Lukta svett?

Idag så har jag knappt varit hemma någonting, skulle egentligen plugga men blev kidnappad av Princess så det blev inte så.

I morse så var hon så snäll och gullig så hon skjutsade mig till skolan, kändes grymt skönt då det tydligen var mycket strul med bussarna i morse! Hon hämtade mig även efter skolan då jag slutade 10:50 eftersom vi inte skulle ha sista lektionen då matte läraren är sjuk, det tackar jag för!

Hon körde hem mig och åkte sedan hem för att spendera lite tid med sin mamma, så Miss gick och la sig.. Hade så ont i magen. Men hon ringde sedan igen vid 15:00 och ville kidnappa mig igen!

Sagt och gjort, helt plötsligt sitter man där i bilen med henne, med träningskläder på?! Då har den där saken fått mig att gå med på att träna klockan sju, det var grymt jobbigt kan jag meddela.. beundrar dom gamla tanterna som höll på hoppa och stojja! Att dom orkar!

Min skolsyster var även där och tränad, det kändes lite konstigt att se henne springa och hoppa men jag blev van :)
Träningen var mellan sju och åtta så när den var klar så åkte vi hem till mig och duschade.. Vi tänkte träffa Tommie men han var hemma och kollade på film för att sedan gå och lägga sig, han ska ju upp och jobba i morgon.

Nu sitter jag här och ska snart hoppa i sängen, tänkte bara updatera lite.. Fick jag några läxor gjorda då? NEJ! :P .

Skriver mer i morgon om jag orkar och vill, beror på vilket humör jag är på. Hörs!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Operation på måndag då.

Igår hände det inte så mycket så det fanns inget speciellt att skriva om. Var hemma från skolan, mådde så illa men det blev bättre på kvällen.

Träffade även Tommie och vi var ute och sladdade med Johan, Danne, John och någon mer. Det var kul som fan :) När Tommie sladdade förbi en trottoar så stog det 2 tjejor och 1 hund på den. Tjejerna blev så rädda så dom hoppade ner i diket med hunden och allt, det var en fröjd för ögat :) Skrattade jätte mycket!

Idag så var jag i skolan, var en ganska så fridfull dag, hade inte så mycket uppgifter att göra. På Omvårdnaden idag så var det HLR - Hjärt- lungräddning som gällde.. Sitter och trycker och blåser som en liten dåre, man blir helt slut efteråt eftersom man lägger ner all sin energi på att trycka och blåsa. Men kul är det, ganska så enkelt också.

I morgon så är det simning som gäller, eller jag kanske ska säga livräddning mer. Ska vara ombytt och klar i bassängen 09:10 , ska bli kul att göra något annat för skojs skull :) . Får köpa en Red Bull i morgon bitti så att jag är pigg och fräsch när jag ska leka död och fisk!

Har nu även fått en tid till operation, den kommer ske redan nu på Måndag! Jag är hur nervös som helst, trode inte att det skulle gå så snabbt. Kommer inte få äta någon efter 00:00 men jag får dricka saft eller vatten fram till 06:00 samma morgon som operationen ska genomföras. Bara för att jag inte kommer få äta så kommer jag såklart bli grymt hungrig. Det skulle vara typiskt mig!

Nej, nu väntar sängen.. Ska läsa igenom folkhälsan en gång också då jag inte gjorde provet i måndags eftersom jag var hemma och mådde bajs. Kanske får göra det i morgon, men känner mig inte riktigt beredd för det.. menmen! Bättre sent än aldrig!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


BILSPORTSMÄSSAN <3 !

Det har varit en riktigt lång helg!
Ska försöka berätta det som har hänt, men mer kortfattat..

Fredag: Jag var hemma från skolan för att jag mådde inge bra, kände mig riktigt konstig. Men fick reda på att jag har fått bra betyg på teckenspråket. Det var indelat i 3 delar. Första delen fick jag MVG på, andra VG och sista delen fick jag G på. Princess kom även hit, hon skulle till 360, och sedan sova här.

Jag och Johan åkte och hämtade henne inne i stan vid halv 4 på natten. Träffade även Moster Sanna en snabbis då hon var i närheten och förkröka innan hon och hennes polare skulle in till stan.
Kom inte i säng förrens 5 på morgonen kanske.

