Nu har det gått för långt.

Som sagt.. tur att du är mogen. Och om du har sparat mitt nummer eller inte skiter jag fullständigt i. Men som sagt, är du inte tillräckligt stark för att stå för vad du tycker och tänker så är det ju jävligt synd om dig. Och undra vem som är tönten i denna disskution egentligen. Du vet att jag har ditt ip nummer nu va? Tänk på det.

Och nej jag tycker inte synd om mig, inte alls. Tycker bara att det är tråkigt att läget är som det är mellan mig och mina syskon och mellan dom och pappa. Och förresten, vem har sagt att jag har ont i lilltån? Jag tycker att den känns ganska så bra faktiskt. Men å andra sidan så verkar ju du veta mer om mig, mitt liv och min situation än vad jag gör enligt dig själv iallafall...

Och tydligen så ljuger jag för mina syskon också, det var ju något nytt. Eftersom du vet ju tydligen om när jag ljuger eller har ljugit och om vad jag har ljugit. Så, då kanske jag ska fråga dig om jag ljuger eller kommer ljuga nästa gång jag ska öppna käften.

Det är ju kul att du har ett så pass roligt liv så att du har tid att hålla på och klanka ner på mitt. Skaffa dig ett eget liv istället för att bry dig om mitt, och mina problem. Fortsätter du så sätter jag lösenord på bloggen eller så blockar jag ditt ip nummer så att du inte kommer in på sidan överhuvudtaget. Ditt val.

Over and Out!

Moget att skriva "Anonym".

Någon feg jävel har kommenterat mitt inlägg som heter "verkligheten kommer ifatt" . Kommentaren denna anonyma person skrev lyder så här:


Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på vad du har gjort dom. det måste ju finnas en anledning till att dom inte vill ha kontakt med dig eller hur? dessutom var det väll du som valde sida inte dom.....



Eftersom du inte vågar säga vem du är så skiter jag fullständigt i vad du tycker, men antagligen så känner du mig eftersom du känner att du kan yttra dig. SÄG DÅ ISTÄLLET TILL MIG VAD DET ÄR DU VILL SÄGA. Ring isånnafall mig och säg vad du tycker och tänker.

Och nej jag har inte valt någons sida, skulle inte kunna göra det heller när jag egentligen inte ens vet vad hela jävla skiten handlar om..jag var inte ens på platsen  då detta inträffade. Jag har bara hört vad som hade hänt, och jag gillar inte att ta beslut på saker jag bara hör och inte vet någonting om. Och varför ska jag välja sida när bråket mellan pappa och dom inte ens har med mig att göra, och om jag nu hade valt någons sida så hade det ändå slutat med att någon blev drabbad iallafall.

Och vad jag har gjort? Är du gullig på riktigt? Du kan ju tänka på vad dom har gjort alla gånger då innan du yttrar dig.
 
Tex, min bror alla slag som jag har fått när han känner att han vill skämta, och tar i lite för mycket, eller alla blåmärken! Vafan, jag har sett upp till honom så det bara skriker om det.

Eller ska jag tänka på när min syster helt plötsligt hade bestämt sig för att jag hade  haft sex med en viss person? Och gick och sa det till folk så att det helt plötsligt kom fram folk och frågade om jag hade haft sex med honom. Och där står jag och fattar ingenting? Och när jag frågar dessa personer vem det är som sagt detta så säger dom alla att det var Camilla. 

Men det är ju tur att det finns en annan tjej som man kan kalla syster då och som verkar vara så jävla mycket bättre. Hon är ju syster med dom enligt henne själv iallafall, men här kommer en nyhet.. ni är kusiner.. ingenting annat! Och Tindra har ju fått en ny faster, charmigt.

Så, din fega jävel, säg mig? Vad är det jag ska tänka på som jag har gjort mot dom? Ge mig en sak det är jag har gjort som är sann, Så får du ska fortsätta kommentera som anonym och försöka ge mig dåligt samvete.. skriv ditt namn så ska jag ringa upp dig nästa gång och skratta dig rakt i örat. Eller så skiter du i att skriva någonting alls. Jag vet att jag har rent mjöl i påsen. 

Verkligheten kommer ifatt.

Varför kan saker inte bara gå som jag vill, bara en enda gång? Nej, utan då ska exakt allt skita sig! Jag blir så jävla trött, endel människor får alltid som dom vill, livet går som en dans för dom. Varför kan det aldrig hända mig? Vad gör jag för fel? Varför ska det vara så jävla svårt att leva ibland för? Fyller 18 om 2 månader, ser jag fram emot det? Nej, tyvärr så gör jag inte det. Har för många negativa saker som jag kommer bli påmind om då. Saker som, vart är min syster? Vart är min bror? NEJ JUSTE DOM HAR SAGT ATT DOM ALDRIG MER VILL HA KONTAKT MED OSS! Fan! Jag går och dör, nu..gärna igår.

