- Big Brother 2012

Herregud va störda människor det är med i årets Big Brother! Hanna W är ju bara allmänt störd i sitt huvud och vet inte hur man beter sig som en normal människa, spottar på golvet och gömmer ciggen för dom andra deltagarna. Sen så har hon ju supit sig så full så hon har lyckats ramla 2 ggr och även tappat bort ciggen som hon skulle gömma för att ingen annan skulle få. Ka-ta-strof!

Annars låter hon bara allmänt otrevlig och går runt och skriker att hon vill knulla och att alla är dumma i huvudet och hon hatar allt och alla. Så sjukt dryg människa stackars föräldrar som behöver se hur deras dotter beter sig.

Det är ju därför BB har valt att ha med henne, för att dom vet att hon skulle sätta lite fart i huset. BB är ju ute efter att skapa så bra show som möjligt...och ja BB, ni har lyckats genom att använda sig av den mest dryga, jobbiga och äckligaste dramaqueen som bara finns.

Nåväl, över till annat.

Dagen har varit väldigt lugn. Hela familjen var och käkade på Heron tillsammans med syrran och hennes pojkvän och efter det var det bara hem och kolla på premiären. Ja, och som sagt var jag tycker om det har jag ju redan skrivit.

Och nu på kvällen så har vi myst genom att kolla på ännu mer BB. Så här hemma på åsen är det riktig PARTY PARTY! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback