- Varje andetag är för dig <3

Så sitter man här igen. Ny duschad och fräsch.
Dagen har flytit på i lagom takt och man har kännt
 att det har varit söndag.
Jag berättar i morgon vad som har hänt dom 2 senaste dagarna för nu håller batteriet på att ta slut så måste ladda datorn. Är fortfarande lika nöjd med den. Nu ska jag lägga mig och sussa brevid världens bästa pojke med den underbaraste själen. På fredag smäller det! Godnatt!


- Fullt ös medvetslös!

Puh! Kom innanför yttedörren för bara någon timme sedan, det har varit full rulle heeeela dagen idag. Först åkte vi ju som sagt till Heron City och träffade lite släktingar där. Timmarna rullade på medans pengarna sinade på skit ;) Haha, nej men vi körde lite i spelhallen och så åt vi grekiskt. Smakade si sådär, vi trodde att vi var sugna på det men sen visade det sig att det inte var så gott som vi trodde att det skulle vara.

Efter det så åkte vi hem och gick över till Sami och snackade lite skit där. Kände hur huvudvärken började komma smygandes så vi blev inte så långvariga där. Nu sitter jag hemma i sängen under täcket och älskling sitter brevid och spelar något bilspel på x-boxet. Min lilla spelnörd ;) . Känner dock att jag är lite uttråkad men samtidigt väldigt trött.. så skulle nog inte orka göra så mycket i alla fall. Sugen på att spela Sims3 är jag också så det kanske får bli så.

Nu ska jag i alla fall kolla runt på lite olika bloggar och sen så får vi se vad som händer :)


- Hero(i)n City..

Sitter här och smuttar på min kaffe och pratar med mamma och älsklingen. Ska alldeles strax göra mig klar för att bege mig mot Hero(i)n City och träffa lite släktingar. Vad vi ska göra vet jag inte men något blir det nog. Hade tänkt maila läkaren idag men det är ju helg så ett svar kommer jag nog inte få..gör nog det på Måndag i stället. Jaja, nu måste jag klä på mig..hjärtat vill inte att jag ska gå ut i min OnePiece, jag fattar inte varför ;)

- John Blund, kom och sjung en vaggvisa..

Nej ni, nu får det faktiskt räcka med bloggandet idag. Jag ska alldeles strax kasta in handduken och hälsa på John Blund. Hjärtat ska bara duscha klart och sen så ska vi mysa ner oss i sängen under täcket. I morgon är det en ny dag och nya möjligheter kommer. Får se om älsklingen klarar av att vänta med sin present eller om det blir så att han får den tidigare.. Vi får se :) Men tills vidare, godnatt! :)

- Kolla framåt, aldrig tillbaka...

Hjärtat sitter brevid mig och vill att vi ska gå ut och efter spänna mina vinterdäck :( Nu sitter han också och tjuvläser vad jag skriver ;) Men jag älskar honom ändå.

I morgon så är det mycket som ska göras. Bland annat så måste jag maila min gamla läkare som opererade min fot när jag var 7 år gammal. Har försökt ringa honom i en vecka utan framgång. Verkar vara skit svårt att få tag på den där rackaren! Men, men...

Äsch, nu är det ju bara att klä på sig och gå ut då. Usch, det är ju så kallt...


- Fast anställning

Men hallå! Jag har ju glömt berätta att jag i Tisdags fick ett väldigt roligt telefonsamtal! Det var min chef som ringde och berättade att jag har fått en fast anställning på jobbet! Lycklig tjej eller vadå! Äntligen, som jag har väntat! Så mycket saker som kommer underlättas nu! Så det som står på listan nu först och främst är att få tag på en fast lägenhet! Det är prio nummer ett! Och så ska jag såklart försöka betala av lånet på bilen så fort som möjligt!

Fy fan, det känns som om en helt ny värld har öppnat sig nu. Så skönt att veta att man får en fast inkomst varje månad. Slippa undra om man har jobbat så pass mycket så att det täcker alla räkningar. Det är en verkligen en säkerhet att ha fast jobb, fasta rutiner, och fast ekonomi!

- When love hits you ..