Lördag: BILSPORTSMÄSSAN! Jag, Jonna och Johan åkte dit och lallade runt där ett tag. Mötte även Tommie och några andra där inne. Lägger upp bilder efter inlägget. Det var meningen att vi sedan skulle dra till Bromma efter att Jonna och Johan hade käkat middag med Jonnas farsa, men så blev det inte!
 
Medans dom var och käkade så var jag och en polare ute på promenad och vi sprang upp för en mördarbacke, men jag klarade det! Efter det så solade vi solarium så nu är jag brun :) Därefter så åkte vi till donken och käkade. Trevligt :)

Kom inte i säng förrens 5 eller halv 6 på morgonen då jag väntade på att mamma och pappa skulle komma hem från en fest. Mådde illa som fan på kvällen.

Söndag: Har bara legat i sängen idag då illamåendet vägrar försvinna, så i morgon blir det ingen skola. Vi har egentligen prov i morgon, men kanske kan få göra det en annan dag då. Förstår inte vad det är som är fel. Har inte kunnat käka något heller, kan inte ens känna matlukten utan att nästan spy. Hoppas att det blir bättre snart!

Här kommer lite bilder :

                     image8
                     image9
                     image10

Tog många fler bilder, det fanns så många fina bilder! Man står och dreglar som en liten unge som kollar på alla julklappar som ligger och suktar under julgranen! Bilderna kommer nog kanske dyka upp lite här och där i inläggen.

Nu så ska jag försöka sova, skriver mer i morgon om jag har energin till det.

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

I'm so sorry!




Förlåt för allt jag har gjort, och allt som jag säkert kommer göra.. 



                                                                                                                                                                         Jag Älskar Dig


What Goes Around - Comes Around .

Har inte skrivit på flera dagar nu, har inte hunnit! Har hänt så mycket saker!

I Torsdags så blev mamma biten ganska så rejält i höger hand, så vi åkte till Huddinge för att kolla upp det. Blev därifrån skickade till SÖS, södersjukhuset. Satt där och möglade i ett antal timmar, och fick reda på att hon skulle komma tillbaka dagen efter!

Fredag: Jag hade en tid till Smärthanteringen på Karolinska, var där från 08:00 till 09:30 och fick reda på att jag ska genomgå ett ingrepp som heter smärtblockad någonting, kommer bli nersövd iallafall så jag kan vara lugn. Återkommer med datum när jag vet.

Efter det så var det ju bara att rusa till bussen och åka till SÖS igen, och där tog det riktigt lång tid, ruttnade verkligen när jag satt där. Läkaren sa att om det inte blir bättre så måste hon opereras, och att hon även skulle tillbaka på Måndagen igen! om det blev värre under helgen så skulle hon ringa direkt!

Åkte även till Jonna i Norrköping denna dag, var grymt seg och sliten men fick ju träffa min bebis! Hade kul och skrattade massors. Like always! :)


Åter till idag, nu ligger mamma på sjukhus och väntar på ett svar om hon ska genomgå en operation eller inte, dom skulle ge henne ett besked efter lunch, men inget svar har ännu kommit! Grymt sega dom är på SÖS.. Saknar och tänker på dig mamma <3

Idag, så ska jag plocka undan lite och tvätta samt plugga på folkhälsa, har prov på måndag! Men det känns ändå ganska så lätt. Har planerat att jag ska bädda om i sängen också, men för tillfället känns det som om det är låååångt ner på min "lista" . Kanske gör det i morgon istället.

Återkommer senare idag, om jag hinner, orkar, är hemma, och har lust!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN!

Min teori.

Åter igen så kommer mina tankar tillbaka till det här med döden. Man kan ju inte bara försvinna hur som helst, en del säger att de tror att själen kommer till en annan värld, en värld som är precis bredvid oss.
 
Men jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men man kan ju inte som människa bara försvinna, alla tankar, egenskaper och åsikter då? . Vart tar dem vägen?

Finns det verkligen en andra sida eller är det något som vi människor har hittat på bara för att kunna hantera sorgen bättre?
 
Tror nog mer på att det är något sådant, eftersom vi människor skulle aldrig klara av att veta att personen inte kommer till något bättre ställe utan att dem faktiskt försvinner helt och hållet, att vi faktiskt inte träffar dem igen efter döden. Att det helt enkelt faktiskt var sista gången man såg den man håller kär.