Min bror ska bli pappa för andra gången, jag kan inte ens glädja mig över det. Det kommer vara som så att man ser dom på ica maxi en vacker dag och då går dom med en barnvagn. Dom kunde inte ens ringa och säga det, dom skickade ett jävla kort med en bild från ultraljudet. Tindra, hur länge sen var det jag såg henne egentligen? Jag kommer inte ens ihåg. Det jag kommer ihåg är att hon kom springandes mot mig och skrek "faster", sen när jag bar upp henne i famnen så sa hon att hon hade saknat mig. Det gjorde så ont i hjärtat. När träffade jag Lena eller Jimmie senast? Ja, det kommer jag inte ihåg heller. Tragiskt.

Min syster bråkade med pappa och bestämde sig för att avsky mig på samma gång. Senast när jag träffade henne, vilket var för väldigt länge sedan, så pratade hon inte ens med mig. Hon behandlade mig som luft, jag har aldrig kännt mig så i vägen eller obehövd som då.

Kommer någon utav dom 2 ens komma ihåg mig när jag fyller år? Kommer jag få ett grattis sms eller ett telefonsamtal? Känns inte som det, och jag ska nog inte förvänta mig så mycker heller. Dom behöver inte mig längre, dom har ju en ny syster, en mycket bättre. Elisabeth. Känns extremt jobbigt att jag har blivit utbytt, känns som så iallafall.

Det gör så ont, det svider verkligen i hjärtat och jag får en riktigt stor jävla klump i magen när jag tänker på detta. Vilket resulterar i att jag tar ut allt på någon annan. Jag vill inte fylla 18 utan er, jag vill inte ta studenten utan er, jag vill inte ta körkortet utan er, jag vill inte flytta hemifrån och behöva bärhjälp utan er. JAG VILL INTE!!!

Fittmigrän!

Eftersom jag inte kan sova och inte orkar skriva för min jävla fittmigrän så kommer nu en lista, enjoy!



Ditt fullständiga namn: Emelie Lillevi Tova Lindholm.
Boende: Botkyrka.
Civilstånd: Tillsammans.
Famlij: Mamma, pappa och 2 syskon som inte bor hemma.
Intressen: Bilar, musik, streetrace mm.
Drömmer om: Att jag ska nå mitt mål.
Folk tycker nog om mig: Att jag kan vara ganska så knäpp.
Längd: 1,61.
Vikt: Alldeles för mkt, men det ska bli ändring!
Spelar du något instrument: Nä, inte alls.
Vem är snyggast: Fan vet jag.
Vem vet mest om dig: Jonna, om man inte tänker på mina föräldrar.
Vad vill du ha just nu: En digitalkamera eller en bil!!
VIlka sjukdomar har du: Inga vad jag vet, om inte migrän räknas.
Fobier: Döden!
Känner du en snygg kille: Jodå.
Har du körkort: Nej, men om 2 månader förhoppningsvis!
Åsikt om jultomten: Jag hatar dig!
Vill du gifta dig: Inte vad jag känner just nu, förlovning räcker.
Tycker du att du är attraktiv: Haha, inte alls! Aldrig tyckt det.
Din hårfärg och frisyr: Svårt att förklara, men vill göra om.
Skolväska just nu: Men det är ju verkligen en intressant fråga!
Har du glasögon: Jo, men använder dom inte.
Hur ser din plåbok ut: Grön, men använder den sällan.
Favorittv-program: One tree hill, simpsons mm.
När ska du festa nästa gång: När jag fyller 18 antar jag, då jag vet om det iallafall.
Vad köpte du senast: Ipod Nano.
Hur mycket pengar har du: Skit i det du så lever du längre.
Hur svarar du i telefon hemma: Med mitt förnamn och efternamn.
Senast kramat: Mamma eller så var det pappa.
Vem sov du hos senast: Kristofer.
Stjärntecken: Våg.
Ögonfärg: Blå/grön enligt vissa.
Kroppsform: Under ombyggnad!
Kall favoritdricka: Cola, förr..slutat med det nu, men redbull då.
Säger ofta: Alldeles för mycket.
Saknar du någon: Oohja!
Du fikade senast: Idag.
Senast sedda film: Idag.
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen, kollar på tv.



Over and Out!  


Simma!

Idag har jag väll inte så mycket att dela med mig av, ingen speciellt har hänt. Har haft migrän en större del av dagen. Jag och Emma har iallafall kommit fram till vad vi ska träna under dom 12 veckorna som vi har fått ifrån skolan. Vi ska simma, känns som om det är mer motiverande än att palla sin röv ut och springa.

Jag har bestämmt mig nu, nu jävlar ska jag försöka bli nyttig och gå ner i vikt. Vill se ut så som jag gjorde för 2 år sedan. Mår inte bra av att se ut så som jag gör nu, visst det är ju inte extremt..ingen som har sagt något heller..men jag märker, jag känner att det är dags att börja göra något åt saken. Fast det skumma är att folk säger att jag inte får gå ner mer i vikt. Men jag måste, jag vill.. enligt mig. Jag vill inte bli som vissa andra personer, princess förstår nog vem/vilka jag menar.

