Oops! :)

Haha, jag har fortfarande inte kommit in i duschen. Medan jag väntade på älskling så klickade jag in mig på cdon.com och på ginza.se .. det skulle jag inte ha gjort. Jag råkade klicka hem 4 filmer! Bara sådär, oops! :P Jag beställde One Tree Hill säsong 4 & 5 samt Greys Anatomy säsong 1 & 2. Alla dessa underbara serier, att jag inte kan låta bli! Det är så farligt lockande, speciellt när det är bra priser också. Vilket det var. Så om jag inte skriver på ett tag sedan så vet ni ju varför, då sitter LindholmareN fast klistrad framför tv:en med dvd kontrollen i högsta hugg! Nä, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. Och nu har jag lovat mig själv att jag inte ska in på dom sidorna något mer.. inte än på ett tag i alla fall ;)

Äventyraren!

Yo..igen.

Känner att jag har varit väldigt aktiv nu faktiskt, klapp på axeln till mig :) Idag har jag varit på väldens äventyr, i alla fall för mig. Jag lyckades ta mig ner till centrum! Det är det längsta jag har orkat gå sen jag opererade mig, vilken pärs det var. Men jag lyckades dock. Väl nere så gjorde jag av med alldeles för mycket pengar, men bara på nödvändiga saker dock. Jag köpte en ny bikini till mig och ett par tofflor. Sen köpte jag nya badbyxor till älskling samt 4 linnen. Och för att belöna mig lite så åkte en platta energidryck med hem också! :)

Ska alldeles strax hoppa in i en dusch för att sedan kasta in handduken, är helt slut efter promenaden.
Förresten, har någon utav ni som läser kollat in länken om 2-åringen som röker? Om ni har det så vill jag gärna höra vad ni tycker om saken. Själv är jag fortfarande helt chockad och förstår inte alls hur något sådant kan förekomma i våran värld. Men jag kan dock tänka mig att man har annan livsuppfattning när man lever mer fattigt och lite sämre än vad vi gör. Men det är ändå inte okej, inte enligt mig i alla fall.

Vi får se om jag lyckas hitta in hit en gång till idag innan jag går och dunar eller om detta är sista för ikväll,
beror lite på hur trött jag blir efter duschen och hur mycket jag känner att jag vill skriva. Men man vet aldrig, jag kanske får något sjukt i huvudet som ploppar upp och som jag absolut måste dela med mig av. Men nu sätter jag i alla fall punkt för detta inlägg

.


Röker 40 cigg om dagen - skandal!

Yo. Som ni vet så kan jag vara lite efter ibland. Jag såg en nyhet (som enligt pappa är 3 dagar gamal) på aftonbladet om en 2-åring som röker 40 cigg om dagen! Det är ju helt bisarrt! Aftonbladet har sagt att om familjen lyckas få ungen att sluta röka så ska dom få en bil. Pappan anser inte att det är något problem att ungen röker för han menar på att ungen ser ju frisk och kry ut mendan mamman har försökt få honom att sluta. Men får inte 2-åringen sina cigg så säger han att han känner sig vimsig och yr och börjar slå huvudet i väggen. 

Det är ju helt sjukt alltså, vart är världen påväg egentligen? Och hur fan kan familjen tillåta detta? Hade det varit min unge så hade jag bara tagit bort ciggen och sen hade det inte varit någon snack om saken. Abstinensen försvinner ju förr eller senare. Och det är ju fan inte ungen som bestämmer, eller? Men å andra sidan, hade det varit min unge så hade han aldrig fått börja röka ens. Och det som skrämmer mig mest är nästan att det var barnets pappa som fick sonen att börja röka, när ungen var 1 och ett halvt år så erbjöd pappan honom en cigg för att han skulle få testa hur det var. Det var bara det att det blev inte bara "testa" utan ungen blev beroende direkt.

Om ni vill se klippet så gå in på :

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

Det är mammas dag idag! :)

Grattis på mors dag älskade mamma, du är underbar! Ibland undrar jag vad jag hade gjort utan dig i mitt liv. Trots bråk och tårar ibland så är min kärlek till dig obeskrivlig! Jag älskar dig, nu och för alltid! <3


Bilderna ni alla har väntat på :)

Yo!

Mitt internet på datorn samarbetar nu med mig, så här kommer bilderna som jag har lovat! :

Vi har hunnit med att grilla hemma hos Kira

 

Vi har hunnit med att vara på en otroligt jobbig men fin begravning:



 

Vi har hunnit med att lira lite Twister och fått träningsvärk:




Vi har hunnit med att grilla uppe på berget hos oss men trevligt sällskap:






Vi har hunnit med att fiska med Turan och hans vovve:






Vi har hunnit med att fälla träd och grilla hos en bekant ute på landet:





Hör och häpna, vi har till och med hunnit ligga och glassa på stranden! :








Vi har hunnit grilla på balkongen hemma hos oss:




Och såhär har jag sett ut sen operationen, detta är i mina föräldras säng:






Och sommaren har bara börjat :) <3


Lyckat!