Håller med om att det är hemskt, men för min del så vill jag nog veta hur det egentligen ligger till och inte tro på det där om att de kommer till en annan värld, för om det inte är så, så skadar nog själva lögnen mer än saningen?

Fast det är omöjligt att ta reda på det eftersom det finns nog inte en ända själ i hela världen som vet hur det ligger till, alla har bara sin egen teori om hur det kan vara, så det som jag nyss har skrivit, det är min teori.


Over And Out.

Sitter och pratar med Princess i telefon nu, snackar om allt och inget men det är ändå ganska så intressant!
Kan vara kul att snacka lite skit ibland :) Iallafall med dig gumsan! <3

Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från skolan och så var det meningen att jag skulle plugga Svenska men Miss råkade somna i mammas och pappas säng :) Och vaknade inte förrens det var för sent för att plugga.

Idag blev det pannkaka till middag, mums mums!

Försökte plugga efter maten iallafall men gick inge vidare, som jag hade misstänkt, så det får bli i morgon.
Har utvecklingssamtal i morgon, har ganska så mycket att ta upp men det kommer nog gå bra. Känner att det behövs!

Har även plockat undan i rummet lite idag, det behövdes också. Och fint blev det, känner mig stolt ;)

Fredag så ska jag och Johan åka ner till Norrköping till Prinsess. Saknar dig grymt älsk! Men i helgen ses vi. Du, jag och Johan - Fartdårarna AB! <3 Kul kommer vi ha också, känner det på mig! Så i helgen kommer det nog inte bli något bloggande, men updaterar på Söndag kväll om vad som har hänt under helgen. Kanske kommer upp en bild på oss också.

, nu så ska jag lägga mig, återkommer i morgon :)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Jonna <3 Emelie

            
JAG ÄLSKAR DIG JONNA ALEXANDRA AGNEKRANS ; DU ÄR GULDVÄRD! 

Du har allt man bara kan önska att en polare har, du är en ängel och har ett hjärta av guld. Bäst av allt; du är MIN!
Du är verkligen MIN Princess och jag är DIN Miss, så ska det alltid vara, du och jag mot världen! <33



                   image2
                   image4
                   image5
                   image6
                   image7

Korunkande Dolmedaskare?

Kom nyss hem från skolan, har haft Teckenspråks prov idag. Gick faktiskt mycket bättre än vad jag trode att det skulle göra, är riktigt stolt faktiskt. Men jag ska inte bli för glad ännu, får ju faktiskt inte tillbaka provet förrens på Fredag. Hoppas verkligen på ett bra betyg.

Idag så hade vi praktiskt lektion i Omvårdnad, vi kollade blodtrycket på varandra. Det var ganska så svårt att höra eftersom man hör minsta lilla ljud när man gör det. Men det var ju bara halvklass så det gick ändå bra, så hörandet var bara ett litet problem.

I morgon så ska jag till skolsyster för att göra någon hälsokontroll och prata lite om TBC, tror att det är inför APU:n - som kommer bli på vårdcentral eller sjukhem, sjukhem är inte riktigt som äldreboende efter som på sjukhem är med medicinskt, t.ex. att man tar blodprov och andra prover.

Ikväll så ska jag plugga svenska, tror det blir det iallafall eftersom på Fredag så ska boken samt frågorna vara klara. Känner mig lite stressad över det, men kommer nog gå bra. Hoppas jag iallafall!

Nä, nu så ska jag läsa tills ögonen ploppar ut! Skriver mer ikväll, om jag hinner.

Ciao!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


RIKTIGT tung dag! :(

NU har jag pluggat klart samt fått en ångest attack eller något liknande. Är så grymt stressad, känns som om jag inte hinner med mig själv. Alla mina dagar går till så att jag åker till skolan, gör det jag ska där, får ännu mer läxor och åker hem.

Kommer hem och börjar plugga, käkar middag och pluggar efter det. Duschar och byter om, pluggar. Sover för att sedan vakna upp när det känns som om jag bara har sovit i 5 minuter, dagarna går som i en ond cirkel. Det tar aldrig slut, har varit förkyld i 2 veckor, men jag hinner/kan inte vara hemma och bli frisk.

