Farmor <3

Det känns precis som om jag har ett stort svart hål i mig, och det är hur djupt som helst. Känslorna som jag känner är så blandade. Jag är arg, ledsen, förbannad, förtvivlad, hjälplös, darrig.. aa listan kan göras lång. Jag skulle fortfarande vilja slå handen i en betongvägg just för att det kanske skulle kännas bättre då, jag skulle i alla fall slippa känna smärtan jag har i hjärtat och känna den i handen istället. Så, därför kanske det hjälper?

Väntar fortfarande på att tårarna ska komma, och känner att det inte är långt kvar nu. Dom är påväg hela tiden känns det som, men jag låter det inte ske. Jag måste vara stark, för farmors skull. Orkar hon kämpa så orkar jag. Tror jag. Inte helt säkert. Försöker prata med folk, men jag är inte den typen. Får inte ur mig någonting, öppnar munnen i ett försök men misslyckas varje gång. Fan.

< Gus - Don't fear the reaper >

Dont fear..

Just nu så känns det som om jag håller på o gå sönder.. vet inte vad jag ska göra med mig själv.. vill bara ut och slå näven i en betongvägg tills det sprutar blod och jag inte orkar slå mer. Skulle det kännas bättre inombords om jag gjorde det? Det känns verkligen som om mitt hjärta rasar ihop. Skulle jag må bättre om jag gjorde det? Kanske bara lite grand för stunden..


:(

Mitt hjärta går sönder med dig farmor, varför just du? Ge inte upp, jag tänker på dig. Jag behöver dig här. Som sagt ge inte upp, kämpa, du har mycket kvar och ge. Jag älskar dig.

Dead And Gone

I ve been travelin on this road to long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone dead and gone dead and gone

=(

Kollade på bilder på dig - magen knöt sig - klumpen kom - ångest - du är SAKNAD!

RSS 2.0