Wooork.

Varför ska dom alltid ringa och fråga om jag kan jobba när jag har tider på huddinge? Kan dom inte försöka passa in rätt en gång i alla fall och ringa när jag faktiskt inte har några tider! Suck, man blir trött på sånna saker! Haha, meningslös inlägg? Javisst!

<3

Idag tog min älskade twilling körkortet..GRATTIS GUMMAN, JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG. Snart blir det Malmö! ;)


Would you?

Would you die tonight for love?


Sitt-ups!

Puh! Mina 43 sitt-ups är gjorda för kvällen. Jag slog rekordet på Black Magic Woman när vi spelade GH. Roger's alldagliga nattmackor är klara och snart uppätna. Colan står på bordet brevid sängen och väntar. Roger tjockar sig och jag går ner i vikt. Täcket ligger uppbäddat och älskling ligger och väntar. Kan det bli bättre än så...SJÄLVKLART ;)! 

Träning & GH!

Idag var jag och älskling och tränade i gymmet mellan 19 - 21 igen. Med oss var Nille (hans bror) och Jerre (hans kompis) och tränade också. Den första timmen tränade jag inte så mycket, gjorde lite små saker.. typ promenerade i rasktakt på löpbandet och cycklade lite och bara tog det lungt. Men den sista timmen så puschade Roger på mig och då blev det fan förbränning, haha! Gjorde en massa jobbiga saker då, så jag vet någon som kommer ha ont i magen och armar i morgon! 



(Hahha, dregel! Det bästa är att han är bara min!)
                                  




(Både jag och Roger set ut som muppar! Men det bjuder vi på!)
                                  





Så nu sitter man här, nyduschad. Mätt i magen och med renbäddad säng och längtar efter kaffe. Ska snart gå och hämta det, ville bara skriva ínnan jag fortsätter med det jag höll på med. Jag och älskling sitter och lirar guitar hero och båda är lika envisa och försöker ta varandras rekord. Ojoj, det känns som om det kommer bli en lång natt. Men jag ger mig inte! Jag SKA ha rekordet på Black Magic Woman om jag så ska få sitta hela natten och kämpa! Hahah!


(Älskling sitter och kämpar, han ser lite ansträngd ut, fniss!)
                              


Med detta säger jag nu god natt och sov så gott! Hoppas att eran dag har varit bra den med :)


Underbart!

Det har varit en underbar dag idag, verkligen! Kommer inte ihåg när jag skrattade så här mycket senast! Men dagen har samtidigt varit fullsmockad! Vi har nästan inte varit hemma någonting idag. Vi har varit hos Rogers mamma och hälsat på, vi har varit och träffat Rogers kompis samme och vi har varit i Gnesta och lite överallt.

Nu sitter jag här och lyssnar på nostalgimusik. Ni vet, NG3, Excellence, Aqua och alla dom som man lyssnade på när man var 7år och tyckte att det var skit cool musik, man tyckte att det var värsta basen men egentligen så låter det som om man slår med en slev på en colaburk! Musiken ändras verkligen, den gör enorma framsteg!

Vad som händer i morgon vet jag inte riktigt ännu men det återstår att se! Nu ska jag dricka cola och fortsätta lyssna på gamla klassiker samtidigt som jag ylar som en kråka. Jag tycker synd om min pojke!





Vad har ni gjort idag?


Jag vill / Jag har..

Jag vill ha ett bra jobb.
Jag vill ha en lägenhet.
Jag vill ha körkort.
Jag vill ha bil.
Jag vill ha 2 ringar på mitt vänster finger.
Jag vill ha bra ekonomi.
Jag vill ha bebis.
Jag vill ha en bra framtid.
Jag vill ha ett bra liv.

Jag har 2 timmis jobb.
Jag har ingen lägenhet men bor hemma.
Jag har börjat med körkortet.
Jag har ingen bil ännu.
Jag har 1 ring på mitt vänster finger.
Jag har hyfsat ekonomi men långt ifrån bra.
Jag har inte slutat med mina p-piller vilket leder till ingen bebis.
Jag har en bra framtid bara Roger är vid min sida.
Jag HAR ett alldeles underbart liv tack vare Roger!

Hm.

Usch, denna dag har känts riktigt seg. Har verkligen inte gjort någonting viktigt idag även fast jag har en massa "måsten" som jag borde ta tag i. Jag ska försöka göra det i morgon, men det känns segt. Men jag vet ju att det är för min egen skull. Men skit samma.

