- Brum Brum

Oops! Nu var det så där länge sen jag bloggade igen.
Har haft fullt upp med annat, har fixat och trixat på ferarrin!
I morgon ska vi åka till Mekonomen och handla en sista sak och sedan är det besiktning på Onsdag.
Hoppas att den går igenom, men det ska nog inte vara några problem! :)

Annars så händer det inte så speciellt mycket, har varit ledig från jobbet i några dagar nu.
Men på torsdag är det dags igen. Nattpass startar vi med - det gillas!

Nu ska jag kolla klart på BB och sedan blir det några avsnitt Weeds eller Heros!


-

KÖÖÖÖÖRKOOOOORT!

- Mer förklaring behövs inte!


- Natt nr.4

Mitt i allt så känner jag mig lite duktig faktiskt, denna vecka har jag varit på gymmet 3 gånger och mer ska det bli! På söndag så ska jag dit igen mellan 13-15 och träna rumpen av mig. Det jobbigaste är bara att komma igång men sen när man väl har börjat så är det ganska så ok. Bäst är efteråt, då känner man sig så duktig.

Tankarna... ja, vad ska man säga om dom. Dom kommer och går. Har jag mycket att göra så håller dom sig på avstånd ganska så duktigt, men när natten kommer och man ska försöka sova. Då, då jäklar ska dom komma så att man ligger och grubblar sig till döds nästan. Det är saker som åker runt och runt och runt i mitt huvud hela tiden. Vilket sedan efter en viss tid när det har gått för långt, resulterar i att de personer som jag älskar som mest och som förtjänar det som minst, får all skit. Och det är ju inte riktigt meningen.

Nåja, jag saknar R som en idiot. Han är hos sin kusin och skulle sova där nu i helgen, bra träning jag vet. Men oj, så jobbigt det är. Inatt är det lätt eftersom jag ändå jobbar, men jag bävar inför i morgon. Men jag ska bita ihop :) Oj, va jag ska pussa på honom när han kommer hem sedan!

Nä, nu måste jag sluta.. måste springa och jaga en patient som vandrar runt i korridoren och inte riktigt vet vart h*n ska.


- Natt nr.3

Tankarna snurrar runt för fullt i huvudet. Har en klump i magen som inte vill försvinna. Försöker tänka på annat men det är svårt. Speciellt när man är på jobbet och ska jobba hela natten. Tung natt. Helst av allt så vill jag bara skrika och gråta som en liten unge. Men vad gör det, det blir ju inte bättre. Så jag gör som vanligt; biter ihop och ler medans insidan av mig faller sönder.


- Time to sleep.

Med detta korta inlägg & med hjärnan full med tankar så säger jag nu godnatt. Ska upp tidigt & jobba i morgon, dagpass som står på schemat. Sedan jobbar jag natt tisdag, onsdag, torsdag samt fredag. Så har hållt mig vaken så att jag ska försöka vända på dygnet lite grand i alla fall.

Så, som sagt : GOD NATT!


- Ond cirkel

.... Det är en massa saker som jag vill få ur mig, som vanligt. Det är även en massa saker som jag VILL göra, men som av någon okänd anledning inte blir av. Det är vissa saker jag vill sluta med & vissa saker som jag vill börja med. Men det är så svårt att få ord till handlingar. Anledningen till det? Ingen aning.

Jag vill börja med ett helt nytt liv, på många olika sätt. Jag vill gå om gymnasiet & se till så att mina betyg skulle vara ännu bättre. Att man inte lyssnade på dom vuxna när man väl befann sig där, men det är svårt att ta åt sig då. 12 år av plugg gör att man tröttnar ganska så lätt, speciellt när det gäller dom sista 3 åren.

Jag vill börja träna, jag vill bli smal igen. Så smal som jag var när jag träffade mitt ex. Vet inte vad som hände på vägen, eller jo, chipsen tog över i brist på annat & magen & låren ploppade fram. Jag trivs inte med min egen kropp. Och det är svårt att tro att någon annan kan älska den om inte jag själv kan göra det.

Jag vill bli en bättre flickvän än vad jag är. R klagar inte, utan det är jag som gör det. Det är så larvigt egentligen men sover han borta en natt t.ex. så blir jag jätte ledsen & kan inte sova på hela natten typ. Jag har blivit så van med hans närhet. Och klarar mig inte utan den eller honom. Skit töntigt. Det är inte det att vi inte kan göra saker på eget håll, absolut inte. Men jag måste lära mig att sova utan honom. Men det jobbas på, jag jobbar ju natt till & från så jag blir bättre :)

Jag vill sluta se mig själv som ett stort misslyckat mongo. Men det sitter i sen den tiden då jag blev mobbad. Även när jag var som smalast så tyckte jag fortfarande att jag var tjock, men nu i efterhand så inser jag att jag inte alls var det. Och då kommer vi helt plötsligt till nästa sak, jag är rädd för att gå ner i vikt. Just för att jag inte själv blir nöjd. Det känns som om jag är en sån person som skulle kunna utveckla anorexia om inte jag börjar inse när det räcker. Och det är nu allt går som i en ond cirkel, för jag hatar att vara tjock, men jag är rädd för att gå ner. Eftersom jag inte är så säker på att jag kan hitta mellantinget.

Detta är inget "tyck synd om mig" inlägg, detta är sanningen rakt från hjärtat.



- Valborg

Valborg har varit extremt lugn för min & hjärtats del. Vi har inte gjort ett skit, bara slappat i soffan med 2 av hans polare. Det har varit Fast & Furious marathon för våran del. Massa fina bilar & massa bränt gummi, synd att man inte känner lukten genom tv:en bara.

Vi har nyss klämt i oss lite kvällsmackor, tjockis varning. Men det får man göra såhär sent ibland! Bara det inte är varje natt så ;) . Och självklart så är täcket med i soffan! Mys på hög nivå här på åsen vettni.

Jag har inte så mycket att dela med mig av idag, som sagt så har inte dagen haft så mycket att erbjuda så då blir det ganska så tråkiga inlägg. Men det får ni leva med.

Nu ska jag kolla vidare på filmen, vi ligger på fyran. Nu väntar vi bara på att den 5:te filmen ska komma ut på bio så att man kan gå & se den. Jag har en känsla av att den kommer vara kanon!

RSS 2.0