.

Jag hade tänkt lägga in en massa bilder men nu får jag skita i det eftersom den där jävla sladden till kameran är borta...igen! Så blir det när man får bo i ett sånt litet rum så man bara trycker in alla säker där dom får plats.

Gud om du nu älskar mig så ger du mig en lägenhet nu så att jag slipper den här jävla skiten.
Nu är jag irriterad, lägger ner det här.

Kommentarer
Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Okej vad skönt att du slipper de problemet sen då, hoppas att den läker som den ska :) Gjorde de mkt ont?



Precis, lägenheten i sig är ganska stor men inte för en familj. Men den har varit en perfekt "första lägenhet" för mig och sambon. Men fan så skönt det ska bli att flytta här ifrån, vi bor nämligen i ett höghus och jag verkligen hatar höghus!

Vad jobbigt! Men det är ju ett perfekt tillfälle för er två att spara ihop en massa pengar. Jag ångrar verkligen att jag och sambon inte gjorde det innan vi flyttade ihop, för fan så de kostar att skaffa eget. Alla möbler å inredningsgrejer du ska ha ruinerar dig nästan, haha...

Så ett gott råd, bo hemma, spara pengar och hitta ett boende som ni verkligen vill flytta in i :) Fast jag förstår att du längtar till eget....



Jag är arbetslös och har varit det i nästan ett år, as trist! Men va tvungen att säga upp mig från mitt dåvarande jobb då det inte funkade för min rygg och mina fossingar. Nu är jag däremot sjukskriven för foglossning.



Vad jobbar du med?

2010-09-07 @ 11:45:28
URL: http://classys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback