Saab rostar, Bmw rasar, Volvo är det enda som håller när man gasar!

Jag ser en äng som är grön,
Jag ser en VOLVO som är skön.

Jag ser ett fyllo som halsar vin,
Jag ser en VOLVO som är så fin.

Jag ser en kille som ropar gullisnutti,
Jag ser en VOLVO i hundrasjutti.

Jag ser några lappländska fjäll,
Jag ser en VOLVO med fett bredställ.

Jag ser en gammal man som är död,
Jag ser en VOLVO i metallicröd.

Jag ser en narkoman med sprutor,
Jag ser en VOLVO med tonade rutor.

Jag ser en nyårsraket,
Jag ser en VOLVO med kjolpaket.

Jag ser en BMW som blir kränkt,
Utav en VOLVO som är sänkt.

Midsommar.

Midsommar. Ger mig både bra och dåliga minnen, minnen fylda med ångest men även sånna som står mig varmt om hjärtat. Det har gått två år i dag sen allt med mister x började..två hela år. Om man hade kunnat gå tillbaka i tiden så hade jag skippat vissa saker som jag gjorde. Men samtidigt så har jag vuxit som människa, det skulle jag nog inte ha gjort annars.

Jag saknar vissa saker under denna tid, saker som inte finns i mitt liv i nuvarande läge. Saker som all skratt, glädje och mystik som jag hade då. Men samtidigt var det så mycket som bara bröt ner mig bit för bit. Men det visste jag inte då, det är sånna saker som jag har insett nu i efterhand när allt är över.

Och dig mister x - dig tycker jag bara nästan synd om. Till skillnad från mig så lever du ditt liv i en enda stor fet lögn.

Men om man ska tänka nutid så är jag nöjd, verkligen. Alla upplever något speciellt i sitt liv och det där var mig speciella sak. Kanske var det bra att allt gick som det gick, för om det inte hade blivit som det blev så skulle jag kanske inte ha det så bra som jag har det nu. Jag håller på med körkortet, jag tar tag i saker och ting på ett annat sätt nu än då, jag har mitt underbara förhållande med en underbar person, jag har mina kompisar, jag har mitt liv!



/Spido!

No air.

Tell me how I'm supposed to breath with no air.
Can't live, can't breath with no air.
Thats how I feel whenever you ain't there.
Its no air, no air.

Schteeek i soolheen!

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte orkat. Inte alls! Och sen så har jag gjort så himla mycket också. Nu, är iallafall alla prov och grejor klara förrutom en liten etik uppsatts som ska vara inlämnad i morgon. Men den är ju klar så den ligger bara och väntar på att jag ska lämna in den.

I torsdags så åkte jag till min älskling! Har varit där från torsdag till och med i dag. Helt underbart! Vi har varit själva hela tiden hemma hos honom, bara vi två. Och Jimmy så klart.. men han var så snäll och lugn så honom märkte man knappt.
Men i torsdags så gick vi hem till benny en snabbis och hälsade på emil, rickard, chrille och patrik och tog en öl med dom, sen knatade vi hem igen.

Sen på fredagen så fyllde ju emil 20 så då var det fest och smirre till emelie :D . Så, vi satt där på baksidan med solen i ryggen och drack, med älsklingen brevid.. kan det bli bättre? :D . Synd att det blev som det blev på kvällen sedan bara. Menmen. Trevligt var det iallafall :) . Vi gick ju även sjukt långt och hämtade upp Jimmy så han inte skulle springa vilse bland alla buskar. Han om någon kan verkligen göra det också, men det är bara lite charmigt! :)

Sen i lördags så gick vi över till emil igen! Men nu så satt vi och drack bara för att det var härligt väder typ. Och grabbarna grus fick för sig att dom skulle göra en pool av en gummibåt. Det var ju lyckat, menmen! Grillade lite och bara chillade!

Så, i fyra dagar i sträck har miss suttit i solen och stekt som en liten gris.. och färg har hon fått också! Massors, om man gemför med hur mycket färg jag brukar ha vid denna tiden på sommaren.
 
Idag så kom jag ju som sagt hem, så då var det bara direkt till sjukgymnasten som körde slut på mig som satan! Är så jävla trött när jag kommer därifrån alltså! Ont i varje jävla muskel som finns i hela kroppen alltså! Sjukt! Sen så gick vi över till Sussie ett tag och satt där och gjorde ingenting.. fram tills jag fick ett sms av tommie och johan som ville träffas, så jag offrade mig och åkte runt med dom lite. Åkte bland annat till södertälje och träffade moster sanna en sväng, trevligt trevligt!

Nu ska jag snart försöka sova igen, eller så kanske jag kollar på greys anatomy.. skit samma! Ska sluta nu iallafall.

/ Spidoo!

RSS 2.0