Streetrace <3

Sitter nu på jobbet. Och för en gångs skull så är det otroligt mycket att göra! Väldigt ovanligt faktiskt. Men det är ganska så skönt det med!

Igår var en givande dag. Det började med att jag och sötaste Cim åkte in till SKHLM och köpte lite småsaker. Vi var där inne kanske i 1 och en halv timme sen begav vi oss hemåt. Väl hemma hos henne så satt vi och drack kaffe och snackade lite skit med varandra, like always! :) . Sen kom grabbarna hem, alltså Roger och Kari, så då åkte vi på race. Och guuud va kul det var. Jag och Cim var ju verkligen i vårat essé! Vi har dessutom kommit fram till att både hon och jag är studsbollar. Ni som inte var där kommer inte alls fatta vad jag har skrivit!

Det blev en ganska så sen natt, men det gjorde inte så mycket för det var otroligt kul. Hade träningsvärk i magen igår när jag kom hem för att det var så mycket skratt! Nä ni. Nu måste jag faktiskt ta mig i kragen och jobba vidare. Finns dock inte så mycket att göra, men någonting hittar man alltid på!

Ledig 2 dagar på 2 veckor..inte ok.

Nä ni. Nu ska jag faktiskt kasta mig själv i sängen. Funderar på att ta en snabb dusch först. Och sen efter det kasta mig i säng. Kan hända att jag kanske slår på lite Greys Anatomy och somnar till det. Har inte hunnit komma in på den serien ännu, då OTH har hägrat på tven och datorn. Och sen nu när jag har jobbat som jag gör så har det gjort att jag inte har hunnit kolla så mycket heller.

Imorron är det jobb som gäller igen, kvällspass då med. Jag gillar't inte riktigt men samtidigt är det skönt för då får man ju lite sovmorgon..men hela dagen försvinner. Men jobbar man dagpass så har man ju hela eftermiddag/kväll att göra någonting på men då måste man gå upp så satans tidigt. Räknade även ut igår att nu kommer jag vara ledig 2 dagar på 2 veckor. Det blir tufft! Jag jobbar Idag, tisdag, onsdag, torsdag..ledig fredag..jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag..ledig onsdag..jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag. Gissa om jag kommer vara helt slut i roten sedan! Men det är pengar, det är nog det som gör att jag orkar.

Nej, nu måste jag faktiskt logga ut. Men om jag inte är helt död i morron så återkommer jag ju då! Tills dess så får ni ha det så bra. Nu går ögonen snart i kors så efter duschen så kanske jag hinner se ett halvt avsnitt av Greys i alla fall! ;D Good night!

Nytt minne till datorn!

Tjohooo! Min dator är snabb igen! Jag har ju suttit och skällt, morrat och slitit av mig mitt hår ibland när jag har suttit vid datorn för att den har varit så otroligt långsam och seg. Så igår blev far min trött på mitt klagande så han satte sig vid datorn och försökte komma underfund med vad det var som gjorde att den blev så seg.. när han inte hittade någonting i datorn så slutade det med att han öppnade upp datorn. Och då visade det sig att jag hade bara 512 mb i minne.. där var alltså problemet! Så det första jag gjorde idag var att jag gick ner till datornbutiken i centrum och köpte 2 gb minne istället! Priset var inte nådigt men samtidigt så är det värt det! Så nu jävlar är det raktetfart på datorn igen! Då kanske bloggandet kan komma igång lite mer igen, för det är ju faktiskt roligare att blogga eller sitta vid datorn överhuvudtaget när den har lite fart i sig!

25 Juli 2010

Då var det dags igen! Bloggen har puttats lite åt sidan nu under sommaren. Dels på grund av att jag har jobbat som en tok så jag har faktiskt inte orkat, och dels för att när jag väl har varit ledig så har jag tagit tillvara på ledigheten istället för att sitta vid datorn. Men nu ska jag försöka komma tillbaka igen!
Men det är inte så värst mycket som har hänt, utan det som har hänt är:

- Roger har fått jobb på smc gokart.
- Mamma har fyllt 40.
- Pappa har friat till mamma på hennes 40-års dag!
- Jag och Roger har firat 1år och 3 månader.
- Mamma och pappa har varit på Gotland i 1 vecka.
- En bakant till oss är på smällen och ska nu få sitt 4 barn!

Det är det som har hänt, vad jag kan komma på i alla fall. Jag har även försökt att fota så mycket som möjligt, och en hel del blev det nog. Jag ska försöka rensa alla bilder och lägga in några här på bloggen sedan. Vet dock inte när då min dator inte vill samarbeta med mig.. igen. Så sitter vid älsklingens just nu. Och jag tror inte att han blir så glad om jag fyller hans dator med en massa bilder! ;) 
 
Nä, nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe, glutta lite på dumburken och sedan försöka plocka lite här hemma. Det ser förjävligt ut just nu, men så blir det när man aldrig är hemma. Det är bra konstigt, man tycker att det borde bli tvärtom men icke sa nicke! Återkommer kanske senare!

1år & 3 månader och 1 födelsedag!

1 år och 3 underbara månader med dig <3





Och så passar vi även på att säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!



Te Amo.

Jag är nere i ett mörkt hål,
ett hål lika svart som natten en kall vinterdag.
Ju mer jag försöker ta djupa, fina, lugna andetag,
desto mer faller jag längre ner.

Jag skriker inombords,
ljudet kan liknas vid en varg som ylar i solnedgången.
Men det är ingen som hör,
ingen som ser,
ingen som märker.

Jag ler och säger saker som;
"jag orkar inte bry mig".
Men det gör jag,
jag bryr mig så mycket så att jag går sönder.

Det känns som om någon vrider om mitt hjärta,
inte bara en gång och smärtan är vidrig.
Ångesten finns alltid där,
precis som luften vi andas.
Tårarna gör sig även påminda,
som mest när jag är alldeles ensam.
Ensam..utan dig..helt solo.

Jag vill bara att du ska vara här,
så som du var här förut,
det var vi, det är fortfarande vi,
men du är så långt borta.
Och mig lämnar du kvar i mörkret.

Allt jag behöver är att du sträcker fram din hand,
visar att du fortfarande finns där,
jag behöver dig,
jag kommer alltid att behöva dig.

Hålet kan även jämföras med en tunnel,
det lockar mig att gå längre in i mörkret.
Känns lättare så,
för detta, detta klarar jag inte själv.

Te Amo.

RSS 2.0