Hoho alla!
Nu är jag lite mer människa än vad jag har varit dom senaste dagarna.
Som jag har skrivit så skulle jag ju operera mig den 25/5 och allt gick fint.
Det som har varit värst är nog smärtorna jag har haft nu efteråt, har inte sovit en hel natt sen operationen.
Självklart räknade jag med att det skulle göra ont efteråt, men inte så här ont! Men om operationen är lyckad så är det ju klart värt det sedan. Ska på återbesök i September och eventuellt planera en operation på den vänstra sidan också. Men nu tar vi ett steg i taget. Ska i alla fall vara hemma i minst 2 veckor, och så får vi se sen om jag orkar jobba efter 2 veckor eller om jag kanske behöver lite fler dagar.

Nä, nu ska jag logga ut, det tar på krafterna att sitta. Har varit sängliggande hela tiden då det gör ont när jag sitter. Men om jag orkar så kommer jag in lite senare och skriver lite skit. Hej så länge!

Sommar & Sol!

Jag har inte glömt bort bilderna, men min dator har bestämt sig för att absolut inte samarbeta med mig, inte på några vilkor alls! Provar i morgon igen, får hålla alla tummar och tår på att det går bättre då.

Operationen närmar sig med stormsteg och ju närmare den 25:e det blir ju mer nervös blir jag. Men det kommer nog gå bra, det MÅSTE gå bra! Dom vet ju vad dom gör. Men är ett kontrollfreak när det gäller saker som berör mig så har lite svårt att slappna av. Att jag jobbar på sjukhus kan ju vara en bidragande faktor också.

Förresten! Visst har dagen varit underbar? När det är sånt här härligt väder så blir hela min dag perfekt, jag älskar allt som har med solen att göra. När det är sommar så leker livet och LindholmareN är alltid glad!
Mera sol åt folket säger jag med ett stort leende på läpparna. Kanske borde bosätta mig i ett varmt land! ;)
Nä, jag ska bo i sverige. Jag trivs här så himla bra och är stolt över landet!

Nu mina vänner så ska jag kasta in mig och älsklingen i duschen. Och efter det så blir det sängen. Upp och jobba i morgon igen. Och visst hoppas ni lika mycket som jag att det blir strålande solsken i morgon med?





Soooommmmaaarrrr! <3 <3 <3


Tålamod!

Det har varit många händelserika dagar nu på senaste tiden. Därav inget bloggande. Och jag tänkte att istället för att skriva en massa ord så ska jag visa det i bildform till er. Det problematiska just nu är att mitt internet på min dator inte funkar för tillfället. Men så fort det kommer igång igen så lägger jag in dessa bilder! Så tills vidare får ni ha tålamod mina vänner. Jag lovar, de kommer!

Batman?

"Jag är faran som lurar i natten" Haha, så brukar min pappa hoppa in på morgonen och säga. Omogen pappa eller bara allmänt skön? Vet inte riktigt varför jag kom in på det. Tror att det har med och göra att jag satt och tänkte på att jag oftast skriver på kvällarna eller mitt i natten. Kanske borde vara jag som hoppar runt i kallingar och säger så medans jag har en handduk runt halsen och leker att det är min mantel!

Jag har kommit tillbaka till livet nu. Jag känner att det går framåt. Visst finns saknade där fortfarande, men jag har bestämt mig för att koncentrera mig på det roliga och de fina minnen från vår tid i stället. Men det känns, visst gör det, det. Och jag räknar inte med att saknaden ska försvinna heller, för det gör den inte. Men jag kan dock lära mig att leva med den. Det var inte detta jag egentligen skulle skriva om, men eftersom Monica frågade hur jag mår efter allt så passade jag på att skriva lite om det :)

Nåja, idag jobbade jag förmiddag. Och det var EXTREMT mycket att göra, egentligen vill jag inte klaga på det för jag gillar när det är mycket att göra. Tiden går så mycket fortare då. Och till skillnad från många människor så VILL jag verkligen jobba för mina pengar, jag vill känna att jag faktiskt har förtjänat dom. Om jag hade haft ett jobb där man bara satt och glodde på Tv:n och käka chokladpraliner så hade jag dött. Det är inte riktigt min grej. Nä, fart och fläkt ska det vara!