Sen att jag har haft migrän nästan 4 veckor i sträck gör ju inte saken bättre, har fått tabletter mot den, men dom hjälper inte längre! Måste tillbaka till läkaren. Men som sagt så har jag inte tid till det.

Vi har prov varje vecka nu fram till jullovet, jag orkar verkligen inte med det. Saknar dom fredagarna man kunde gå hem utan att ha läxor i väskan som ska vara inne på måndagen. Saknar min ledighet, vart tog den vägen?

Är så jävla trött båda fysiskt och psykiskt, vet inte hur länge till jag kommer orka! Om jag inte hade haft den mamman jag har så hade jag stupat för länge sen. Tar verkligen dagarna som dom kommer, med både svett, tårar och glädje.

I morgon så har jag Teckenspråks prov, känns just nu som om det kommer gå bajs, men när mamma förhör mig på frågorna så kan jag dom. Så det kommer nog gå bra iallafall. Har ju en fördel med att mamma kan.

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, innan jag börja dregla mig själv i örat av trötthet!
Skriver mer i morgon :)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


1408 + täcke och kudde!

Har kollat på 1408 med mamma, pappa och två grannar, den var ju skit läskig men samtidigt skit skum!
Men jag kan ändå rekomendera den :) Men man måste ha en kudde och täcke när man kollar på den, annars funkar det inte!

Ska plugga som en liten gris idag, har teckenspråks prov på Tisdag, betygs avgörande. Känner lite press inför det, men det känns ändå som om det kommer gå bra. Får hoppas på det bästa.

Igår så träffade jag Princess en snabbis, även Pirre var med. Sen så träffade jag Johan, Danne, Tommy och John en stund på kvällen. Sladdade och hade almänt kul, fast jag tycker synd om dom som jobbar på donken i Älvsjö!

Nä, läxorna väntar, skriver mer innan sängdags!
Om jag inte somnar med näsan i böckerna det vill säga :D


Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Äntligen fredag!

Igår hände det inte så mycket, pluggade och var sedan för trött för att blogga! Men som sagt: inget speciellt hände. Hade lite mys i familjen och åt baguetter med tonfiskröra.

Äntligten fredag, den är efterlängtad!
Har sovit hela dagen idag näsan, från att jag kom hem från skolan vid 15:00 till 22:00. Helt slut!

Vad som händer nu i helgen vet jag inte, ska plugga till teckenspråks provet som jag har på tisdag iallafall, men än så kommer det nog inte bli tyvärr.

Princess, jag saknar dig och vet verkligen inte vad du ska göra, men hoppas verkligen att du löser detta så att du kan bli glad igen! Hoppas att din saga får ett lyckligt slut. Jag älskar dig <3 !

Finns inte så mycket mer att skriva i dagens inlägg. Hoppas att ni nöjer er med detta! :)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

Miss and Princess, always and forever <3

Ojoj, denna dag har varit lång! Nästan för lång! Kom precis hem.

Ringde Jonna när jag satt i Tumba och väntade på bussen påväg hem från skolan, hon var i Södertälje.
Skulle vara hemma över dagen, men åker hem i morgon istället då hon har flyttat till Norrköping i 3 år för att plugga.

SÅKLART, så skulle ju miss träffa princess <3 , så hon kom hit, eller jag mötte henne vid t-banan för att vi skulle dra till Heron City och käka, grekiska kolgrillen blev det.

Efter det så hade vi tänkt att bowla, men träffade Johan istället. Han kom och hämtade oss vid Heron, sen så träffade vi 2 utav hans polare och åkte bara och sladdade hela kvällen. Så jävla roligt och efterlängtat! Även fast vi håll på att sladda in i ett berg! ;)

Helt plötsligt så får Johan något jävla ryck, så han kör rakt över vägen till en gräsmatta och sladdade där, fyfan va det hoppade! Men kul som fan, jag och Princess skrattade som dårar!

Runt 10 - 11 tiden så skjutsade han mig till akuten, eftersom pappa hade åkt in igen. Pirre kom även dit och dom sa hej till pappa och sedan åkte dom hem.

Detta är vad som har hänt idag, eller en liten samanfattning iallafall.. har inte haft så här roligt på hur länge som helst.

Juste Princess köpte en leksakshund till mig, man kan vrida upp den i en nyckel och så går det av sig själv. Vi hade nämligen stått och kollat på dom, den underhåller mig ganska så rejält! Tackar för den bebis!

