Greys Anatomy

Dagen har varit extremt lugn, skulle ha åkt till tandläkaren men det kändes inte så frästande att ligga där i stolen och hosta han rätt upp i ansiktet samtidigt som jag nyser. Tar det en annan gång istället.
Vilket betyder att jag fortfarande är sjuk - lame!

Mamma vill att vi ska gå till läkaren i morgon eftersom jag hostar så mycket, kan ju snart bära med mig mina lungor i en ica kasse, så det skulle vara bra. Men samtidigt så vill jag inte eftersom jag har Omvårdnadsprov i morgon. Men, jag kanske kan göra det vid ett annat tillfälle. Får se hur jag gör.

Annars, händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället.
Ganska tråkigt men så är det, det går i perioder.
Ska fortsätta titta på Greys Anatomy nu, är inne på sesong 3 :D


/Spido!


Allergi - javisst !

Förkyld som satan men jag lever! Det är bara allergin som spökar, pollen. Måste vara det iallafall men det sätter sig väl inte på halsen? Har inte ont i den längre utan det är bara rösten som kommer och går. Knarka alvedon och nässpray? - Javisst!

Var hemma från skolan idag, shame on me men jag orkade verkligen inte.. när jag vaknar har jag i princip bara en näsborre! Haha, den andra är full med äckel päckel! :P ..
Men i morgon då jävlar ska jag dit. Har varit borta alldeles för mycket.

Nä, usch nu svamlar jag bara.. inge kul att läsa då. Skriver nog mer i morgon om jag orkar och så.

/Spido!

Backstreet Boys Konserten <3 GRYM!

                                                      image26

Unbreakable tour är nog den bästa utav dom alla. Har aldrig varit med om ett sånt röj på en konsert, fötter och rygg värker men satan i gatan va det var värt det! Skulle göra om det utan att tänka, lätt! Ge mig mer! Nu!  Visst, Never Gone var kanon den med..men det var nog skillnad med den för då hade man väntat så grymt länge på att dom skulle komma tillbaka från sin paus så det var ju en helt annan känsla.

Det märks på långa vägar att killarna är här för att stanna denna gång. Det var många gamla låtar med, man bara rös och ylade med när man stog där nere på golvet, bara några meter ifrån dom. Vilken känsla, den går inte att beskriva med ord!

Självklart så var det nya låtar med också, och det är riktigt ös i dom, så jävla härligt! Dom har hållt på sen 92 nu, och fansen finns kvar än idag. Det borde bevisa att det är något speciellt med dessa grabbar.

Och när Nick satte sig vi trummorna så tog det inte många sexunder innan alla fans var helt exalterade, så jävla grym han är på trummor alltså! Har filmat när han trummar så jag tänkte kanske lägga in det sen här på bloggen, men asså det var fan som om man var hög! En sån underbar känsla, men varar så kort tid. Ge mig, ge mig, ge mig!

Har även kort som jag själv har tagit, men orkade inte lägga in dom på datorn ikväll. Fötterna behöver massage för allt röj på golvet, ryggen också för den delen då man har stått upp konstant sen vi kom till hovet runt 5 eller halv 6. Magen behöver mat och hjärnan vill sova.

Men jag klagar inte, jag ler och vet vad jag kommer drömma om!

KTBPA - Keep The Backstreet Pride Alive.

Ny design! :D

Haha, som om inte jag skulle klara av att göra om! Men sen att jag har kämpat i ett x antal timmar behöver ju inte nämnas! Fast det spelar ju ingen roll för jag lyckades, alldeles själv! Haha! Det är inte riktigt klart ännu, endel små detaljer kvar bara men sen så  kommer det vara finemang! :)

Ingen skola idag heller som sagt, men mamma ska ringa rektorn och förklara varför jag är borta så mycket och även säga att jag kommer vara borta mycket eftersom jag springer på läkarbesök jorden runt, i hate it!
Eftersom det blir ändå inte bättre med foten, så varje gång får jag alltid höra att det finns ingenting dom kan göra, men varför skickar då läkarna vidare mig överallt? Dom kanske inte vill att jag ska förlora hoppet eller nått, vad vet jag?! :P .

Jaja, det får räcka för den här gången, skriver nog mer senare under dagen eller kvällen.

/Spido!

Cartoon Network is the shit!

Orkar inte skriva något avancerat för tillfället, ska vara hemma från skolan i morgon också eftersom läkaren sa det till mig. Tydligen viktigt att jag vilar mig nu när huvudvärken sakta men säkert börjar ge med sig, om jag kastar mig in i klassrummet direkt utan vila så fanns det en ganska stor risk att den kommer tillbaka, och bajs på det i sånna fall!

Ska titta klart på Greys Anatomy så att jag kan bränna ner hela första säsongen på en dvd skiva för att sedan börja med den andra, längtar! Eller så kollar jag bara på Cartoon Network, kalla mig töntig men den kanalen är fan avslappnande!. Cartoon Network ís the shit! Men, jag antar att jag återkommer i morgon. God natt!

/Spido!

