Inga ord, bara text!

En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att flickan det är jag.


Jag orkar inte!

Jag önskar att man kunde försvinna, försvinna från verkligheten och in i en annan värld. En värld som är helt felfri och ser ut exakt så som jag vill att den ska se ut. Orkar verkligen inte med detta dårhus!
Det ända jag får höra är hur dåliga alla jag känner är, att jag är dålig, och att det är jag som bara klagar hela tiden!

Dom är aldrig hemma längre, och när dom är det så bråkar vi bara.. eller mer att dom bråkar och tar sedan ut skiten på mig! Jag vet inte hur länge till jag kommer klara av att ha det såhär. Julafton kommer för min del vara som så att jag ligger och sover hela dagen, jag tänker fan inte sitta och låtsas som om allt är prima, bara för att det är en "speciell" dag.

Jag orkar verkligen inte, gränsen är nådd och jag vet inte vad jag ska göra eller ta vägen längre! Vill bara flytta från skit Stockholm i hemlighet, inget ska veta vart jag tar vägen, ingen ska kunna nå mig. Vill bara börja om på nytt och försöka glömma, glömma min tragiska barndom med en massa otrevliga saker, glömma dagens problem, glömma bort alla jag har känt och känner.. försvinna och glömma helt enkelt!

Den "perfekta" familjen kommer bara fram när folk är här, dom kan aldrig visa hur dom egentligen är! Jag orkar inte.. jag gör verkligen inte det.. vafan ska jag göra? Det är tragiskt när man börjar känna hat, istället för kärlek.. eller när man känner att man bara ställer till med besvär eller är i vägen. Brukar sitta och tänka på hur det skulla vara om jag inte hade funnits. Eller om jag hade varit en snäll liten flicka som gör exakt allt dom säger att man ska göra och ha toppbetyg, vara bäst i klassen och näst intill felfri.. skulle jag duga då, snälla säg mig.. är det så ni vill att jag ska vara för att få ett slut på detta? Jag orkar inte ta emot mer skit nu! Jag orkar inte!
 
/ emelie

Nyp mig i armen, finns du på riktigt?

Guess what.. I'm back?! ..
Andra dagen i rad som jag skriver, har inte gjort det på hur länge som helst!

Vart är min julkänsla? Har absolut ingen lust att fira jul, om jag hade haft bil och körkort så hade jag åkt någonstans över jul... långt, långt bort!
Det finns ingen snö, men det är grymt kallt och frost.. det är inte värt att kalla det jul. Inte enligt mig iallafall!

Imorgon, så är det SOMS prov som gäller, känns lite segt men det kommer nog gå bra.. har ganska så lätt för det ämnet. Men jag ska ändå inte säga att jag kan provet eftersom jag inte har gjort det ännu, tänk om det går bajs!

Idag så ska jag plugga, sedan så ska jag försöka plocka ordning lite, har nyss duschat! Det var grymt nice, kände mig lite snuskig.

Morsan och farsan är som vanligt i huset och håller på sliter röven av sig, men det kommer bli fint.. jag är 100% säker på det! Min bror har bra smak när det gäller färger och stil..haha, oj det där lät lite bögigt men men :)

Nä, nu väntar SOMS boken plus nyckleorden till .. hoppas att jag får in en massa nu så att jag inte behöver plugga heeela dagen!

Hörs!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


En ängel från himelen?

Igår var jag ju hos läkaren igen, eller smärthantering som det kallas! Operationen gav inte det resultat man var ute efter. Istället för att göra det bättre så blev det sämre, väldigt sällsynt med det händer med vissa.. istället för att man reagerar på att det bedöver så känner man mer smärta. Så det blir ingen ny operation vilken känns otroligt bra!

Istället så har jag fått två olika mediciner som jag ska käka på prov. Dom heter Diklofenak och Citodon. Citodonen ska jag bara ta till natten så att jag kan sova ordentligt, blir helt slut av dom och somnar på en gång! Helt underbart, har sovit en hel natt utan att snurra eller vakna en ända gång! Fast om jag inte går och lägger mig när jag har tagit Citodonen så kan jag tydligen bli hög och helt snurrig!

Vad har hänt mer då? Hmm, inte så jätte mycket faktiskt.. det har varit väldigt lugna dagar!
I Lördags så var det julbord med hela släkten och lite annat folk som gällde, mysigt som fan.. även fast att det var vissa som man inte ville skulle vara med, men det var bara att ignorera det och fortsätta le!

Är ensam hemma nästan hela dagarna numera då mami och papi är och hjälper bror min med hans hus.. det börjar arta sig ruskigt bra faktiskt! Kommer bli jätte fint i hela huset! Jag tror på er!

Nåja, nu har jag updaterat lite iallafall.. min motivation har varit på botten ett bra tag nu. Men det känns som om den är påväg upp igen! Hoppas på det bästa!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

Flyger i det omedvetna.

Provet idag gick väll inte så bra som jag hade hoppats på att det skulle göra, är för trankspridd för att kunna ta in prov och läxor nu..

Har även prov i morgon med, så det är plugg som gäller idag med. Har dock hört att det inte ska vara så svårt då det tydligen mest är självklara frågor. Men måste ju plugga för om det inte är så.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt ännu, orkar nästan ändå inte göra någonting.. om jag fick välja så skulle jag bara vilja lägga mig ner och gråta, gråta så att ögonen sprängs. Men jag måste vara stark, ingen annat än det. ´

Tänkte bara skriva lite så att ni inte tror att jag har gett upp sidan, jätte dålig på att updatera - jag vet!
Skriver kanske senare, hinner inte skriva så mycket mer nu, boken väntar.

/ LindholmareN

Persikotiger.

Sitter på tillfälligt inne i vardagsrummet och "pluggar" Organisation & Ledarskap, har prov på det i morgon. Men det går segt, riktigt segt. Så jag kände för att ta en liten paus :) .

För övrigt så händer det en massa saker i mitt liv nu, en del bra och en del dåligt. Känns som om det är mest dåliga saker. För personligt för att skriva ner det här, tyvärr!

Brors hus går det upp och ner med, hans tålamod blir allt mer kortare och kortare vilket resulterar i att alla som hjälper honom åker på skit och känner att "vafan ska jag vara här och slava för honom för" . Han måste börja tänka på vad han säger och gör - sluta ta förgivet.

Åter till provet som jag ska göra i morgon, känner mig ganska så stressad inför det då det är betygsavgörande. Om man inte går minst G på provet så får man inte Godkänt på hela kursen! Kommer ju vara som ett lik innan jag får reda på om jag har klarat det eller inte. Hatar sådana typer av prov!

Det är ju iofs bara 2 veckor kvar i skolan, sedan är det loooov! Men vart är julstämningen? Finns ingen hemma eller ute. Så det finns inget jag ser fram emot direkt, kanske nyår i sånna fall. Har inga planer för vad jag ska göra då menmen.

I morgon fyller pappa år, jag har ingen aning alls om vad jag ska köpa till honom. Förslag är mer än gärna välkommna! Får kolla runt lite efter skolan i morgon om jag hittar något eller om det bara blir blommor, det är kanske tråkigt att få men i alla fall någonting.

Ska försöka plugga vidare nu, skriver lite senare om jag inte behöver plugga. Det lär ni märka i och för sig!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Joakim Von Bratwurst!

Eftersom mister Joakim von bratwurst har klagat på att jag inte updaterar min blogg lika bra nu som förrut så ska jag skriva ett inlägg som bara är till honom!

YOU SUCK MISTER! , haha nej men jag ska försöka sköta mig Jocke! Men hinner man inte så hinner man inte :) Om det är så att du vill veta vad jag gör om dagarna så är det bara att du ringer mig varannan minut och frågar vad jag gör. Endel dagar och gånger eller vid vissa tidpunkter så vill du nog inte veta vad jag gör! . 

NU ska jag dricka kaffe! :D 

Puss på dig Jocke! :D 

/ LindholmareN

 


Stronger?

Har haft fullt upp, har därför inte skrivit något.. Men här kommer det! :)

I måndags så opererades jag som sagt, gick nog ganska så bra.. eller jag vet inte. Det dom gjorde var att dom stasade benet först, det menas med att dom stängde av all blodtillförsel till foten för att sedan spruta in någon annan vätska som bedövar en del nerver. Har fortfarande skit ont i foten, men jag ska tillbaka på återbesök den 17de december då vi ska prata om ifall det ska bli en ny operation bland annat.

Sedan så har ju brorsan fått tillgång till det nya huset också, så där har vi hållt på och renovera, riva, spakla, måla och allt annat som hör till en renovering. Det är ganska så kul, men oj va jobbigt! Fast bror har faktiskt kunnat hantera detta grymt bra, då han egentligen inte har så lång stubin.

Kom nyss hem från skolan, kort dag idag. Skulle egentligen ha stannat på Block 1 men min fot sa ifrån. Sitter nu och väntar på att min mor ska ringa så att jag vet om jag blir hämtad eller om jag ska åka buss bort till huset, inte så jätte långt vilket är skönt.

Kan inte komma på något annat man kan skriva nu direkt, tänke plugga lite Organisation & Ledarskap medan jag väntar. Hörs kanske senare idag!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

RSS 2.0