Kom precis hem, så nu ska jag läsa lite ur svenska boken som ska vara utläst till nästa fredag och sedan så ska jag sova!

Älskar dig Jonna Alexandra Agnekrans, föralltid du & jag - miss and princess!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

Ganska kort inlägg för tillfället :)

Igår hände det inte så mycket mer än att jag tog en dusch och pluggade rumpan av mig.
Skulle lämna in folkhälso uppgiften idag, tog 3 dagar för mig att göra den!

Vivi kom igår också, mammas kusin. Trevligt, trevlig ;) Hon ska stanna här tills på Torsdag.

Var och handlade igår också, så nu finns det en massa god mat hemma som jag kan glupska i mig :D .

Ska fixa mig lite nu, väntar på en kompis och sedan så ska vi åka och käka!
Bloggar ikväll igen! :)

Sorry för att det blir ett kort inlägg idag, men det får ni ta!

Puss & Kram <3

/LindholmareN

Miss is tired!

Idag så började skolan igen, vad det tar emot!
Känner mig helt slut efter dagens skoldag, och då hade vi bara 3 lektioner idag. Matte 2 timmar på morgonen, soms och sedan engelska.

Årskursprovet som vi hade gjort i engelskan innan lovet fick vi veta betygen på idag, jag fick VG! Känner mig jätte stolt, jag fick 58 poäng och för att få MVG så skulle man ha 64 poäng. Känns lite irriterade över att jag kunde ha fått det, men hade lite slarvfel här och där.

Hade en tandläkartid klockan 17:00 idag, var heelt slut efter det. Hade ont i käken som faan eftersom jag kan inte ha munnen öppen så mycket och så länge på grund av mitt käkproblem, och så var jag helt bedövad och blödde! Huvudvärk var såklart också på listan!

Har haft migrän jätte mycket dom senaste dagarna och tabletterna som jag har fått mot det hjälper inte, jag håller på bli galen! Vet inte vad jag ska göra för att få bort det. :(

Det var ju meningen att jag och mamma skulle sätta oss och göra folkhälsan men det hanns inte med, så vi får ta det i morron istället.

Ska snart gå och lägga mig, mamma och diana har åkt in till stan för att hämta ut pappas medicin till handen, och pappa sitter vid datorn med handen rakt upp i luften, det ser ganska så kul ut men jag tycker så synd om honom!

Juste, nu har mamma blivit biten också, i låret men med henne blev bettet inte lika farligt som med pappas, och hon behöver inte ta en spruta då hon gjorde det när hon gick i gymnasiet. Sprutorna håller ju ganska så länge, flera år!

Annars så har det inte hänt så mycket mer, la mig i soffan efter maten och somnade såklart. Vaknade ganska så nyligen så jag ska gå och lägga mig medan jag fortfarande är trött, annars så är det kört!

Godnatt på er!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Fullt upp!

Bloggade inte går för att det kändes som om jag var upptagen hela tiden!

Först på dagen så åkte vi till Södertälje och firade Cecilia som fyllde 8 år, vi åkte dit vid 2 tiden.
Sedan påväg hem så stannade vi på Ica och handlade lite mat :)

Vi bestämde att vi skulle åka gamla södertälje vägen hem för att stanna och gå en liten promenad med Nisse, kan ju tillägga att det var kallt som fan och mina händer var som på tv reklamen!
Men det var ändå otroligt mysigt att hela familjen gick tillsammans :D

När vi väl var hemma så började jag med maten, makaroner med ostkorv.. mums!

När vi hade käkat klart så la låg jag och pappa i mammas och pappas säng och lyssnade på polisradion, jag somnade som vanligt när jag ligger i en säng! :P

Vid 20 tiden så hjälpte mamma mig med folkhälso läxan, den vart inte riktigt klar men vi ska fortsätta med den idag, tack för det mamma! Och medans jag sitter där och skrev så att tangenterna glödde så sa det "pang" utanför!

Nyfiken som man är så kan man ju inte låta bli att kolla, då var det en bil som hade kört över mittenrefugen så bilen var tvungen att bogseras bort, det kom olja över hela vägen så brandkåren kom och la sågspån över oljan för att det drar åt sig oljan, annars så är det risk för halka.