Prover :(

Idag så var jag ju nere på vårdcentralen och tog en massa prover, trode att jag skulle få vänta på svaren där men nejdå! Det tar upp till en vecka innan jag får reda på om dom visade något eller inte, känns lite lame tycker jag.
Fattar inte riktigt vad det är som tar så lång tid, med dom ska väll få ligga i en såndär mojutt och åka fram och tillbaka tills dom blir spyfärdiga. Observera att jag skriver om rören som blodet ligger i.

Idag så har det annars inte hänt så mycket, försökte göra om designen på bloggen men det var ju sjukt krongligt och alldeles för komplicerat för mig. Är man blond så är man. Men jag gjorde iallafall ett tappert försök, men det gick inte att ha kvar för det var så kaos aktigt. Men skickade då en liten saga till min faster så att hon kanske får sig ett gott skratt iallafall.

Nä, nu skriver jag bara massa blajj och allt är osamanhängande så jag lägger ner för stunden. Återkommer innan sängdags om jag inte hinner somna innan :P . Spidoo är en trött liten skit.

/Spido!

Tillbaka i morgon - lame!

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så skulle jag ju till läkaren idag. Gick väll som det gick. Har fått en ny medicin som man knappt har prövat på ungdomar under 18 ännu, så jag känner mig lite som en försökskanin. Dom funkade någolunda men kände mig så grymt konstig efter att jag har tagit dom. Hon sa att jag har migrän vilket jag redan visste men att det även va späningshuvudvärk, stress och massa annat också. Som grädden på chokladen. Eller vad man nu säger :P

Men men, ska tillbaka dit i morgon halv 9 eftersom jag ska ta en massa prover för att dom vill ha reda på varför jag nästan svimmade i måndags. Hoppas att dom ska visa något för att jag ska kunna bli bättre, men samidigt så vill jag ju att det inte ska visa någonting alls. Läkaren sa även att jag skulle stanna hemma resten av veckan.

Annars har det inte hänt så mycket mer, har varit mer död än levande faktiskt. Sandra har varit här och terrat mig dom dagarna hon var och hälsade på sin mamma. Men nu är hon nog tillbaka i Sjöndal, tyvärr. Men det var extremt roligt att träffa henne igen, det var ett bra tag sedan.

Nu ska jag och pappa titta på film sedan blir det nog sängen som gäller. Skriver mer i morgon om hur det gick med proverna om jag får reda på det direkt. Annars så skriver jag nog om något annat - om jag orkar/vill och har lust.

/ Spido!

Läkaren på onsdag.

Nu orkar jag fan inte, har haft denna jävla fitt migränen sen onsdags då jag vaknade och ville bara spy. Stannade hemma fram till lunch ihopp om att den skulle gå över. Men det var klart som fan att den inte skulle det, men gick till skolan iallafall. Palla med denna skit liksom! Jaja, ska till läkaren på onsdag.. får se vad hon säger då.

I dag har jag för övrigt städat min garderob, äntligen! Mamma var snäll och hjälpte till eftersom jag blir typ yr av minsta lilla ansträngning. Sedan kom stoffer killen hit och vi har kollar på filmen storm varning med mamma och pappa och mös med chips och dipp. Trevligt trevligt.

Veckan som kommer har jag fullt upp, på måndag så ska jag till tandläkaren vilket betyder att jag kommer missa matte provet.. men jag måste verkligen dit.
Tisdag så har jag inget förrutom skolan, men det är mycket det också iallafall när man inte orkar eller har lust.
Och på onsdag så ska jag ju som sagt till läkaren och kolla upp migränen men jag ska inte vara där förrens halv 5 så jag hinner vara i skolan, missar ingenting då och det är ju skönt det.
Torsdag och Fredag så är det skolan som gäller.. suck! Ge mig sommarlov någon, tack?!

Nä, nu skiter jag i detta, orkar inte skriva något mer.. detta är ändå inge kul att läsa om.
Skriver kanske mer i morgon om huvudet tillåter det.

/Spido!

Huvudvärk.nu

Min skrivar lust är nere på botten, igen. Anledningen är nog för att det inte händer så mycket intressant just nu, eller så kan det vara som så att det kanske händer för mycket så att jag inte vet vad utav allt jag ska skriva.

Det är grymt mycket i skolan just nu och min teve har gått sönder! Helt pajko! Fan!
Så, det är plugg som tar upp all min tid nu.

Igår så fick jag jordens jävla huvudvärk som vägrar ge med sig, så jag stannade hemma idag. Och när huvudvärken kommer smygandes så börjar tankeverksamheten igång. Får för mig både det ena och det andra, t.ex att jag har en tumör som ligger och trycker på någon nerv etc. Hemsk man är egentligen!

Idag så måste jag rensa min garderob, kan ju för fan inte öppna den längre så det är nummer 1 på min to do list! ;)
Sedan om jag orkar och inte har ont så ska jag även plugga matte då det är matte prov på måndag. Fuck!

Nu skiter jag i detta, skriver ändå inget intressant och allt är osamanhängande.
Saknar vissa människor som står mig nära - eller en gång gjort. Ni vet nog vilka ni är.
All min kärlek till er <3 .

Fuck off!

/ Spido!


RSS 2.0