Mirakel kan ju ske.

Klockan är i skrivande stund 03:35. Jag borde sova, jag vet. Jag gick och la mig men mer än så blev det inte. För tankarna hann ifatt mig. Tankarna som jag gång på gång trycker undan varje dag. Så det slutade med att jag hamnade här, för att skriva av mig. Nu är frågan bara om orden kommer ut, eller om min skyddande mur låser in dom...

...Jag hade en gång 3 personer i mitt liv som jag avgudande till 100%. Dom 3 personerna var min bror, min brorsdotter samt min brors flickvänn. För några år sedan kunde jag inte tänka mig ett liv utan dom, men nu sitter jag här. Och känner dom knappt längre. Och det känns så jävla tungt. Det är någonting som jag tänker på varje dag. Och det som nästan är svårast att hantera är att jag vet inte varför saker har blivit som dom är, jag har verkligen ingen aning. Det jag vet är att pappa och min bror bråkade och sen efter det blev allt bara kaos.

Jimmie - Om jag ändå kunde få min älskade storebror tillbaka. Jag saknar dig så sjukt mycket. Och jag såg upp till dig så otroligt mycket, du var verkligen mitt allt. Allt du gjorde ville jag göra. Där du var ville jag vara. Jag vet att jag mest troligtvis var en riktigt jobbig skitunge i dina ögon men jag ville ju bara vara som dig och vara i din närhet. Så fort jag hade några problem så vände jag mig alltid till dig, även fast jag kanske inte sa något så blev allt så mycket bättre när jag såg dig eller när jag kramade dig och du sa "hej yster". Eller alla gånger när vi har brottats och du alltid vinner över mig och jag blev lika förbannad varje gång. Fast innerst inne så var jag bara glad..och varför? Jo, för att det var du som lekte med mig. Eller som när jag var runt 15 år och fick hänga med dig och dina polare, jag kände mig som en i gänget och var så stolt över att du tog med mig på saker även fast åldersskillnaden var så stor. Du har fått en son nu också, och han är otroligt söt. Jag har tyvärr bara träffat honom 2 gånger. Och det är synd att jag inte alls har fått vara med i hans liv. Även om du kanske inte ser mig som din lillasyster i längre så kommer jag ALLTID se dig som min älskade storebror.

Tindra - Fasters charmtroll, dig saknar jag så otroligt mycket. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på allt jag måste ha missat. Det var du och jag när du var liten. Och jag älskade att leka och busa med dig. Jag gjorde och skulle fortfarande göra allt för att du skulle le och vara glad. När du var ledsen så var jag ledsen. Jag kände dig så väl då..men nu vet jag knappt hur du är som person längre eller vad du gillar att göra. Eller som en sån enkel sak som vilken din favorit färg är. Jag minns en gång när jag träffade dig på ett streetrace, du var med din pappa då. Vi hade inte träffats på säkert 1år men på något sätt så kom du i alla fall ihåg mig för du sprang i till mig och jag lyfte upp dig. Då gav du mig en bamsekram och så sa du: "Jag har saknat dig faster". Mitt hjärta höll på spricka då av både glädje och sorg. Men oavsett hur du är idag så vill jag att du ska veta att faster är stolt över dig och kommer alltid vara det. Jag kommer även alltid finnas vid din sida om det skulle vara någonting fast det inte verkar som det. Men jag är här. Och jag skulle tveklöst ta en kula för din skull vilken dag som helst. Jag älskar dig villkorslöst och kommer alltid göra det.

Lena - Du var som en storasyster till mig. Dig avgudade jag också otroligt mycket. Vi har varit med om mycket tillsammans, både bra och dåliga saker. Om jag hade minsta problem så vände jag mig alltid till dig och du pratade med mig tills det kändes bättre. Och om du hade problem så pratade du med mig. Vi var verkligen där för varandra. Vi var inte syskon genom blodet men genom våra hjärtan var vi det. Så var det i alla fall för mig. När jag var mindre så kommer jag ihåg att jag ville växa upp och bli precis som du var. För jag avgudade att du var så stark och oberoende som person, du sket i alla andra och körde ditt race. Tyckte du inte om någonting så sa du det, men aldrig på ett elakt sätt. Och du visste alltid vad du skulle säga och du stressade aldrig upp dig över småsaker. Och tiderna vi hade saknar jag, men när jag tänker på dom så tänker jag på dom med ett leende.


...Men sen ändrades allting. Jag fick bland annat ett mail där jag fick veta hur värdelös jag är i princip och att vi inte skulle ha någon kontakt längre utan jag skulle bara ha "ett bra liv". I samma stund som jag läste det brevet så krossades mitt hjärta i tusen bitar och det har lämnat ett stort blödande sår och många gråtna tårar och sömnlösa nätter. Jag kan inte ha ett bra liv, inte när det är såhär. Men jag kämpar, mirakel kan ju ske.

