- S-tälje hela dagen lång, eller åtminstonde halva!

Har precis satt ner rumpan i soffan här hemma.. har varit ute och snurrat runt i s-tälje sen typ halv 4 tiden idag. Vad vi har gjort minns jag fan inte ens, kommer ihåg att jag har varit på ticket och sen massa andra affärer. Det går snabbt när man har roligt! Vi fikade även med A & P på något café där, trevligt :)

Så nu sitter man här igen, helt slut men ändå pigg. Ska snart kasta i mig middag också, blev tyvärr en sen sådan men så blir det när man flänger runt. Kött och potatisgratäng blir det idag. Eller rättare sagt fläskytterfilé som det så fint heter! Och så självklart en fräsch sallad och fetaost till!


- Denna dagen har ju flytit på också..

Dagens gympass är nästan precis avklarat. Det blev 30 min på corssisen idag också, tänkte att jag skulle köra på lite längre idag men eftersom jag körde på en hårdare level eller vad man ska kalla det så blev det "bara" 30 min idag också, men brände dock mer kalorier än vad jag brukar.. tack vare högre leveln! Efter det blev det även att lyfta skrot så nu är man mör och utpumpad i musklerna igen!

Igår hade jag lust att gå till gymmet också men eftersom jag var där i förregår så tänkte jag att jag måste ju låta kroppen vila lite så att jag inte förstör mig själv. Så det blev en promenix som resulterade i 4 timmar isället, minst lika bra det!

Så nu sitter jag här, nyduschad och mätt i magen, sen långt tillbaka dock, med mamma och vivi och snackar lite skit. Tidigare idag var ju på kalas hos bror min, en av kidsen fyllde 6 år så det blev tårta och massa gott. Inte för min del dock, jag försöker tänka lite på vad jag stoppar i mig, och sen är jag ändå inte så förtjust i sånt.

Kaffe och tv tittande är det som hägrar nu. Hjärtat mitt har gått och lagt sig för länge sen och sussar så sött i sängen. Han är så söt min älskling.


- Extreme Couponing

Sitter och kollar på det Amerikanska programet som heter "Extreme Couponing" och blir helt till mig! Jag fattar inte hur dom gör alltså! Från att köpa varor för typ 500 dollar och uppåt så slutar det med att dom betalat kanske 8 dollar! Så jävla coolt! Och ekonomiskt om inte annat, det skulle jag vilja lära mig. Fattar bara inte hur dom räknar ut och tänker.. har försökt hänga med så gott det går, förstår på ett ungefär men inte alls så att jag skulle klara det! Men frågan är, har Sverige ett sånt system så att det skulle gå och genomföra eller är de smartare än så och skriver ut på exakt alla kuponger att det inte får kombineras med ett annat erbjudande? Skickligt är det i vilket fall som helst!



Hur coolt är inte detta på en skala! :)

- Gymma gymma!

Jag är så stolt över mig själv så det finns inte! Har ju som jag har nämnt tidigare skaffat gymkort. Steget dit var ju otroligt jobbigt och tog emot ordentligt mycket, men till slut så skaffade jag det. Men sen var ju nästa jobbiga steg att faktiskt ta sig till gymmet och träna. Det har varit mycket pust och stön men nu har jag äntligen kommit igång. Och jag är så stolt över mig själv, i början så orkade jag bara stå på crosstrainern i cirka 5 minuter sen var jag helt slut och tänkte bara att nu skiter jag i denna bajs maskin. Jag fick ont i knäna och allt var bara skit.

Nu står jag 30 min på den där jäkeln och känner att jag kan faktiskt ge mer! 30 min är runt 200-210 kalorier, och det är en ganska så bra början tycker jag nog. Förhoppningsvis så kommer det bli längre än så men det är dock en bra början, en riktigt bra dessutom. Och det är bara uppvärmingen, efter det så går jag ju alltid och lyfter lite vikter också. Så det brukar bli 1½ timme - 2 timmar varje gympass. Beach 2015 släng dig i väggen för här kommer jag!

RSS 2.0