- Unga Mödrar Danmark.

Eftersom jag är expert på att rubba min sömn så måste man komma på något bra att fördriva tiden med. Det är då, vid sånna här tillfällen som jag ska tacka Kanal5 och deras Kanal 5 Play - den sidan har gjort så att många långa nätter har blivit korta. Så, nu sitter jag alltså här igen och betar igenom några avsnitt av Unga Mödrar Danmark. Lovely serie med många dum huvuden men även underbara mammor.

Denna serie kan ibland få mig och fundera om jag skulle klara av att ha en liten plutt. Det är inte så lätt som alla tror, och det kostar pengar också. Vissa verkar ju tro att det bara är att skaffa en unge och sen så är det inte så mycket mer än så. Det är ett heltidsarbete att vara mamma, men jag kan även tänka mig att det är alldeles underbart!

- Liten skit skruv!

Åh! Min underbara pappa kan ha fixat ett av problemen med bilen! Ett av problemen är ju att larmet fungerade lite hur det ville.. den larmade utan anledning och så vidare. Så nyss var jag och hämtade honom från ett möte och under färden hem så pratade vi om detta och att jag bävar så mycket inför att lämna in den så när jag hade parkerat bilen så tog han fram skruvmejseln och började leka bosse bildoktor.

Bakluckan som jag har trott var boven till att larmet inte fungerade var det inga fel på, så vidare till nästa ställe.. motorhuven. Där satt en liten jävla skit pryl som var orsaken! Och det mest irriterande är att jag har vid flera tillfällen kollat på denna lilla skit saken och inte trott att det var något med den.. oj så fel jag hade. Det visade sig att det var en liten skit skruv som inte satt i ordentligt! Irriterande som fan men samtidigt en sån otrolig lätthet!

Nu blir priset när jag lämnar in bilen kanske lite billigare.
Tack för det pappa!



[ Mamma, älsklingen, pappa]

- Bilar skapar problem, men är även underbara..

Denna månad kommer svida i min plånbok, måste lämna in min bil på lagning. Har gått och skjutit upp det hela tiden men nu kan jag fan inte göra det längre. Den ska ju lixsom besiktas i April senast. Och jag går och drar mig in i det längsta men det är väll bara att lämna in skiten, ta det hårda beskedet och langa fram kortet. It sucks! Billös och no money! Det ultimata, eller?

Eller så är det helt tvärtom.. arbetet går på en dag och det svider inte så hårt i plånboken som jag tror att det ska göra. Man kan ju hoppas på det i alla fall.

Sitter fortfarande och knarkar BB, som den BB-tönt man är. Hanna W är fortfarande lika dum i huvudet. Igår satt man ju och hoppades på att det berode på alkoholen men nej hon är bara totalt tom i huvudet som människa. Jag hade aldrig klarat av att vara i samma rum som henne ens, tänk dom som måste vara instänga i samma hus som henne. Stackars människor.


- Big Brother 2012

Herregud va störda människor det är med i årets Big Brother! Hanna W är ju bara allmänt störd i sitt huvud och vet inte hur man beter sig som en normal människa, spottar på golvet och gömmer ciggen för dom andra deltagarna. Sen så har hon ju supit sig så full så hon har lyckats ramla 2 ggr och även tappat bort ciggen som hon skulle gömma för att ingen annan skulle få. Ka-ta-strof!

Annars låter hon bara allmänt otrevlig och går runt och skriker att hon vill knulla och att alla är dumma i huvudet och hon hatar allt och alla. Så sjukt dryg människa stackars föräldrar som behöver se hur deras dotter beter sig.

Det är ju därför BB har valt att ha med henne, för att dom vet att hon skulle sätta lite fart i huset. BB är ju ute efter att skapa så bra show som möjligt...och ja BB, ni har lyckats genom att använda sig av den mest dryga, jobbiga och äckligaste dramaqueen som bara finns.

Nåväl, över till annat.

Dagen har varit väldigt lugn. Hela familjen var och käkade på Heron tillsammans med syrran och hennes pojkvän och efter det var det bara hem och kolla på premiären. Ja, och som sagt var jag tycker om det har jag ju redan skrivit.

Och nu på kvällen så har vi myst genom att kolla på ännu mer BB. Så här hemma på åsen är det riktig PARTY PARTY! ;)

1 Februari 2012

Jag skäms nästan, nu är det exakt 1 månad sen jag senast skrev någonting här i bloggen. Det är inte det att jag inte vill utan det är bara det att jag hinner inte och prioriterar det inte. Sen så känns det inte som om det är värt att skriva något när ingenting speciellt har hänt. Mitt liv rullar på i vanlig ordning, det som har hänt är väll att jag och mitt hjärta har skaffat oss ett varsitt gymkort. Annars så är det inte så mycket mer än så.

Har förresten mailat min gamla ortoped som jag hade när jag krossade foten 97. Han svarade tillbaka och sa att han kan inte hjälpa mig med att fylla i ett papper som jag sedan ska skicka till Folksam utan jag måste ta kontakt med en ortoped som behandlar vuxna. Lätt det kommer bli då, dels så måste jag först få en tid till min husläkare och sedan så måste han skicka en remiss och gud vet hur lång tid det tar innan jag får tid till dom.

Aja, jag ska inte skriva mer trams nu, det är ännu en sömnlös natt här uppe på åsen. Men vila räknas kanske, eller? ;)


RSS 2.0