- Människan är en egoistisk jävel.

Jag har kommit till en punkt där jag är så otroligt trött på människor. Jag har insett den bisarra sanningen. Och det gör mig så förbannad så att jag bara kokar. Människor är ingenting annat än egoister. Rakt igenom, från topp till tå. I några veckors tid så har jag gått och tänkt och observerat lite på hur människor är ute i samhället, även hemma och på jobbet. Och jag har kommit fram till att det är så otroligt svårt för människan att hjälpa en annan medmänniska utan att dom ska få någonting för det, dom kan hjälpa till..men då ska det ge dom någonting. Och det irriterar mig, för jag har alltid varit en sån människa som bryr mig om andra och mer än gärna hjälper till om jag kan. Men man får inte ett skit tillbaka, egentligen. Så varför ska jag bry mig då. Jag kan köra samma stil som alla andra. För numera så bryr jag mig inte ett skit om någon förrutom mig själv. Är trött på att vara snäll och bara få skit tillbaka. Jag har tröttnat så in i helvete.










PUNKT.



- Tindra och Lukas!

Ska alldeles strax ner till centrum och träffa min brors barn och deras mamma.
Det ska bli mucho trevligt. Det är så skoj att få träffa dom mer och mer.
Båda två är så jäkla söta.. när dom vill ;)

Annars så har det inte hänt så mycket, jag har i alla fall börjat jobba igen.
Känner dock att jag inte är helt hundra ännu men jag kan inte vara hemma mer nu.
Pengarna måste rulla in som dom ska och det går inte genom att ligga hemma.

Nä, nu måste jag fixa mig. Ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs!

- 5 November 2010

Nu var det länge sen jag skrev. Har inte haft lust. Mina tankar har stannat i huvudet. Har loggat in flera gånger och försökt skriva av mig. Men har inte kunnat, det har fastnat. Muren har blockat totalt.
Jag har så många tankar, angående så många saker. Endel saker som kanske är totalt onödiga och andra som är enligt mig otroligt viktiga. Men får inte ut det. Hur gärna jag vill.

Idag var i alla fall på farmors gravplats. Tårarna rann och hjärtat värkte. Det blev så vackert med alla ljus som vi satte där och dom fina blommorna. Farmor hade varit otroligt nöjd. Hon hade varit stolt. Det vet jag.
Där har vi en tanke.

Träffade även lite människor idag som jag numera bara mår illa av att se. Förstår inte hur folk kan hugga andra människor i ryggen. Och så säger dom att dom är ens vänner. Det är tragiskt. Fattar dom inte att det sårar. Hur tänker man. Det värsta är att en av personerna i fråga kunde inte bry sig mindre. Medans två andra sitter hemma och gråter. Äckliga människa. Där har vi en till tanke.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hjärnan är helt snurrig och mosig. Återkommer kanske någon annan dag. Hejz! 

RSS 2.0