Party!

Fest på tbs =D

Är hemma hos T, han har bra musik, han tvingade mig till att skriva detta annars skulle jag få gängspö med 14 blattar!

Promenix :)

Jag och mamma bestämde igår att vi ska ut och promenera varje dag och det skulle börja redan idag! Så sitter nu här med rosenröda kinder och är lite frussen, men oj va skönt det var! Och så tycker jag om känslan man får efteråt, bara få känna sig duktig för ett tag. Det är nästan så att jag vill klappa mig själv på kinden och säga till mig själv att jag är duktig!

Dagen har varit riktig tung idag, kunde inte somna inatt pga flera olika saker så jag jar väll sovit i en halvtimme samanlagt kanske. Somnade någon gång vid halv 5 och skulle upp fem. Lite tung, men är man en lindholmare så klarar man det och dagen galant! ;) Haha! Nej men inatt kommer jag sova förjävla gott, det enda som kommer fattas är du älsklingen min. Men på torsdag kommer du äntligen!

Ska väll kanske skriva den där jävla APU - läxan nu någon dag också, men det känns som om jag ska skriva den sista dagen på praktiken. Det kommer bli bra om jag gör som så tror jag. Och det kommer nog inte bli så bara för att jag är sent ute som jag brukar vara, utan det känns bara som om det är den rätta dagen. Varför vet jag inte.

Nåja, ska spela lite nu hade jag tänkt, vad vet jag inte ännu bara. Det återstår att se. Om jag känner att jag har någonting mer att skriva om så återkommer jag senare ikväll.


< Now playing: playdio.se >

25 Januari 2oo9

"Det största är ej att falla, utan det är att resa sig efter varje fall."

No words.

JÄVLA FITT SKIT, ORKAR INTE !


20 - JAN - 2009

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, ska endå upp klockan 5 i morgon bitti så det kan vara klokt av mig. Dagen har inte varit så speciell, eller inte för min del iallafall.. men det var ju idag som obama blev president, han svor ju den där eden och det. Som ni märker så är jag inte så speciellt insatt i det där ;) . Men iallafall, var ute och körde en sväng idag bara..handlade lite på maxi och så också. Och nu sitter jag här och chattar med sara, spelar ett förjävla givande spel på spel.se och dricker energidryck! Det är ju förjävla bra när jag ska gå och sova snart, tänkte inte på det.. pucko man är då! ;)

Jaja, återkommer kanske i morgon. Men kommer iallafall inte skriva nå mer idag inte. Inte vad jag har planerat och vad jag tror iallafall. Det skulle väll vara om det händer nått förjävla roligt innan jag kommer i säng, typ att jag snubblar på en toffs eller något annat korkat. När det gäller mig så kan det faktiskt hända!

< Now playing: playdio.se >

19/20 - JAN - 2009

Idag har jag fan i mig varit förjävla duktig! Jag har möblerat om mitt rum alldeles, alldeles själv! Var trött på den där jävla fönsterbrädan nu, jag slår ju sänder armar och knän på den. Så, nu fick det räcka. Det är mest det som har hänt idag, förrutom att jag var i Alby en snabbis också. Skulle till ungdomsmottagningen och hämta ut fler p - piller. Dom var nästan slut!

För övrigt så firar jag och älskling 10 månader idag =D ! Eftersom klockan är över 12. Men eftersom jag inte har sovit ännu så tycker jag fortfarande att det är den 19:de januari och inte den 20:de som det egentligen är! Men sak samma, älskling det är bara 2 månader kvar nu, sen har det gått ett helt år! Och det har och kommer vara alldeles underbart! Jag älskar dig AV [ ;) ] hela mitt hjärta. Hoppas på att det kommer bli många fler månader och år <3 .

Nu har jag uppdaterat lite! Till er som säger att jag måste göra det lite oftare, here you go! ;) Nu ska jag snart gå och lägga mig, har i och för sig sagt så dom senaste 3 timmarna men nu börjar det bli dags. Ska köra i morgon så då måste jag vara pigg och alert! Kanske blir lite projektplugg med Emma pemma också! Vi får se.

God natt, smell you later!


17 - JAN - 09

Katt och lägenhetsvakt åt Maggisen från och med idag fram till Onsdag om inte senare, inte riktigt bestämmt ännu. Så, första natten här spenderas med Anna Panna Larsson och en massa filmen och kladdkaka! Kan det bli bättre än så?Kladdkakan blev nyss klar och första filmen blir en klassiker, Bridget Jones Dagbok.. ettan! Får se hur natten blir, om vi blir tillräkligt skrämda av alla nya mystiska ljud som katten gör så kanske det blir att mamma och pappa får en 18 åring och en 17 åring i sängen!

Nä, kladdkaka.. film... cola... täcken... kanske till och med kuddar.. och soffan är det som står på listan nu. Älskling, ringer dig senare! Saknar dig och längtar till den 30:de!

06 - Jan - 2009

Uppesittarkväll för min del idag/natt. Känner att jag måste vända tillbaka på dygnet nu när praktiken börjar snart. Så, finns det något bättre sätt och göra det på än att kolla på alla säsonger av sex and the city! Det kan man INTE somna till, för det första så är det förjävla mycket stön i det..nästan så att man blir generad fast jag är alldeles själv.

Sen över till en helt annan sak, jag blir lika farsinerad varje gång. När jag sitter och tittar runt på olika bloggar så blir jag lika förvånad varje gång. Hur fan kan folk ha så mycket att skriva om? Dom skriver en hel novell, varje inlägg är hur långt som helst och dessutom så skriver dom flera gånger om dagen. Hur orkar dom? Vad gör dom om dagarna om dom har så mycket att skriva om? Eller är det som så att det kanske är jag som har ett tråkigt liv och trista dagar?

Jaja, skit samma. Nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city. Dags för frukost snart! Kanske att man till och med går på en morgon promenad.



Ps. Bilden säger att det är dags för mig att sola!


3 "små" ord

Det finns 3 ord, tre ord som man brukar kalla för "dom tre små orden". Jag har tänkt mycket på dom tre "små" orden, hur mycket dom kan betyda. Får man höra dom av någon så kan det förändra hela livet för en person..både på ett positivt och ett negativt sätt. Men dessa "små" ord kan även förgylla ens dag, eller göra så att man blir riktigt ledsen. Det beror på vad man själv känner.

Jag för min del förstår inte hur ordet "jag älskar dig" kan bli små ord. För mig så har den meningen en stor betydelse, det är inte någonting man bara säger. Tyvärr så finns det många som säger det men inte menar det, eller att dom säger det för att dom tror att dom kan börja älska en person, att dom kan leva upp till det dom säger..men att det kanske bara kommer ta lite tid.

När K säger det till mig så blir jag alldeles varm i hela min kropp, jag blir som en liten skolflicka på julafton. Det bara bubblar i hela kroppen och jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Jag får samma effekt som om jag skulle ha tagit någon drog. Svävar på rosa moln, och känner hur jag älskar att bli älskad och att få älska. Det är inte många som är med om det som kallas för sann kärlek. Men jag vet, genom att kolla på killen jag älskar, när han säger dessa tre "små" ord till mig att han menar varje ord han säger och att känslan går åt båda hållen.



RSS 2.0