkas med historian som vi skulle ha prov på i måndags men som ska bli i morgon istället. Jag har säkert läst allt 100 gånger men ändå känns det som om det inte vill sitta kvar i huvudet! Social Omsorgs provet missade jag idag också, mådde verkligen skit i morse så jag blev hemma, illa illa. Men det hade nog ändå gått skit iallafall så det kanske var lika bra.

Var iallafall ute och körde en sväng idag och efter det så käkade jag och mamma på donken, det var riktigt länge sen man gjorde det faktiskt. Och efter det så knatade vi hem, så vi fick våran dagliga promenad idag också. Fast den har det gått lite si och så med nu på senaste tiden, jag har haft/har så mycket att göra så promenad har inte riktigt varit i mitt huvud direkt..valt att lägga energin på annat.

Ska återgå till historian nu, ser inte fram emot det alls men vill så gärna klara provet. Önska mig lycka till!

Patrik 1,5

Vet att jag skrev nyss att jag skulle fortsätta plugga historia. Men jag orkar inte, har gjort det hela dagen så jag tänkte att jag skulle ta en film paus! Det får bli "Patrik 1,5" hoppas den är bra! Men sen efter filmen så tänkte jag läsa igenom allt minst 1 gång till, oh lord. Det känns som om det kommer bli en lång natt framför mig, hur ska detta sluta! Äsch, får ta en powernap i morgon när jag kommer hem från skolan! Sen efter det så är det bara att sätta sig och plugga igen, har prov på tisdag! Ibland undrar jag hur lärarna tänker. Oh well, ska kolla filmen nu, kanske återkommer senare.

<3 :)

Alla hjätans dag var super mysig, verkligen! Jag & Älsklingen vaknade ganska så sent men det var skönt att få sova ut efter en vecka i skolan. Så, när vi kom upp så skulle mamma & pappa precis åka iväg & handla. Så vi fick jätte god middag! Grillat kött, kroketter, sallad och tsatsiki (stavning?). Sen efter middagen så satt hela familjen och spelade kort tillsammans och satan i gatan va vi skrattade, blev ju alldeles svettig nästan! Sjukt roligt var det iallafall, måste vi göra om. 

Sen när vi hade spelat i 1 - 2 timmar kanske så började vi kolla på tv och käka lite chips o dipp och bara mysa! Länge sen vi gjorde nått sånt faktiskt så det var uppskattat! Efter det så blev det lite vin för min o mammas del och öl för pappas och Kristofers! 

Alltså, jag kan inte ens skriva hur mysigt det var. Allt är bara kaos av det jag har skrivit men det var så himla trevligt, verkligen! Längtar till nästa gång vi gör något liknande!

Ska plugga historia, som sagt jag vet att inlägget är väldigt, väldigt osamanhängande men so what :P . Ska sova sen när jag känner att jag är redo inför historia provet som ska vara i morgon. Godnatt!

Dildo?

Haha, vad ska jag säga. Dagen har varit trög men flytit på bra tack vare Katja och Sara! Efter skolan så skulle vi sitta i cafeterian och göra klart naturvetenskapen, samtalet började ju med den men slutade om något helt annat! Det var dildosar till höger och vänster, och trafik koner ni vet, dom där oranga och andra koner som man skulle stoppa upp både här och där! Shit, inte ens hjärncell som stämmer och sitter kvar på oss alltså!

Nu till nått tråkigare, har överdrivet mycket att göra nu innan studenten >.<  Fattar inte varför dom ska lägga allt jävla skit på en och samma gång så att man stressar sönder sig och för magsår, dom kan ju hajja att jag skickar räkningen till dom sen när jag har gått in i väggen! Massa jävla prov hit och dit, usch! :(

Nåja, ska fortsätta prata med Katja och Sara på MSN nu, ska även försöka plugga lite samtidigt men alla vet ju redan hur det kommer gå.




<Now playing: Playdio.com>

VG

Fick redan på vad jag fick på svenska provet idag, VG där med :D Känner nästan inte igen mig själv! Skriver mer senare! Ciao!

Gym :)

Urk, träningsvärk i armarna. Kristofer tvingade med mig till gymmet idag, det kan ju vara skönt och träna och så.. det är inte det som är det jobbiga. Utan det jobbiga var att man var tvungen att masa sig upp klockan 9 i morse för att man skulle vara där klockan 10. Så, jag vet minst en som kommer sova som en gud ikväll!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, suttit och nördat framför Zu Online större del av dagen. Var meningen att jag skulle plugga lite projekt idag men så blev det inte, känner mig grymt stressad över det då det ska vara klart nästa månad. Ett plus är att jag kan koncentrera mig på det nu eftersom vi inte har så mycket läxor. I och för sig så är det prov i Historia nästa vecka men det får gå som det går :)

Justee, fick tillbaka mitt arbete som vi gjorde på idrotten också..VG på det! Kändes grymt. Sen så fick jag även VG på arbetet om Hinduismen. Jag kan jag också! ;)

Ska gå och fördriva tiden på annat vis, kanske skriver mer senare..eller i morgon!

<Now Playing: thevoice.se>

Reformationen

Har precis gjort klart historia redovisningen, förjävla duktig jag är. Men jag känner att den är lite för kort kanske. Men den får vara som den är nu, orkar verkligen inte bråka med den någon mer har gjort det hela kvällen så nu får det faktiskt räcka! Ska gå och lägga mig brevid älsklingen min nu, försöka sova lite.

Sov gott!

RSS 2.0