Vinnaren av...

... Idol 2008 blev Kevin Borg! Grattis till honom, han förtjänade det verkligen! Det kommer gå bra för honom i framtiden tror jag. Om han kör lite "rockig" stil så kommer jag lyssna på honom, definitivt!



NU, ska jag och älskling gå och ta en dusch och sen gå och göra kudden sällskap. Ska upp och jobba i morgon. Kanske skriver mer i morgon om jag känner att jag har någonting jag vill meddela för er. God natt!

Idol 2008.

Jag sitter och kollar på Idol finalen, det står mellan Alice och Kevin. Eller jag kollar inte just nu för att nu är det paus i en timme, det börjar klockan 22:25 igen och det är då man får veta vem det är som kammat hem Idol 2008.

Jag tror att det är Kevin som vinner, han har karisma och hans utstrålning är helt otrolig. Man ser att han föddes till att sjunga. Han ser så otroligt glad ut när han står på scen och kör sitt race.

Alice är grym hon med, men ikväll har hon mest kört rock låtar och jag tycker inte att det är hennes stil direkt. Hon är mer en ballad människa i mina ögon. Även hon platsar på scen, men jag får inte samma starka intryck när jag hör henne sjunga som jag får när Kevin sjunger.

Det kan bli jämt i år, det är ju folket som bestämmer så man vet inte hur det går. Jag tycker att båda är värda att vinna faktiskt. Dessutom har det alltid gått bättre för den som kammar hem andra platsen, varför vet jag ej men så är det. Må bästa man vinna! ;)


Luktar gott =)

Motivationen på att skriva ligger långt ner. Mycket saker som händer, men endå inget "allvarligt". Idag ska vi fira pappa och K. Mamma och pappa ska iväg på middag och jag och K ska ha det mysigt hemma med öl och mat, kanske en film eller två? Och mys i massors. Han fick en parfym av mig, en som jag inte ens kan uttala namnet på, men glad blev han. Verkligen. Nu skiter jag i detta. Hejs! =)

RSS 2.0