- Get rich or die trying

Nu är det såhär va..att den minsta lindholmaren i familjen (jag) har blivit sjuk.. IGEN! Varför ska alltid jag ha en sån otur för?! Och jag kunde inte bli sjuk själv utan jag drog med mig <3t bara för att jag inte ville vara sjuk själv, eller något. Pappa har också börjat bli dålig. Hihi, ska inte jag vara frisk så får ingen annan vara det ;)

Skulle ha jobbat i måndags och tisdags men sjukskrev mig och åkte och jobbade på onsdagen för att känna att jag inte pallade så var tvungen att sjukskriva mig torsdagen och fredagen också. Är inte alls bra ännu men på måndag MÅSTE jag gå och jobba, man har ju fan inte råd att vara sjuk. Kostar så jävla mycket pengar. Men, men...

Älsklingen ligger och sover och jag sitter i v-rummet och kollar på tv, get rich or die trying går på 4:an, har aldrig sett den förrut så ska väll glutta lite på den och se om den är bra. Jag har hört att den ska vara kanon, frågan är bara om folk säger det för att det är den berömda rappartisten 50-cent som är med eller för att den faktiskt är bra. Det återstår att se.


- Sweet Dreams..

Sitter ännu en natt på jobbet, som många gånger förr. Men inatt är den sista sen är jag ledig hela helgen. Då har jag avbrukat 5 nätter. Har dock ingenting emot att jobba natt, jag gillar det och det passar mig alldeles utmärkt.

På Måndag jobbar jag dagar igen. Det kommer vara tungt men det får gå ändå :) . Är ganska så trött, det har inte varit mycket vila inatt.. dels för att jag fastnar på Kanal5 Play - Unga Mödrar Danmark och dels för att vi har en patient som inte är på tipp topp direkt. Och så är jourläkaren inte den bästa. Men det funkar ändå.

Nu är det bara 3 timmar kvar av nattpasset, det kommer gå snabbt. Om 1 timme så ska vi börja ronda. Och vi brukar vara klara vid 6-tiden då, så då är det bara 1 timme man ska slå ihjäl, men det brukar gå bra.

Ska nu fortsätta arbeta av några avsnitt av Unga Mödrar och sedan ska jag hem och skjutsa älsklingen till jobbet och sedan efter det då, då ska LindholmareN minnsan hem och sussa så vackert ! :)

- Miss i nassen...

Ytterligare en natt rullar på i sin stillhet medans jag sitter vaken här uppe på åsen, dock ganska så förståligt eftersom jag har jobbat natt hela helgen. Och ska även jobba natt imorgon (läs:idag) och på torsdag.

Ska alldeles strax gå och försöka få någon timmes sömn eftersom jag ska köra älskade R till jobbet vid 9-tiden. Kommer inte vara den piggaste flickan i stan men det blir nog bra ändå.

Om jag har någonting jag känner att jag vill dela med mig av senare, så återkommer jag.

- Soooommar!

Nu är jag sådär otroligt dålig på att uppdatera igen,
jag kommer verkligen i perioder hela tiden.
Ena dagen är det skit skojsigt att blogga och andra har jag ingen lust alls.

Jag får skylla på det fina vädret.

Skulle mest bara kika in och titta om det hade trillat in några kommentarer,
men icke sa nicke.. förståligt dock. Inga inlägg = inga kommentarer!

Sitter på jobbet och kör ett nattpass,
vi har vräkt i oss lite kex och ost idag så nu är alla sega.
Vilket betyder att det är dags för lite vila ;) .

RSS 2.0