Runt 23:30 så tvingade jag och mamma in pappa till akuten för att kolla upp hans hand och för att han skulle få en stelkramps spruta, det var ingen lätt match! Men vi vann iallafall och pappa vart lika butter som Butter i Snövit! Det sket vi i, bara han åkte in. Han fick bara två val utav oss, antingen så åkte han dit frivilligt eller så skulle vi ringa ambulansen! Han nappade på det, och valde att åka dit frivilligt!

Nej, nu väntar folkhälsan, kommer med ett inlägg senare om vad som har hänt idag!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Grattis gumman!

image1

GRATTIS PÅ 8 ÅRS DAGEN CECILIA!

Good Night !

Update:

Idag har det egentligen inte hänt så mycket, har varit på Heron City en sväng och sedan kom jag hem :)
När jag kom hem så var det bara att hoppa in i duschen och försöka få bort huvudvärken som höll på att döda mig, jävla migrän!

Sedan så kom brorsan och hans familj förbi en sväng, och Tindra är ju bara så jävla söt! Ni skulle ha sett hur hon såg ut när jag tog fram ostbågar, som hon älskar, jag hann inte ens fråga om hon ville ha det innan hon sa "ja tack!" Haha, fasters charmtroll det där!

Sitter i vardagsrummet och kollar på tv, lyssnar på polisradion (har hänt någonting utanför precis - jag är nyfiken!) och lyssnar på när Anton, Diana och Pappa står och pratar i hallen.

Ska försöka göra klart alla läxor någon dag också, endel ska vara klara och inlämnade precis efter lovet och det är redan söndag i morron! Usch, jag vill ha längre lov!

Känns som om jag kommer sova ganska så bra inatt, fast det beror på om pappa åker in till akuten med handen eller inte, för om han gör det så ska jag ju så klart följa med!

Blir ett ganska så tråkigt inlägg ikväll men det har faktiskt inte hänt något märkvärdigt idag.
Hoppas på att jag orkar städa i morron, för nu måste det verkligen göras!
I garderoben också, för så fort jag öppnar dörren så är det alltid några plagg som ramlar ut!
Börjar bli liiite frustrerande!

Nä, nu väntar svenska boken på att jag ska vara duktig! God natt!

Puss & Kram <3

/ LindholmareN

Stackars pappa! <3

Jävla hund! Usch, va arg jag är!

Igår kväll efter jag hade duschat och pluggat så vart det så att jag skulle åka till Rönninge, pappa var så snäll och skulle köra mig dit. Sedan när vi skulle åka så tog vi med Nisse. Väl i bilen så vägrade Nisse ligga ner, fast pappa sa till på skarpen, han vägrade verkligen!

Tillslut så stannar pappa bilen, eftersom han vid detta tillfälle är väldigt trött på att Nisse inte lyssnar utan att han irrar runt där i baksätet. Pappa kliver ur bilen och tar tag i Nisse för att lägga honom ner, varav Nisse blir mycket arg och biter pappa på vänster handen och på höger arm.

Fyfan, va det blödde! Jag brukar ha allt i mina fickor i princip, men så klart så hade jag ingenting denna gången, så han fick ta mina vantar och försöka stoppa blödningen med. Gick inte så bra, eftersom när dom sedan hade kommit hem så blödde han fortfarande ett bra tag efter. Envis som han är så vägrar han åka in till akuten och få en spruta. Det är där man märker att han är finne! ;)

Pappa fick iaf som han ville, Nisse var så skraj för pappa så han la sig ner och hela kvällen igår och idag har han varit hur lugn och snäll som helst.

Usch, pappas hand ser verkligen inte bra ut, men han sa att han skulle vänta i 24 timmar iallafall innan han åker in till akuten.

Update om vad som hänt under dagen kommer senare ikväll!

Tycker så synd om dig pappa! <3

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


When the night falls in around me.

Update:

Idag så gick jag och mamma ner till Centrum, jag köpte lite kläder och även 5 tröjor till pappa, vilken dotter han har om jag får säga det själv ;)
Sedan så gick vi till guldaffären och köpte en present till lilla Cecilia som fyller 8 år.

Sedan så gick vi till Grillen och handlade med oss mat hem, vart en dålig middag idag, menmen! 
 
När vi kom hem så käkade vi medans vi kollade på filmen Stardust, den var otroligt seg i början men blev ganska så bra sedan. Pappa hade även varit och handlat tidigare på dan, chips dipp och cola.