För övrigt så fick jag hem nya papper från St:Göran idag, IGEN! Så den 25/5 klockan 09:30 smäller det. Och nu ringde jag faktiskt och kollade så det inte skulle bli en massa strul den tiden också, för det orkar jag inte med. Nu vill jag faktiskt få den här gjord så man kan leva som en vanlig människa sen. Är så himla rädd för att det kommer vara en sjukt smärtsam process bara. Och som ni vet så kan jag ju ha sjuka tankar ibland. Och en tanke som har slagit mig är att tänk om jag är hemma själv någon dag efter operationen och behöver gå på toaletten. Ner på toastolen kommer jag nog alltid, men tänkt om jag INTE kommer upp där ifrån. Vilken panik! Där kan ju jag sitta liksom! Haha. Och sen när jag oroat berättade denna oro för min kära familj så sa dom bara "aa, men då är du ju på rätt plats i alla fall" ! Haha, vilket stöd man får va ;)

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt och baka kladdkaka i morgon för vid 14.00 får jag finbesök ;) Ska dricka latte och mysa med mina guldklimpar! Återkommer mest troligtvis i morgon. Om jag överlever natten, R har nämligen vräkt i sig vitlök och chili.. bara saker som hans mage inte gillar. Jag behöver ju inte vara orolig över att jag inte kan somna - jag kommer somna vare sig jag vill eller inte av hans gaser ;)




SATC

Shulululu!

Sitter här hemma själv och tycker synd om mig själv en smula! Haha, patetiskt jag vet. Men ibland får man det :)
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra eller när gubben min kommer hem. Det ända jag vet är att jag är uttråkad och känner för att göra något men ändå ingenting. Kan hända att jag kanska slänger mig i sängen och kollar på Sex and the city avsnitten. Dom är ju så underbara! Så klockrena på alla sätt som finns. Och sen så kan man ju känna igen sig när det kommer till vissa saker. Tror att det är det som jag har fastnat för. Ja fan, så får det bli! Återkommer senare, om jag lyckas slita mig från avsnitten! Har en tedens att kolla på alldeles för många avsnitt, alldeles för länge!


 

 


Genom vårt och torrt

Nähä, då blev det inget paintball för min del idag inte. Varför vet jag inte riktigt, orkade inte bry mig så mycket heller. Kan vara mysigt att vara hemma också. Lite ensamt bara. Min kära pojkvän har en tendens att hitta på saker själv när jag är ledig för att sedan göra ingenting när jag jobbar. Detta beteende kan ibland resultera i att jag kan känna mig väldigt, väldigt ensam. Men men, ska inte klaga för mycket. Han har ju även sina ljusa stunder ibland och alla kan ju inte vara perfekta. Det är bara det att jag hatar denna känsla jag får då och då.




 
Trots med och motgångar så älskar dig dig lika mycket. Och min kärlek till dig är villkorslös. Dig släpper jag inte. Du är min så länge jag andas. Genom vårt och torrt så ska jag stå vid din sida, dag som natt. Jag älskar dig R, mer än livet själv. Det är du som har nyckeln till mitt hjärta, och jag hoppas att du bevarar den med ditt liv. <3

Paintball idag :)

Hoho! Idag är det paintball som står på schemat. Vet inte riktigt när vi kommer iväg bara. Paintball är en ny hobby för R och hans kusiner. Så dom har satsat hårt på det där nu, köpt egna paintball gevär, hjälmar och kulor. Men det är ju roligt det :) Och sen är det ganska så kul att se grabbarna springa runt i skogen när dom alla ser ut som E.T, hahah! Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran idag, har alltid glömt den. Men idag då ska den banne mig med! Nä, nu ska jag göra mig i ordning så att jag är klar för att åka sedan. Vi hörs senare! Hejdå!

Inte okej!

Nu var det ganska så länge sen jag skrev. Alldeles för länge sen. Men mitt liv har inte förändrats så mycket. Det var ju meningen att jag skulle opereras på tisdag men nu har det där äckel sjukhuset ändrat tiden till den 25/5 i stället. Och det är inte alls okej för mig, jag hade ju tagit ledigt från jobbet och fixat folk som kunde köra och allt möjligt. Det började med att dom först ändrade tiden från 08:00 till 12:30, för att sedan ringa igår och säga att dom byter datum istället. Då känns det som om min operation inte anses som viktig. Jag blir så ledsen för jag hade ju verkligen ställt in mig på att detta skulle hända och så skulle det vara skönt att få det gjort. Det är ju jobbigt sånt här, framför allt så är det jobbigt mentalt. Det skulle inte förvåna mig om dom ändrar tiden igen eller till och med ställer in den helt och hållet.

Sen att jag knappt kan gå vissa dagar för att jag har så ont det skiter ju dom i. Och extra jobbigt är det att jobba då. Fy alltså. Känns som om dom har kastat ut mig naken på gatan. Så nu får vi se hur det blir med den. Men men, nu har jag berättat lite om vad som finns i mitt huvud. Återkommer senare om jag känner för det. Hejdå!

RSS 2.0