Rädd för döden.

Jag och pappa började prata om döden och allt som har med den och göra vid matbordet idag. Och alla som verkligen känner mig vet vilken ångest och fobi jag har inför den. Det är helt sjukt! Vi pratade i knappt 5 minuter och sedan började det brännas innanför ögonlocken och jag blev tvungen att gå därifrån. Pappa ansåg att jag inte skulle tycka att döden är lika jobbig när jag blir äldre för han menar på att med livets gång så kommer en massa motgångar som gör att du tillslut tröttnar och känner att det är dags att kasta in handduken.

Jag kan då inte hålla med, jag förstår verkligen inte varför man ska födas för att sedan förlora alla som man älskar. Att jag som är ung nu ska få se när jag börjar bli gammal hur alla mina nära och kära trillar av pinnen. Eller tänk om jag skulle få barn, jag skulle inte vilja dö ifrån dom! Och vad skulle jag svara dom om dom skulle få likadana frågor och tankegångar som jag har. Jag kan ju inte säga att det är någonting fint och ingenting att vara rädd för, då skulle jag ju ljuga så det bara skriker om det. Usch, blir helt tårögd när jag tänker på det! Har så mycket tankar och känslor när det gäller döden men jag klara inte av att skriva mer om det.

Jag erkänner - jag är rädd för döden. Det är min värsta fobi som jag någonsin kommer ha.

Virrvel..

Ni vet den där känslan man kan få när allt bara går alldeles för fort. När du får den där känslan av att du står i mitten av hela skiten och allt bara rusar förbi en. När man bara vill hålla händerna för öronen och skrika? Det är precis den känslan jag har just nu. Jag vill bli 5 år igen och kunna lägga mig ner på golvet och demonstrera. Slå händer och fötter allt vad jag har i golvet medan jag tjuter som en gris.

Men nu är inte fallet så, jag är inte 5 år, jag kan inte bara "slå" ut allt på ett golv. Men jag önskar och ibland känns det som om golvet försöker locka ner mig. Det är och har bara varit så mycket på senaste tiden, jag hinner inte med vare sig mig själv eller allt och alla runtom mig. Åh, snälla, snälla ta mig tillbaka till den tiden då allt var så bekymerslöst.


God morgon sunshine!

För första gången på hur länge som helst så kände jag mig extremt utvilad och pigg när jag vaknade, härligt! Så, jag gick upp hälsade på pappa och skrållsen såklart och kastade in mig i duschen. Det är verkligen underbart och vakna när man känner sig såhär. Känns som om hela dagen kommer bli kanon då!

Så, nu sitter jag här nyduschad och smuttar på mitt kaffe. Ska alldeles strax klä på mig också. Det är inte en så jätte lång dag i skolan idag. Historia, matte, lunch, mentor och sedan svenska. Och efter det så ska jag och Emma åka och simma, ser verkligen fram emot det då det var ett tag sedan eftersom jag har varit sjuk. Nä, nu ska jag börja fixa mig. Vi hörs kanske senare under dagen =)

Over And Out! 

Imponerad!

Haha, är nästan lite imponerad över mig själv! Idag har jag varit effektiv, verkligen! Jag har lyckats göra allt som jag planerade att göra idag. Och pluggandet har gått riktigt flitit idag, så nöjd, så nöjd!

Nu sitter jag i sängen och ska snart sova, tänkte dock läsa lite i svenska boken först..den ska vara klar snart..eller aa typ. Imorgon är det ju skola som gäller igen, efter en veckas lov. Fast det blev ju som två för mig eftersom jag blev sjuk, men det ska bli skönt faktiskt.. komma in i alla rutiner igen. Och så ska jag äntligen simma igen! Det om något har jag saknat nu när jag har varit sjuk. Men i morgon då jävlar!

Nä, nu ska jag läsa.. kanske återkommer senare men tror inte det.



 

Over and Out!

Tummen så jävla långt ner!

I brist på annat och då motivationen på att skriva ligger långt ner i mina skor och myser så lägger jag in en lista istället.

Dagens humör: Förvirrad, dåligt och inte alls så bra som jag vill.
Dagens borde: Jag borde verkligen ta arslet ur vagnen och börja plugga.
Dagens frisyr: Mitt naturliga trollhår till dagens ära.
Dagens klädsel: Inte klätt på mig ännu, men än så länge - pyjamas.
Dagens planer: Plugga! Plugga! och kanske Plugga?!
Dagens materiella vill ha: En bil kanske, eller en kamera, eller en massa annat!
Dagens längtan: Kristofer...
Dagens fundering: Varför?
Dagens beroende: Kaffe än så länge..
Dagens tråkigaste: Att jag måste plugga röven av mig.
Dagens personer: Mamma och Pappa.. tack <3
Dagens roliga: Skrållsen med sin tratt =)
Dagens låt: Sheryl Crow - I shall believe


RSS 2.0