Så, det innebär: inge mer cola, inge godis, inge mer kebab/pizza/donken osv, inget sånt. Jag ska lägga av med det totalt. Och sen så ska jag ju börja träna också..har funderat på om man ska börja käka nutrilett 2 gånger om dagen också, alltså att man byter ut 2 måltider mot dom. Får se, har inte riktigt bestämt mig när det kommer till den saken, det som hindrar mig från att välja det är ju att det är så satans äckligt! Men man kanske vänjer sig.

Nä, nu ska jag kolla på vänner..kanske återkommer lite senare om jag har något vettigt att skriva.

Over and out!

Ipod Nano Och Akvarium.

Idag fick jag denna skönhet, äntligen! =D


Min ipdo nano! :D




Plus att mamma och pappa köpte ett nytt akvarium, det började med en såndär liten rund skål ni vet, sen köpte dom ett 60 liters akvarium och nu ett på 240 liter. Vill nog inte veta hur stort nästa kommer vara.
Men vi kan inte lägga i fiskarna förrens om en vecka för bakteriekulturen måste bli rätt först. Men såhär ser det ut än så länge, lägger in en till bild sedan när det är klart! Det kommer nog bli bra!



240 liters akvarium.

Let the music heal your soul!

Nu kommer jag åter in på ämnet om att möblera om i mitt rum.. jag har kommit på en sak som jag skulle vilja göra. Det är att måla en fondvägg som ska vara svart för att sedan måla en text i vit färg med någon snygg stil.
Om detta nu inträffar så vill jag att det ska stå, "Let the music heal your soul, let the music take control, let the music give you the power to move any mountain". Men om jag nu skulle genomföra detta så tror jag inte att det skulle bli snygg om jag inte typ tapetserar om hela rummet först. Eftersom färgen på mina tapeter är gula. Svart och gult tillsammans, ehh nej!

Anyway, det jag måste börja med innan jag ens tänker på att möblera om är att rensa ut en jävla massa onödiga saker som jag har och vägrar kasta.. fråga mig inte varför jag inte redan har gjort det för det har jag ingen bra svar på. Tror att jag har svårt för att kasta saker, laaaaame! :D

Nåja, ska sätta mig ner och kolla igenom lite saker nu, kanske börjar rensa lite. Får se om jag klarar av det själv eller om jag måste ha stöd för all kastning ;) Mamma brukar få vara med och säga vad som ska kastas eller inte..annars så slutar det bara med att alla jävla skit är kvar iallafall! :D


Känns som om det är dags att städa lite!


Känns som om det är time to clean my rum också! Eller? ;D


/Spidoo!



Dinner Time!

Sitter och käkar middag just nu, blev en sen sådan idag men det är sånt som händer. Mamma, pappa och K åt nån köttbit med potatis och championsås.. och eftersom jag inte kände för att äta det idag så blev det italiensk milanese soppa med en ost macka + paprika på. Det var mumsigt det med.

Sitter fortfarande och filosoferar om hur jag ska ha i mitt rum, det känns som om jag tar fler och fler steg bakåt istället för framåt. Men en vacker dag, då jävlar har jag en plan! Sen så ska jag ju försöka fixa med den där förbannade jävla garderoben någon dag också. Känns nästan som om det inte är någon idé eftersom det kommer ändå bli minst lika stökigt snart igen!

Funderar på att göra om designen på bloggen också, men det får nog vänta. För när det kommer till det så är det lönlöst att sätta sig framför datorn och försöka fixa utan att ha några tankar och ideér alls! Då kommer man inte så långt och allt blir bara kaos.

Nu ska jag försöka äta klart min soppa, men den är så jävla varm. Men jag skriver nog mer i morgon eller kanske till och med senare idag. Får se.




italiensk milanese soppa




/ Spidoo!

Lacoste <3

Idag kom äntligen mina älskade päron hem från Soumi land! Och guess what?, dom hade köpt med sig en ny parfym till mig! Jag köpte ju en Lacoste parfym på båten för 2 år sedan, och den har tagit slut. Och jag bara älskar den, men nu...nu har jag ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN en ny! Love it!


Min älsklings parfym! :D

Tvättkärringen! :D

Idag har jag tvättat, diskat, tvättat lite till och diskat ännu mer och tvättat åter igen! Tänk vad man kan när man verkligen måste göra det själv, när man inte har en mamma som kan grejja alla sånna saker åt en! Men i morgon, i morgon kommer dom hem igen! Efter 4 dagar i Kimito! <3333

Om ungefär 2 veckor så börjar skolan igen, lite blandade känslor inför det..ska bli skönt för att då kommer man in i alla rutiner igen och för att det nu ÄNTLIGEN ÄR SISTA ÅRET! Men samtidigt så ser man ju inte fram emot alla läxor och prov, fast har dock bestämt mig för att nu så ska jag verkligen, verkligen satsa på skolan. Det ska inte bli nå mer "oj, jag har prov i morgon!" eller "oj, denna uppgift ska vara inlämnad i morgon eller skulle ha varit inlämnad idag!" Nej, nu är det slut med det! Wish me luck! :D

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, så jag sätter punkt här! .



                                                                        Jonnas Fest!


Bröllop!

                                                                                     
   BRUDTÄRNA!




Igår var jag brudtärna på Patrik och Camillas bröllop.

RSS 2.0