Det vi faktiskt har gjort idag är att vi var i gymmet..jag tränade inte så mycket, satt mest och latade mig och pratade lite med alla som var där. Vi kom därifrån runt 21.00 någon gång och direkt efter det så drog hjärtat iväg med Mange och bastade så jag satt här hemma själv och gjorde verkligen inte ett piss. Det var lite trist. Meningen var väll att jag och R skulle duscha tillsammans nu när han kom hem men fick reda på att han redan har duschat. Trist. Så nu sitter han och spelar Need for speed på xboxet och jag sitter här igen. Roligt liv. Nä, usch känner att jag är för negativ nu så jag skiter i detta och kastar in mig själv i duschen och försöker dränka mig eller nått. (Lycka till med dränkningen Emelie, det är en dusch!) Ska försöka få i mig lite mat också, men har ingen direkt matlust. Skit samma. Akta dig duschen för nu kommer jag!

Rolig konversation mellan mig och miss Selin!

Sara har gjort ett test på Facebook om hur många barn hon skulle få och resultatet blev 1 flicka. Detta kommenterade jag då och det hela resulterade i en sjuk konversation. Läs och lé..och vi vet redan att ni inte kommer tycka att det är lika kul som jag och Sara tycker. Men jag och Sara har sjuk humor, det är konstanterat! Jag och Sara tillsammans är oslagbara!



Emelie Lindholm

Emelie Lindholm
Du kommer få fler än 1 tror jag :) Och så kommer du nog bli en riktigt fotbolls-mamma :)


Sara Selin
Sara Selin
Nej fy fan de orkar man inte med ^^ :P Hockey ska de vara :D



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Haha samma skit, olika "bollar" .. båda jagar efter dom :)



Sara Selin
Sara Selin
Jag tänker ju då inte stå i 90 minuter o glo på lite gräs, fan bättre att sitta o gapa eller sitta i korvmojjen med resten av föräldrarna :) o Hockey e mer "coolt"



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahah och bli helt röd om näsan så snoret fryser till is för att det är sjukt kallt och flera minusgrader i ishallen? Haha. Du ska käka en korv som fryser till is för att det är så kallt vilket resulterar i att du förlorar alla dina tänder så du måste gå till tandläkaren och få nya..jävla dyr hockey avgift det blev ;) Haha!



Sara Selin
Sara Selin
Eller också så införskaffar man sig ett frikort!

Dessutom kan man faktiskt ha en sån där "sexig" dress hockey boysen har under allt skydd lilla gumman då blir de jävla varmt sen får man väl ha mössa o vantar samt halsduk men du vill ju fortfarande stå o glo på gräs i regnet och se ut som en slickad katt när sminket rinner och du kommer lukta sur disktrasa på vägen hem sen lycka till med ragg om du blir singelmamma ;D



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Haha du menar pung skydd då eller ? Sara, erkänn nu vad har du under byxorna? Hahah :D



Sara Selin
Sara Selin
pung skydd ingår väl ändå i skydd kategorin? sån där helkropps overall AV TYG under haaallå blondie har du inte varit med i omklädningsrummen ? (a)



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahah du menar en helkropps strumpa? Nej inte inne i omkläddningsrummen jag brukar mest sitta och spionera i ventilen men man ser inte så mycket för allt damm!



Sara Selin
Sara Selin
Men Emelie, vad har du tagit ikväll?? Ofta dom inte hör dig ...



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
I och för sig. Jag har blivit utkastad för många gånger för att grabbarna blev rädda och trodde att det var ett monster i ventilen men egentligen var det bara jag som satt där och flåsa och skaffade en egen såkallad "kåtdimma"



Sara Selin
Sara Selin
skönt o höra att du sysslar med någon form av fysisk aktivitet iaf :)




Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahah aa det är värsta utmaningen att brottas med dammtussarna samtidigt som man inte ser något av all imma och är anfådd redan från flåsandet!



Sara Selin
Sara Selin
menade att din s k "kåtdimma" var så långt som en fysisk aktivitet du kan komma min vän :)



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahha då ska du veta vilken kraft jag använder när jag är på toa! Du skulle bli imponerad!



Sara Selin
Sara Selin
eller allmänt äcklad hahaha



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
I know you want me ... nananna *trallar lite menade*



Sara Selin
Sara Selin
ja du mitt luktsinner har ju nått nya höjder idag på jobbet kan jag ju passa på att lägga in ....



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Gå in på msn och förklara :) Känns som om vi ska sluta skrämma iväg dina besökare på sidan nu :)



Sara Selin
Sara Selin
Men den fitt saken vill ju inte fungera!!!! va tror du jag sitter här för att de e kul ? haha Äsch va fan ta mig som jag är .. Liiiite udda =)



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Men varför funkar inte den? Nu vet jag, sara jag har sagt till dig tusen gånger att du inte kan sitta och gnida dig mot den, den är inte vattentät!