Statistiken..

Jag vet att jag sa att jag skulle logga ut och umgås lite med moster. Men jag fastnade vid statistiken..den är ganska intressant faktiskt. Ena dagen kan jag ha upp till 35 besökare medans andra har jag knappt 10 stycken. Vad kan detta bero på? Är det någonting speciellt jag har skrivit om som har intresserat er extra mycket? Säg gärna till i sånna fall. Även fast jag skriver exakt vad jag vill så kan det vara intressant och höra vad ni tycker det är roligt att jag skriver om. NU ska jag gå ;)

Umgås med moster/gudmor!

Hoho, nu har det varit lite bloggtorka här igen. Eller torka och torka har det nog inte varit. Utan det är en av mina mostrar som övernattar hos oss..hon kom i lördags och vi får väll se när hon åker hem. Vi har bara slappat, kollar One Tree Hill till förbanelse samt pratat en massa. Visste ni att jag har två tvilling mostrar som bara är 1 år äldre än mig..hur coolt är inte det?!

Nåja, jag har i alla fall skrivit lite nu. Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av. Som jag sa så har det ju inte hänt så överdrivet mycket just nu. Snart börjar jag jobba också..det ska bli ganska så skönt faktiskt. Komma in i rutinerna lite mer. Nä, nu ska jag fortsätta umgås med Marie, hon har ju flyttat till Östersund för att hon pluggar, så nu när hon är här så får man passa på :)

Underbara musik..

Underbara låtar..underbara musik..underbara röster..de tar mig bort till drömmarnas land!


3 Doors Down - Landing In London

I woke up today in London
As the plane was touching down
And all I could think about was Monday
When maybe I'd be back around
If this keeps me away much longer
I don't know what I would do
You got to understand it's a hard life,
that I'm going through

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide the way
Cuz all I think about is you

L A is getting kind of crazy
And New York is getting kind of cold
I keep my head from getting lazy
I just can't wait to get back home

And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all to much to bear

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide the way
Cuz all I think about is you

And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all to much to bear

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide the way

Cuz all I think about is you

Timbaland ft OneRepublic - Apologize

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait, you tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say...

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall,
Take a shot for you
I need you like a heart needs a beat
(But it's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say sorry
Like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

Musik <3

Som jag har skrivit så många gånger förrut så är musik verkligen mitt allt. Det är någonting som jag verkligen inte skulle klara av att vara utan. Jag älskar att lyssna på musik, jag älskar att sjunga och det är väldigt sällan jag säger att en låt inte är bra. Musik kan få mig att skina upp som en sol på dom mörkaste dagarna, men musik kan även få mig att gråta. Det finns många bra låtar, nästan för många. Jag ska rekomendera 2 låtar som jag aldrig (och då menar jag aldrig) kommer tröttna på för er, jag kommer lägga upp texterna till dessa låtar i enskilda inlägg. Det finns ingenting (för mig) som musik inte kan lösa. Jag lyssnar på musik hela tiden, och kommer alltid göra det. Mina föräldrar kan till och med veta vilket humör jag är på genom att lyssna på vad som spelas genom mina högtalare. Jag har alltid sagt och kommer alltid säga detta:



Musik är MIN terapi.


Babe på ingång!

Nu är en av mina fickor på ingång. Det blir att snacka lite skit och kanske, men bara kanske ta en drink eller två. Vi får se, vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Så vi får se hur det blir med den saken. Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har i alla fall tagit bort häftstiften från höften nu, det var inte så trevligt. En del kändes ingenting medans andra trodde jag att jag skulle dö av. Så mysigare saker har jag dock varit med om. Men det gick bra, nu ska jag bara hålla det ordentligt rent och sen så ska det nog bli bra. Nä, nu måste jag plocka lite här hemma innan min babe kommer. Så kanske jag skriver lite mer senare. Ciao!


Så är det bara..

Okej jag vet att jag inte var så glad i senaste inlägget. Men jag måste också få ha dåliga dagar. Här i min blogg kanske det inte verkar som om jag har dåliga dagar eller att jag aldrig är på dåligt humör. Men det är jag, lika mycket som vilken människa som helst. Och jag har märkt att jag inte visar det så ofta. Och jag vet att jag komma på mig själv att ibland ta bort inlägg som jag egentligen vill publicera, men struntar i att göra det bara för att jag bryr mig för mycket om vad ni läsare skulle tycka. Men nu har jag kommit fram till att jag ska sluta med det, jag ska sluta tänka så. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill och när jag vill. Det är en läxa till mig själv. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är värt att läsa även fast det kanske inte är solsken hela dagarna i mitt liv och även fast jag kanske inte alltid är så uppåt. Och nu menar jag inte att det bara kommer komma en massa depp inlägg, men ni får acceptera att det kommer komma någon gång ibland.