Efter att vi hade käkat så var Nisse på ett jävla bus humör, så han skulle bita i strumpor, skor och exakt allt som gick att bita i, skum hund men otroligt söt! Så jag och pappa satte oss på golvet och rullade en boll mellan varandra, det verkade som om det var dagens höjdpunk för Nisse!

Brände ner en film och sedan var det bara att sätta sig och käka chipsen och det, smarrigt som fan men oj vad jag är mätt och mår illa nu. Emelie går inte framåt längre, hon rullar numera!

Sedan så ringde Diana och Anton och frågade om mamma och pappa ville vara med och spela kort, så nu sitter jag här ensam och funderar på att hoppa in i en dusch, läxorna får vänta tills efter.

Garderoben blev inte städad idag heller, likaså rummet! Orkar verkligen inte idag!
Måste verkligen göra det i morron, annars kommer det aldrig bli gjort känns det som!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sätta mig och göra dom "roliga" läxorna, känns som om jag inte gör något annat än plugga, eller så är det nog mer så att jag skjuter på det hela tiden.
Det låter lite mer som mig :)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Piercing..

Jag har fått ett piercing sug, igen! Det räckte inte med tungan och naveln, men vart ska jag ha nästa då? .
Förslag är välkommna!

Nu till något helt annat, min garderob ser förjävlig ut! Kanske dags att städa och rensa den, men det känns så onödigt eftersom jag vet att om några dagar igen så kommer det se lika illa ut igen!
Men man kan ju hoppas på att jag får något ryck som gör att jag börjar städa den och rummet!

idag tror jag inte att det kommer hända så mycket, funderar på att ta mig någonstans för att införskaffa lite nya kläder, det behövs! :)

Blir ett kort inlägg nu, får hoppas på att det blir lite bättre senare ikväll när jag kommer med en update ;)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


The night has come..

Hellu!

Dagen har flytit på ganska så bra!

Brorsan var här och sa hej, har inte träffat honom på en vecka kanske, han har så mycket att göra nu när firman går så bra, och så ska han flytta till hus också. Så innan dom flyttar in så ska dom renovera heeeela huset först! Fy fan vilket jobb det kommer bli! Men hans val och hans pengar :) Nu får han iallafall plats med sitt efterlängtade bubbelbad iallafall!

Sedan så har jag pluggat lite svenska också, ska läsa i en bok och sedan svara på lite frågor på varje kapitel, går lite trögt med det rör sig framåt :)
Försökte även göra Folkhälsa också, men sedan när jag insåg hur ansträngande det skulle bli så smällde jag ihop boken och satte mig i soffan för att kolla på efterlyst istället ;)

Skrev ju i det förra inlägget att jag skulle försöka städa också, haha! Det var verkligen ett skämt, trode jag verkligen själv på det eller?. Alltså, det vart inget städande idag heller!

Det har inte hänt så mycket mer än detta idag, så jag funderar på att gå och göra kudden sällskap faktiskt ;)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN


Here it goes!

Okej, så detta är alltså ett försök till att skriva en blogg..
Vet inte vad bloggen kommer innehålla dock, men antagligen lite om allt och inget.

Torsdag idag, och lovet börjar närma sig sitt slut.. Känns lite segt, men samtidigt skönt.
För när man går i skolan så har man sina rutiner, dom försvinner när man är ledig.

Så, vad händer idag då?
Tänkte försöka städa mitt rum, om jag orkar, det tar emot när jag tänker på det. Eftersom när jag städar, så städar jag!

Juste, för er som inte vet så har vi numera en doberman som irrar runt här hemma, han har det mest olämpliga namnet en sådan hund kan ha, Nisse!

Hur gulllig som helst och jätte lugn, fast det var fan inte kul att hämta honom då jag, mamma & diana åkte till Skåne och hämtade honom.
Satt i en bil i samanlagt 14 timmar, min rumpa var helt död och så kände jag den inte, eller jo, jag kände att jag har vissa muskler som jag inte visste fanns!

Nåja, kanske inte så intressant inlägg idag men det får duga för tillfället..

Bloggar senare ikväll igen, nu väntar naglarna på att bli fixade :)

Puss & Kram <3

/ LindholmareN




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0