Sara Selin
Sara Selin
^^ de va ju nästan liiite kul men väldigt tråkig.... Står felsök min analhåla!




Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Men installera om då? Du fnissade lite, jag VET att du gjorde det.




Sara Selin
Sara Selin
Jajaaaa!! men de e ju för att du är lika tråkig som mig så de blir ju störtskönt :D smart har jag inte tänkt på (ännu)




Sara Selin
Sara Selin
har du fått för dig att skynda på mina tankebanor eller ere rogers hjärnceller som sa det där :P?




Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Haha aa jag vet det är det som är kul ingen fattar våran humor förrutom vi! Jag vet, jag har mina ljusa stunder. Mamma fick läsa det vi skrev..hon skakade på huvudet och sa "det är så du och sara" ..jag fattade inte riktigt vad hon menade med det ;)




Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hah anej det var faktiskt jag som kom på det själv!



Sara Selin
Sara Selin
Men de e ju de jag säger stördo :D Ljusa stunder var väl att ta i lite väl va, grå nyanserade snarare hHAHAHAHAHAHAHAA den va bra Sara :D
Hälsa mamma att jag hört deras ökenskämt också, inte så mkt att vattna :)
Grattis Empan, någon liten cell fungerar :D

HAHHAA sen när vattna man en öken :P



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahaha aa du har rätt det är mer grått! Och det är illa när du klappar dig själp på axeln och skrattar åt dina egna skämt ;) hahahha men hur går det med installationen?




Sara Selin
Sara Selin
Ursäkta då att halva grannskapet sover och jag är ensam någon måste ju ge mig lite creed när jag går på dig :D öööhh som om att du själv inte gör det åsna.... HALLÅ

Jo de går... ska starta om och kolla lite



Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Hahahha men det kan jag ju inte erkänna att jag gör! Det skulle ju inte se bra ut ;) Aa braa för jag vill att vi pratar på MSN ;D
Sara Selin
Sara Selin
HAHA va ful ! de gick inte msn har ju startat nån kupp mot mig!




Emelie Lindholm
Emelie Lindholm
Men äsch :( det är inte okej. Men du jag ska logga ut nu men jag finns på luren. Puss hjärtat! ♥ ♥




Sara Selin
Sara Selin
Ook gör så =) men då går den ju sönder om du ska vara på den ^^ inte bra puss gumman♥♥

Överraskningsfesten :)

Okej, nu ska vi se. Det började med att Roger fyllde år den 4 nov och då hade jag och hans mamma bestämt oss för att ha en lite överraskningsfest åt honom med lite folk som står honom nära. Han hade alltså ingen aning om vad som skulle hända, kanske att han misstänkte något men alla som visste om detta var riktigt duktiga och höll tyst och jag måste dock medge att jag fick bita mig själv i läppen x antal gånger för att inte försäga mig. Nu ligger bilderna på datorn så ska nu lägga in lite av dom. Vill ni se fler bilder så kolla min bilddagbok. Vi behöver inte gå in så mycket på vad som hände under kvällen utan dom som var närvarande vet och det räcker men förjävla kul var det! Och alla blev ganska så dragna, födelsedagsbarnet tog ändå priset, visst då älskling :) Nåja, här kommer lite bilder iallafall. Titta och njut ;)










Ferre =)

Fredagen blev riktigt lyckad! Tack till alla som kom och jag hoppas att ni hade kul. Det blev massa bilder tagna under kvällen, ska lägga upp några här på bloggen när jag har fört över dom till datorn. Dessa kommer även finnas på min bilddagbok. Och jag hoppas verkligen att du blev nöjd älsklingen min, det verkade som om du hade förjävla kul iallafall och jag hoppas verkligen att det var så också. Nu ska jag ta en kopp kaffe, bygga pussel med mamma och älskling och sen så ska jag lägga in bilderna på datorn.

Taaack!

Så! Nu är det tillbaka tack vare Angi! Puss på dig bruden <3

Headern är borta?

Äsch..vad är nu detta? Nu har min header bestämmt sig för att inte visa sig. Usch, va trött jag blir. Har försökt sitta och få den som jag vill igen men misslyckas totalt. Så, Angi..help me please? ;)

Grattis på födelsedagen älskling! <3


Grattis på födelsedagen älskling! Jag hoppas verkligen att du blir nöjd med DIN dag. Hoppas att du blev glad för telefonen du fick också. Jag älskar dig obeskrivligt mycket. Det kommer alltid vara du och jag, jag släpper dig aldrig. All min kärlek till dig <3


RSS 2.0