Orka...

Nu är jag så otroligt trött på den här höften. Jag vill bara att det ska läka nu, nu, nu. Jag ligger i sängen hela tiden. Jag vet att jag gör saker, saker som verkar vara en massa. Men det är inte så. Jag bara ligger, och när jag försöker göra någonting roligt så får jag sota för det sen, för jag pallar egentligen inte. Men är så otroligt trött på det här nu. Alla andra gör en massa roliga saker medan jag ligger här som en tjockis. Jag vet att det inte är förevigt, men dessa 2 veckor har fan varit de tråkigaste i hela mitt liv. Jag mår verkligen dåligt av att inte kunna göra någonting. Fan, skit i det här..humöret är inte det bästa. Så lika bra att jag slutar skriva, kan ändå inte vara kul att sitta och läsa medans jag spyr galla över mitt liv. Fan..


Btw, tog bort förbandet på höften idag. Fick inte en sån trevlig syn. Visar sig att jag har 20 "häftklammrar" som jag ska ta bort. Idiotisaker det där, jag som har fobi mot allt som har med metall och saker som är fast hakade på kroppar. Kasta iväg häftapparaten och sy istället! Livet kändes så mycket lättare när jag såg det...inte.


John Blund kommer och tar dig.. snart?

Ja, mina vänner. Det är One Tree Hill's fel att jag inte har bloggat. Men det är ju så bra, och när det gäller serier så har jag en tendens att inte kunna slita mig ifrån dom. Men var inte oroliga, jag utnyttjar sommaren också. Det är mest kvällarna som jag sitter och nördar framför avsnitten. Jag ska försöka förklara lite kort hur min helg har sett ut.

Fredag) Gjorde inte så mycket. Tog det mest bara lungt, orkar fortfarande inte med så mycket med höften. Men jag kollade ett litet tag på när grabbarna körde lite paintball. Och så fick jag miljontals myggbett. Sen OTH..

Lördag) Först så gick jag och R och käkade lite mat, sen så satt vi och tog en öl i solen efter att vi hade käkat klart. Efter det så blev det en runda paintball igen, spelade dock inte denna gång heller. På kvällen så var vi med R's bror och en polare till dom. Blev lite dricka och allmänt trevligt.

Söndag) Idag (läs:igår) blev det en snabb tripp in till skärholmen då vi skulle köpa lite saker. Alldrig mer att jag åker in dit på sveriges nationaldag, det var total kaos. När vi kom hem därifrån så stannade vi på bocken och fick lite mat i magen. Kan ni gissa vad vi gjorde sen? Hmm..kan det ha varit paintball?! Haha, nåväl, efter paintballen så blev det hem snabbt och ta en dusch för att sedan gå hem till Jerre igen. Där var vi tills klockan var 20:00 - 20:30 någonting. Sen OTH..!

Så har min helg sätt ut, när jag väl skrev upp allting så känns det inte så händelserikt men det känns som om det var det när jag väl gjorde allting. Kan dock vara för att jag egentligen inte orkar så mycket.. Men på tisdag så får jag ÄNTLIGEN ta bort stygnen. Det mina vänner ska bli jäkligt nice då jag håller på kliar mig till döds nu! Nä, nu ska jag faktiskt ta och trycka in en ny skiva OTH i datorn och somna till det. Älskling har redan tjuvstartat, han ligger så fint brevid mig i sängen och sussar så sött.

Nu är det sommar, nu är det sol.. resten kan ni =)

Är nyss hemkommen efter en mycket trevlig kväll men 2 av mina fina tjejkompisar samt mitt älskade hjärta. Vi har suttit på vår resturang här i närheten och druckit lite gott, ätit lite gott samt njutit av det fina vädret. Det var verkligen så himla mysigt, tror dock inte att min plånbok tycker likadant men man måste få unna sig något lite då och då. Nu får man bara hålla lite hårdare i pengarna till nästa löning. Och sen får jag ju tillbaka på skatten den här månaden också, är det inte så? Nåja, jag ska alldeles strax sätta mig och kolla på lite tv tror jag. Om jag inte börjar kolla om på One Tree Hill..vill se alla avsnitten från början nu när jag har beställt säsong 4 och 5 också. Man kan ju inte börja kolla mitt i liksom ;) Nä, nu ska jag fördriva min tid med någonting annat. Men det är inte helt omöjligt att jag kikar in lite senare igen.



[ Vi är så jävla coola tillsammans, vi vet! Oslagbara! ]


RSS 2.0