Grabbarna sitter och spelar något spel på x-boxet där man ska döda varandra, orden som kommer ut ur deras munnar är inte vackra. Syster har somnat i soffan och jag sitter och leker med den nya datorn. Måste ju försöka vänja mig vid knapparna, eller mer tangentbordet, det är ju lite mindre så jag kommer ju åt alla knappar som jag inte ska komma åt ;P Har i alla fall insett att datorn har en kamera, det visste jag inte ens om, men det gillas bara :) Den kommer nog bli användbar! Blir bara nöjdare och nöjdare ju mer jag leker med den, helt klart värt varenda krona! Ska i alla fall hoppa in en dusch snart sen så får vi se vad som händer ;)

- Mini-pc!

Nu jäklar kommer här skrivas! Jag har nämligen idag gått och införskaffat mig en liten mini-pc som jag kan ha med mig överallt! Nu kommer jag kunna skriva mycket mer, vart jag än går! :) Tjoho, det blev genast mycket roligare att blogga!

Har även varit och handlat en present till mitt hjärta idag också, kan ju tyvärr inte skriva vad det är ifall det är som så att han skulle gå in och läsa. Jag får återkomma senare med vad det är :)

Nu ska jag vara social mot min syster och hennes pojkvän! :)

- Segt som kola.

Fy fan va det är drygt att tvätta alltså.. det ända man gör är att sitta och passa klockan fram tills att allt är klart. När man tvättar hemma är ju en annan femma, då tycker jag att det är helt okej. Men i tvättstugan så måste man ju passa allt, dels för att hinna få allt torrt och även för att en annan jävel ska tvätta efter. Nu förstår jag varför jag inte tvättar i tvättstugan allt för ofta. Nåja, det är skönt sedan när allt är klart.

Förhäxad för roa mig under tiden, tillsammans med Facebook. Inte för att det händer så mycket där inne nu när alla jobbar. Men men, that's life.

Hade tänkte städa idag också.. Oh joy! Vilken rolig måndag jag har. Jag vet att ni blir lite avis ;) Får poppa muuusik under tiden.. blanda nytta med nöje!


- Morgonpigg

Tjolahopp!
Nu är jag här och kladdar igen! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag springer ner till tvättis som börjar kl. 7. Idag känns det som om jag har en massa, massa saker att ta reda på. Ska bland annat ringa till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att jag har fått något invaliditetsintyg som en legitimerad ortoped måste fylla i. Suck, varför kan dom inte bara kontakta dom själva? Istället måste jag göra värsta processen.. jag måste försöka få tag på min läkare som opererade mig när jag va 7 år gammal. Känns som om att det kommer gå sisådär. Får jag inte tag på honom så kommer jag inte få mitt papper ifyllt som jag sedan måste skicka tillbaka till Folksam så dom kan bedömma hur stor min funktionsnedsättning är. Urk, jag fattar ingenting men det blir nog bra i slutändan. Jävla fot jävel! :P

Nu måste jag springa.. smutstvätten kallar! :)


- Sömnen är borta

Då sitter jag här igen.. klockan är i skrivande stund 01:35. Varför sover jag inte? Jag vet inte, har fått problem med sömnen. Jag kan vara otroligt trött, så trött så att ögonen går i kors, men har sånna problem med att somna in. När jag väl har somnat är det ingen fara, men innan dess..

Kan det kanske bero på för lite aktiviteter på dagarna? Har inte jobbat så mycket nu på senaste tiden. Har mest jobbat natt, och då behöver jag inte jobba lika mycket. Eller kanske har jag någonting som ligger undantryck utan att jag vet om det? Någonting som ligger och gnager och bara väntar på att få komma upp till ytan?
Jag vet faktiskt inte.

Ska i alla fall väcka älsklingen min vid 5-tiden, då ska han upp och jobba, min prins. Han är duktig han. Ombytta roller.. förr var det han som satt och väntade på att jag skulle komma hem. Nu är det jag som sitter och väntar på honom.

Äsch, ska fortsätta kolla på Förhäxad, har lånat alla säsonger av mormor så det sitter jag och missbrukar när alla andra sover sina skönhetsömn.

RSS 2.0